caps lock بزن بعد E رو بزننقل قول:
مال من درست شد اينجوري
Printable View
caps lock بزن بعد E رو بزننقل قول:
مال من درست شد اينجوري
سلام
همین الان بازی رو تموم کردم !!! 13 ساعت و نیم طول کشید !!!
واقعا دقیقه به دقیقه اش جالب بود !!
شاید بشه گفت بهترین بازی تابستان امسال بود !:31::31:
موزیک بی نظیر بازی به همراه گیم پلی روان و استاندارد و بی باگ اون به همراه اصلی ترین رکن بازی یعنی داستان اثری به یاد ماندنی رو خلق کردند !!!
از همه مهم تر شاید تنوع بی نظیر مراحل باشد !!!!!
واقعا این یکی در بازی فوق العاده است !!! از مراحل عادی و پلتفرمر و جذاب گرفته تا تیدیل شدن آلیس به یک غول بی شاخ و دم یا هدایت کله یک عروسک !!!!!!!!!
همه چیز به بهترین نحو ممکن پرداخت شده است و تنوع اسلحه ها و لباس های آلیس و آپگرید آن ها باعث شده تا بازی به هیچ وجه خسته کننده نباشه !!!!! :31::31:
طراحی هنری بازی که دیگه حرفی برای گفتن باقی نمی گذاره !!!
وارد هر منطقه ای که می شوید باید چند لحظه ای رو به رنگ آمیزی محیط خیره شوید !!!
در چپتر 5 که وارد محیط عروسکی می شوید همه چیز کودکانه به نظر می رسد ولی سیاهی و تلخی آخر بازی به همراه سورپرایز فوق العاده آن
باعث می شه اون رو فراموش کنید !!! چون منشا همه عروسک ها رو می فهمید و شاید در لحظه ای که کودکان معصوم تبدیل به عروسک هایی بزرگ می شوند ، لحظه ای به فکر فرو رفته و به داستان سرایان بازی افرین بگویید !!!
داستان از ابتدا تا انتها کشش خود را حفظ می کند و بی نظیر است و شاید نقطه اوج آن هم انتهای آن باشد !!!
--------------
باور کنید من هم اتفاقی با این بازی آشنا شدم ( چون اسمش alice بود و من هم مثل خیلی از شماها اصلا قصد خریدنش رو نداشتم !!!!!:31::31::31::31: ) !!
فروشنده این بازی هم نیستم !!!!!!!!!!:31::31::31:
ولی واقعا سرگرم کننده و به یاد ماندنی بود و لحظات جالبی رو با بازی گذروندم !!!:31::31:
در پناه حق
بازی کاملا یک بازی بر اساس شیطان پرستی هست.دقت کنید که روی ساعت بعد از 11 زده 13.چون 13 برای ایرانی ها ( به دلایلی ) و برای مسیحی ها شوم هست و لی برای صهیونیست ها ( شیطان پرست ها ) مقدس هست.به علاءم توی بازی دقت کنید.دیگه درباره داستان توضیح نمیدم خودتون بفا کمی تحقیق میفهمید
اصلا شیطان پرستی باشه... متاسفانه این چیزا جلوی دید مردم رو گرفته...
شیطان پپرستی هست که هست... الان با اون 13 ما زیر سوال میریم؟ اونا بر ما پیروز میشن؟ احساس پیروزی بهشون دست می دن؟
میان پست می دن assassin's creed نمی دونم شیطان پرستا ساختن... بخاطر فلان شکل... فلان اشکال.... خب که چی؟
اگه کسی بخاد بخاطر این چیزا خودشو ببازه همون بهتر اصلا...
اصلا توی بازی بیان علامت شیطان پرستی بذارن... اصلا در مورد شیطان پرستا صحبت کنن... چه اشکالی داره؟ باور کنید روی ذهناتون دارن کار می کنن که مثلا اینا بدن... فوق فوقش اگه شیطان پرست هم باشن و اگه علامت فراماسونری هم گذاشته باشن.... خب گذاشتن! چه آزاری به ما دارن؟ چه اثری روی انسان داره!!! انسان عقل داره مرغ و خروس نیست که هرشب از روی عادت بره تو کلو!!!
اصلا نباید ارزشی گذاشت برای این نشانه ها... نشانه ها هر کدوم حرفی دارن ... ولی اگه این نشانه های که شما می گید حقیق داشته باشه بی فکره و بی ارزش... بذارید بذارن... چه فراماسون باشن ... چه نباشن... چه از عمد گذاشتن چه ما اشتباه برداشت کردیم... چیزی نیست که درگیر اون بشیم...
این بازی رو ما آخرشم نفهمیدیم کرک شد یا خیر
همونطور که میدونید یه کرک داشت ولی مشکل داشت
لینک یا اسم کرک بازی رو میخوام