گرین یه چیز دیگس. گرچه مارک های خارجی زیادی مثل کولر مستر و OCZ هستند و خیلی حرفه ای ترند ولی خود گرین با همین شرکت های خارجی فکر کنم ترمال تیک و این چیزا بود همکاری داره. گرین با قیمت کمتر جنسش عالیه
Printable View
گرین یه چیز دیگس. گرچه مارک های خارجی زیادی مثل کولر مستر و OCZ هستند و خیلی حرفه ای ترند ولی خود گرین با همین شرکت های خارجی فکر کنم ترمال تیک و این چیزا بود همکاری داره. گرین با قیمت کمتر جنسش عالیه
والا البرز جان چیز جدید که نیست دیگه..:دی همینا بود که گفتم :دینقل قول:
آرمان جان ، این ها رو که من گفته بودم ، (فقط خلاصه تر گفته بودم ) ، چیز جدید داری ، رو کن
فقط چند وقت پیش پاور جدید Green GP 1400W OverClock Edition رو تست کردیم (مدل Sample که برا تست اورده بودند) چیز خیلی جالب به نظر میرسه! کلا طراحیش نیست به 1235/1035/1000/1200W تغییر کرده تمام کبل ها پاور ازش جدا میشند (شبیه 1030/1230W ها قدیمی) طول سیم ها شدیدا زیاد شده :دی یک سوئیچ روی پاور داره برای کنترول دور فن پاور برای کار های سنگین وقتی سوئیچ رو حالت قرمز قرار بگیره سرعت فن 4000 RPM میشه و پاور خنک میکنه ..در واقع مود اورکلاکینگ پاور هست که هنگام اورکلاکینگ خنک تر بشه و بتونه بازده بیشتری داشته باشه.
و اگر اشتباه نکنم این پاور دارای دو ریل 12V بود که هر ریل شامل 55A میشد و البته قابلیت Share بین ریل ها وجود داشت.
عکس های پاور رو پیوست کردم.
4000دور؟! صداش چه قدره، به پای 6990 می رسه؟ :دینقل قول:
شکت سازندش کدومه؟
این دو ریل توان که ریل دوم می تونه از ریل اول استفاده کنه ، خیلی کاربردی هست . هم باعث می شه که تومان بدون ریپل به پردازنده برسه و از طریق ریل دوم هم کاملأ کارت های گرافیکی رو تغذیه می کنه ..
خبر جدید رو کردیا.. :دی:دی
635b-usگرین
چند ماهی گرفتم و مشکلی نداشته
دور از جون!نقل قول:
شما دوست مایی و هم چنین استاد و سرور ما!
من هرگز این جسارت رو نمی کنم!
تشکر هم کردم از شما اگه دقت کرده باشید!
مجید جان داشتم شوخی می کردم .نقل قول:
-------------------------------------------
به خاطر این که پستم اسپم نباشه ، این نکته رو هم عرض کنم که بعضی از شرکت ها که تخصصشون تولید کیس و لوازم خنک کننده است ، خودشون پاورساز نیستند و به شرکت های دیگه سفارش ساخت پاور با برند خودشون رو می دن . از این دست می شه شرکت های thermaltake , coolermaster رو نام برد . البته در مارکتینگ جهانی ، ترمالتیک رو جزء سطح بالترین ها و بترین ها می دووند ..
اتفاقا نویزش نسبت به 4000RPM خیلی کمتر بود....!البته این رو هم بگم شاید این نویز کم به خاطر دقت در ساخت این مدل ES بوده و در مدل های Retail از فن ها ارزون تر و با نویز بالاتر استفاده بشه (البته شاید)نقل قول:
4000دور؟! صداش چه قدره، به پای 6990 می رسه؟
شکت سازندش کدومه؟
این دو ریل توان که ریل دوم می تونه از ریل اول استفاده کنه ، خیلی کاربردی هست . هم باعث می شه که تومان بدون ریپل به پردازنده برسه و از طریق ریل دوم هم کاملأ کارت های گرافیکی رو تغذیه می کنه ..
خبر جدید رو کردیا..
یک نکته ای هم که تازه متوجه شدم اینکه در سری ها 1035W/1235W/1200W/1000W هم این قابلیت Share وجود داره :دی ولی در بقیه مدل ها به طور جدا گانه ریل بندی شدند.
شرکت سازندش هم HighPower هست که برای برند ها معروف در خارج کشور هم پاور میسازه.
اتفاقأ مدل های 685 ، 785 و 885 که ساخت seven team هستن هم این قابلیت رو دارند . البته فقط می تونند جریان اضافی رو از ریل اول به ریل دوم منتقل کنند ...نقل قول:
در هر صورت گردش هوای 4000 دور در دقیقه هم صدای قابل توجهی ایحاد می کنه ، البته این جور جاها اولویت خنک کار کردن و کارایی هست و بعد از اون ها نویز ...
در مجموع بازار سری حرفه ای حدود 65% دست گرینه و 35 % دست بقیه برندهای حرفه ای!
از کجا بفهمم مدل پاورم چیه؟
(بدون باز کردن کیس...لطفا)