اگه یه فاتحه برای شادی روحش بخونیم بد نیست.
با اینکه احتمال میدادم به زودی ... اما باورش سخته که رفت
یه صلوات و حمد و سوره نثار روح یه انسان یک بنده خدا و یک اسطوره
خدابیامرزدش
Printable View
اگه یه فاتحه برای شادی روحش بخونیم بد نیست.
با اینکه احتمال میدادم به زودی ... اما باورش سخته که رفت
یه صلوات و حمد و سوره نثار روح یه انسان یک بنده خدا و یک اسطوره
خدابیامرزدش
منم میخواستم همینو بگم که دیدم شما نوشتیشنقل قول:
در حیرتم از مرام این مردم پست - این طایفه زنده کش مرده پرست
تا هست به ذلت بکشندش زجفا - چون مرد به عزت ببرندش سردست
اینو شاغلام هم وقتی از تیم امید گذاشتنش کنار گفت
یعنی چی؟نقل قول:
چرا حالت بهم میخوره ؟از اینکه پیام تسلیت برای ان کسی که دوسش داریم ،نوشتیم حالت بهم می خوره؟
یعنی بی تفاوت باشیم ؟در ضمن ناصر حجازی فقط فوتبالی نبود دوست عزیز!!!
ان شاا.. تمام بیماران رو خدا شفای عاجل بده ولی ... مگه ما اینجا چیکار میتونیم بکنیم جز تسلیت و البته قبلش دعا؟
در درسته که حتی ما از نزدیک ناصر حجازی رو ندیدیم ولی عاشقشیم و از شنیدن خبر فوتش شوکه و ناراحت شدیم خواهشا چنین پست هایی رو اینجا نزارین...
درسته میگن ایرانی ها مرده پرست هستن و اینا ولی نمی تونید بگید که نسبت به فوت یه اسطوره بی تفاوت باشیم و مثلا تاپیک هم زده نشه و این مطالبی که اینجا گفته میشه هم اصلا گفته نشه! بالاخره اینا باید باشه و نمیشه بی تفاوت باشیم...
من الان فهمیدم .
اینکه بگیم واقعا مرد بود و از هیچ کسی هراس نداشت شعار نیست .
اسطوره ای که نه فقط برای ما آبی ها بلکه برای همه عاشقان فوتبال و مردانگی ، اسطوره بود و هست.
خدایش بیامرزد
خدا رحمتش کنه
مرد واقعا بزرگی بود
من نمیفهمم مشکل برخی رفقا رو. مگر ما مسوول ورزشی-فرهنگی این مملکت بودیم که تکریم کنیم؟
یعنی میفرمایید اگر در دوران زندگی بهشون به اندازه کافی توجه نشده(که کم هم نبود) یادشون هم گرامی داشته نشه؟
یا من باید متاسف باشم یا سایت رجا نیوز که ایشون رو متوهم خوند؟
*
یا بنده و شما از کجا بدونیم فلان بیمار سرطانی رنج میبره و اگر بدونیم چه کار میتونم بکنم؟ جز ابراز همدردی.
مگر قراره همه رو شناخت؟ یا مگر مسوول تسلیت و شادباشیم؟
*
به چوبکاریهای که ایرانیان رو میکنید این هم اضافه کنید
عده ای فقط نفس مخالفت رو دوست دارند
خدا رحتمتشون کنه
الهم صل الا محمد و آل محمد
یه عده یادشون رفته اون سال که قلعه نویی با بازیکنا باند بازی کرد که حجازی نتیجه نگیره تو استادیوم شعار میدادن حجازی حیا کن استقلالو رها کن....
بعد از اون سال هم قلعه نویی خودش اومد استقلال
من این قضیرو تازه مطمئن شدم که قلعه نویی اینکارو با ناصر خان کردو ناصرخان برایه همین با قلعه نویی چپ افتاده بود که حقم داشت
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشییع پیکر حجازی از ورزشگاه آزادی تا بهشت زهرا
ورزش > فوتبال ملی - محبوبیت فوقالعاده ناصر حجازی باعث شده برای اولین بار یک مراسم تشییع جنازه در ورزشگاه آزادی برگزار شود.
مراسم تشییع پیکر ناصر حجازی پس فردا برگزار میشود. خانواده ناصر حجازی سرانجام تصمیم قطعی خود را در مورد روز برگزاری مراسم تشییع پیکر اسطوره گرفتند. طبق آخرین خبرها قرار است پس فردا چهارشنبه، مراسم تشییع پیکر حجازی از روبروی بیمارستان کسری شروع شود. پیکر ناصر حجازی ساعت 8 صبح از مقابل بیمارستان به سمت ورزشگاه آزادی تشییع میشود و در ورزشگاه آزادی هواداران حجازی با اسطوره خود وداع میکنند. طبق هماهنگیها قرار است پیکر دروازهبان اسبق تیم ملی ساعت 9 صبح به ورزشگاه آزادی برسد و پس از آن هم به سمت بهشت زهرا برده شود.
این برای اولین بار است که مراسم تشییع پیکر یکی از فوتبالیها در ورزشگاه آزادی برگزار میشود. پیش از این همیشه چنین مراسمهایی در ورزشگاه شیرودی برگزار میشد اما محبوبیت زیاد ناصر حجازی باعث شده مراسم تشییع پیکر او را در ورزشگاه آزادی برگزار کنند که ظرفیت بیشتری دارد.