من خیلی با بارسا حال کردم .
بازی خوبی بود اما از اولش هم مشخصی بود که برد با کیه .
Printable View
من خیلی با بارسا حال کردم .
بازی خوبی بود اما از اولش هم مشخصی بود که برد با کیه .
بدون شک والنسیا یکی از خوش استیل ترین بازیکن های جهان هست...عکس های بدون پیراهنش رو ببینید...رونالدو در برابرش کوچیک به نظر میاد....همچنین گابریل اوبرتان....وقتی از تیم فرانسوی اومد یونایتد پاهاش اندازه چوب خیزران برود اما الان به هیکلش نگاه کنید ببینید چه اندامی پیدا کرده....والنسیا استیل بدنی فوق العاده ای داره به نظرم اگه دیشب از اول میزاشتش دفاع راسا و نانی میومد وینگر راست خیلی عالی بود....والنسیا بارها دفاع راست بازی کرده و موفق هم بوده...دیشب به مسی که میخورد مسی کاملا منحرف میشدنقل قول:
نقل قول:یه پیش گو یه فروم اضافه شد...ممنوننقل قول:
دوستان منچستری عزیز شاید خوب نباشه من الان اینجا پست بدم ...من خوشحال شما ناراحت اما دیدم باید به چند نکته توی تاپیک خودتون اشاره کنم...
باختید اما شرافتمندانه بازی کردید به دور از هرگونه حرکت خشونت آمیز و غیر ورزشی.
زیباترین از اون قبول شکست بود و پرداختن به تعریف و تمجید از هنر بارسا بود...
چیزی که شاید سرمربی های بازنده ی دیگر تیم ها با مطرح کردن یه سری مسائل کثیف بخوان ازش چشم پوشی کنند و باخت خودشون رو بخوان با مسائلی کثیف لاپوشانی کنند...
از فرگوسن هم همین انتظار می رفت.:40:
یه جورایی منچستری ها مخصوصا فرگوسن و فن درسار دیشب غریب بودن.... ولی مرد بودن!!!
پیرمرد ... چقدر این واژه با تو به کمال می رسد ... حریق می شود ... گرمای حریقت باعث دلگرمی ماست ... از کنده ی تو دود بلند نمی شود پیرمرد ... شعله های سرکش سر بر می آورند .
لرزش تراژدیک دستان مشت گره کرده ات از "کار جوان خوش فکر" نیست ... لرزش دستانت این بار هم نشان از سوختن ققنوس مادر دارد ... مانند نبرد سهمگین رم که ققنوسی دگربار آتش گرفت و خاکسترش تبدیل به ققنوسی شد که اندک زمانی بعد ، افسانه ی بزرگ و دست نیافتنی ای را پایان داد با شماره ی 19 ... ققنوس تازه متولد شده ات این بار کدامین قله را فتح خواهد کرد ؟
هنوز هم همان کهنه قمار باز هستی ... که می بازی ولی با سری بلند و قامتی به بلندای تاریخی شگرف و سراسر افتخار ... که می بازی اما به اصول خود پشت پا نمی زنی ... که می بازی اما با افتخار و بدون واهمه از برترین جنگجویان و هنرمندان میدان سبز ... شجاعت دوباره ات در برابر نامداران عرصه ، نشان از جوانی ات دارد پیرمرد ... چون بهتر از همه تو می دانی که ترسوها به بهشت نمیروند ...
میدانم و ایمان دارم که دگر بار خواهی آمد ... باز هم مثل یک مرد بزرگ ... بیگانه با هراس ... بدور از تن دادن به هرنوع نبرد برای پیروزی ... و اگر باز هم پاکباخته شوی ؛ با سری بلند ... "ایستاده با گرگها"
برای تو پایانی متصور نیست پیرمرد .:40:
پی نوشت : با وام از عنوان مطلب علیرضای دوست داشتنی
sir0c0
از دیشب تا حالا اصلا دلم نمی اد بیام تو سایت.نمی تونم هیچکدوم از پست ها حتی بخونم.بدترین صحنه ورزشی ام این صحنه است :
خوبیه فوتبال اینکه همیشه در جریان . ما سال دیگه برمی گردیم , قوی تر از امسال و انتقاممون رو می گیریم.
دوستان پخش زنده جشن قهرمانی منچستر یونایتد در لیگ که دور افتخار تیم در شهر منچستر هستش را میتونید بطور زنده از سایت منچستر تماشا کنید ساعت 13:30. فقط باید عضو اینترنتی سایت باشیم که رایگان هست
کد:www.manutd.com
حملات آشكار و پنهان به منچستر يونايتد، تيمي كه همه قبل از بازي ميدانستند از بارسلونا ضعيفتر است، چه حس دروني ويژه و البته پنهاني را در گزارشگر اين مسابقه ارضا ميكرد؟
بهنام مددی
2011/5/30 0:14:00
1. دستهاي لرزان سرالكس، به ياد ماندنيترين تصويري است كه فينال ومبلي در ذهن هواداران شياطين سرخ نقش بست. هواداراني كه البته از سوي گزارشگر مثلا بيطرف ايراني در تك تك دقايق مسابقه به هيچ انگاشته شدند و تحقير كلامي را به شديدترين شكل ممكن تجربه كردند.
2. منچستر يونايتد با يكي از متوسط ترين تيمهاي تاريخ خود، سزاوارانه قهرماني ليگ برتر و نايب قهرماني ليگ قهرمانان را به دست آورد. با سرمربي مسن و پرهيجاني كه تيمش در برابر فشار بيامان يكي از بهترين تيمهاي تاريخ، جوانمردانه بازي كرد. گواه اين ادعا، گرفته نشدن حتي يك دقيقه وقت تلف شده در نيمه اول و اعلام تنها 3 دقيقه وقت تلف شده به واسطه انجام تعويضهاي پرتعداد در نيمه دوم بود.
نشان به آن نشان كه در اواخر بازي، اين دروازهبان تيم پر موقعيت و قدرتمند بود كه به واسطه اتلاف وقت از ويكتور كاساي مجارستاني كارت زرد گرفت. درست در شرايطي كه در نقطه مقابل فابيوي جوان و مصدوم، در لحظاتي كه كه فاندرسار تحت تاثير حملات پرتعداد تيم گوارديولا قرار داشت، با پاي لنگان و خارج از زمين مسابقه، به تير دروازه تكيه داده بود و به «اصل» و «هدف» تيم سرالكس فرگوسن فكر ميكرد.
3. بارسلونا سزاوارانه قهرمان اروپا شد. كيفيت بازي اين تيم، ستارههاي بينظيرش و البته آمار پايان مسابقه مهر تاييد قابل اعتنايي بر اين مدعاست اما سؤال كليدي اينجاست كه حملات آشكار و پنهان به منچستر يونايتد، تيمي كه همه قبل از بازي ميدانستند از بارسلونا ضعيفتر است، چه حس دروني ويژه و البته پنهاني را در گزارشگر اين مسابقه ارضا ميكرد؟ يونايتد تحت فشار است و يك گل هم خورده؛ ناگهان وين روني در ميانه ميدان يك حركت تيمي فوقالعاده را آغاز ميكند و به وسيله همكاري با رايان گيگز، دروازه ويكتور والدس را باز ميكند. واكنش گزارشگر اما در اين صحنه فوقالعاده است كه به داور بابت پذيرفتن يك گل آفسايد حمله ميكند.
عكسالعمل گزارشگر به خطاي دني آلوس و كارت گرفتن او هم اعجاب انگيز به نظر ميرسد:«آلوس حق داره عصبي بشه؛ داره از داور ميپرسه چرا به والنسيا كارت نميدي و به من كارت ميدي. حق هم داره!» و...
4. يكي از هواداران اينتر در يكي از فرومهاي هواداري نوشته بود:« سالهاست بازيهاي تيممان را با گزارشهاي پرهيجان اسكارپيني (گزارشگر اختصاصي و متعصب باشگاه اينتر)، از شبكه باشگاه ميبينيم و هيجانش را ميشناسيم اما واقعا صد رحمت به اسكارپيني كه يك دهم گزارشگر بازي فينال ومبلي كه از يك شبكه سراسري در ايران پخش ميشد، از يك تيم خاص حمايت نكرد.»
[HTML]http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/05/30/2509277/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%82%D8%AF-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D8%B2%D8%AF%DA%A9-%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%B2%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86[/HTML]
سرمربي منچستريونايتد معتقد است با وجود شکست در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا، سير صعودي يونايتدها ادامه خواهد داشت.
به نقل از ديليميرر، سرآلکس فرگوسن يک روز پس از باخت 3 بر يک از کاتالانها اظهار داشت: يافتن راهحلي براي مبارزه با اين تيم اسپانيايي، کاري ساده نيست، ولي براي ما منچستريها به منزله يک چالش جديد است. منچستر هميشه نشان داده از رويارويي با چالشها واهمهاي ندارد. آنچه به تيم اطمينان خاطر ميدهد، ترسيم همين نکته است که همواره در طول تاريخ، استمرار داشتهايم. هميشه براي بهترشدن و پيشرفت افزونتر در ساليان گذشته تلاش کردهايم.
وي افزود: چالش تازه ما با اين رقيب اسپانيايي شايد شبيه به همان چيزي باشد که در سال 1994 کسب کرديم. وقتي از بارسا 4 بر صفر شکست خورديم، از حرکت باز نمانديم بلکه پيشرفت کرديم. اکنون هم دنبال سير صعودي هستيم. همين فصل آينده احتمال دارد منچستري بسيار بهتر مهيا شود.
مربي شياطين سرخ ادامه داد: باخت از بارسا به منزله شکست طرز تفکر خاصي در باشگاه نبود. براساس تصميمات درست بارديگر به پا خواهيم خواست.
شنبه شب در فينال ليگ قهرمانان اروپا تيم تحت رهبري اين مربي مجرب اسکاتلندي مقهور بازيکنان توانمند بارسلونا شد و 3 بر يک نتيجه را واگذار کرد.
منبع: ورزش 3
عجب جمعیتی جمع شده بودن تو شهر منچستر . مخصوصا اولد ترافورد. از ساعت 1:30 تا همین الان دارم میبینم مراسم و . دم هوادارا گرم. کاش اونجا بودیم
دو تيم منچستريونايتد و يوونتوس در ديداري به مناسبت خداحافظي گري نويل از فوتبال با يکديگر روبرو شدند که پس از آن دو بازيکن يونايتد مورد توجه سران يووه قرار گرفتهاند.
به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، بيانکونري در اين فصل به مقام هفتم سري A رسيد و از راهيابي به بازيهاي اروپايي باز ماند. اين موضوع سران باشگاه را بر آن داشته تا به دنبال تقويت باشگاه باشند.
جوزپه ماروتا مدير باشگاه توريني اعلام کرد: در بازي با منچستريونايتد دو بازيکن ما را تحت تاثير قرار دادند. آنتونيو والنسيا و رافائل. اميدواريم بتوانيم سران يونايتد را راضي کنيم تا اين دو را به يووه واگذار کنند. براي فصل آينده برنامه هاي ويژهاي داريم و ميخواهيم با جذب بازيکنان جديد، ناکامي فصل پيش را فراموش کنيم.
رافائل مدافع جوان و برزيلي يونايتد ممکن است طي يک قرار داد قرضي به تورين برود. اين در حالي است که مبلغ پيشنهادي يوونتوسيها براي والنسيا 13 ميليون پوند است که ممکن است وي را به ترک اولدترافورد وا دارد.
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=45296&title=%D9%8A%D9%88%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B3_%D8%A8%D9%87_%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%AC%D8%B0%D8%A8_2_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A%D9%83%D9%86_%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%8A%D8%AA%D8%AF_