-
راستی dof رو راست میگن
برا استفاده ی درست از این باید یکم فیزیک دوربین عکاسی رو بشناسی (هر چی اندازه ی دیافراگم دوربین نسبت به جسم اصلیت بزرکتر باشه این حالت بیشتر میشه و برعکس هر چقدر کوچیکتر باشه عمق میدان بیشتری رو در اختیار داری حالا هرچ از چیزه کوچیکتری عکس بگیری این عمق میدان کمتر میشه و تاری بیشتری داری حالا شما این تاری یا همون dof ای که ایجاد کردی برا یه چیزیه اندازه ی 1 لیوان
-
DOF حتما درست میکنم. ولی تو کارم یه Daylight گذاشتم که مثلا تو روز رندر کنم ولی این کامپیوتر ما نمیکشه. سه ساعت طول میکشه برسه به 100% بعد تو رندر نهاییش ارور میده که مموری کم آورده.. دیگه نمیدونم چکارش کنم. فک کنم باید بیخیال نور پردازیش بشم... شما ها راه حلی ندارین؟؟؟؟:41:
-
بابا 3 ساعت که چیزی نیست من قبل از انکه سیستمم رو ارتقا بدم برا هر رندر بالای 15 ساعت وقت می زاشتم
-
آقا ناامید نشو خدابخواد موفق میشی
یاحق...........
-
-
آقا ما یک رندر ساده کردیم. البته از اون پیش فرض ها بجای Mental Ray Dayliighting high اینو انتخاب کردم: Mental ray daylaghting که فقط بتونم یک رندر کنم و عکس بزارم.
(در ضمن حمید تو خوبه بعد 15 ساعت حداقل ارور نمیده که حالتو بگیره:46:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
خیلی عالی در اومده...
فقط سطل آشغال و بکگراند آسمون ضد حالن... آسمون نباید واس این نور این رنگی باشه + سطل آشغال زیاده واس این صحنه تر تمیزه + پلاستیکاش خیلی ضایعن...
-
بکگراند رو درست میکنم. در مورد سطل آشغال باهاتون کاملا موافقم. باید دوباره مدلسازی کنم و بذارم. یه چیز داغون میذارم حال کنین:31:
-
سلام!
آسمونت خوبه، فقط یکم کم نوره... اگه glow رو زیاد کنی باحال میشه.
پلاستیک سطل آشغال هم عجیب غریبه... یکم نویز مدلش کمه و smooth نشده،
تخته های رو زمین رو من جایی ندیده بودم تاحالا! :27:
بلوکت خیلی خوب شده یکم جزئیات میخواد.
میله هات هم خیلی خلاقانه و خوب درست کردی ولی سطحش bump نداره.
جعبه هات خیلی قشنگ شده بودن،
ربان ها یکم twist میخواد که سایه بیوفته روشون و قشنگ تر بشه،
سایه های داخل تصویر اول خیلی تیرست! با skylight درست میشه.
دیوار روبرویی تصویر اول هم فوق العاده طبیعی شده؛ باریکلا! :40:
زمین هم یکم bump بزاری خوب میشه...
دستت درد نکنه، خیلی خوب درستش کردی، موفق باشی. :11:
-
رندر اولی قبل از ادیت بهتر بود... توی این یکی سایه زیادی تاریکه...