-
P30World تولدت مبارک
منم از طرف خودم تولد هفت سالگی این انجمن خوب و مفید رو به همه مدیران و کاربران خوب و عزیز تبریک میگم.
امیدوارم همه شما دوستان و همکاران عزیز توی زندگیتون موفق و پیروز باشید:10:
راستی هفتم این ماه هم تولد چهار سالگی وبلاگم بود که یادم نبود و دیروز دیدم که این چهار سال چقد زود گذشت
اینم آدرسش:
به امید ظهور آقا
-
تولد، تولد، تولدت مبارک...
منم به همه ی دوستان گل و زحمت کش، تولد 7 سالگی انجمن P30world رو تبریک می گم...
X:
-
میگم اسمشو کودوم مدرسه نوشتید؟ : دی دیگه وقت مدرسشه ها
دیگه یواش یواش دندوناش داره میافته : )))))))))))))
-
سلام.
:40:تبریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــک:40:
موفق باشید.
-
عروس دومادو ببوس یالا ... :دی
امروز تولدشه ، پس فردا هم عروسی دیگه ، پیشواز رفتم :دی
تبریک می گم به همه ، همه خسته نباشند ، امیدوارم سر زنده تر از همیشه جلو بره و موفق باشه
یا حق
-
:31:مبارک باشه ایشالا تولد بچه هاش:38:
-
اولا تبریک میگم!
دوما باید یه گِله هم بکنم! (که البته شاید جاش اینجا نباشه ولی باید گفته بشه)
مدیران و کاربران فعال (البته در ظاهر) توجه کنن، به نظر خیلی از کاربران عادی سایت از جمله خود من میزان پاسخگویی به مشکلات و سولات خیلی کم شده، احتمالا میان پست رو میخونن ولی حوصله جواب دادن ندارن! این از اعتبار سایت کم می کنه به قول معروف یه جور "مشتری پَرونی" . اون قدیما که من تازه وارد بودم اگه یه پست اشتباه یا تکراری زده می شد سریع توسط مدیران تالار تذکر داده میشد اما حالا اینطور نیست!
حالا یه انتقادم از بقیه کاربران : لطفا قبل از اینکه تاپیک جدید یا پست جدید بدید حتما حداقل صفحه اول تالار مربوطه رو مطالعه کنید چون خیلی مسائل تکراری تابلو پیش میاد!
امیدوارم دوستان عزیزم به دل نگرفته باشن این فقط یه انتقاد سازنده بود برای ساختن فرومی موفق تر!
* در نهایت باز هم تبریک میگم و از زحمات موسسان، مدیران، ناظران و فعالان سایت سپاسگزارم *
-
تبریک میگم انشالا همه شما 200 ساله شید.
:40:
-
تــــبـریــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــک !
-