جناب sinaxex یکی از دوستان گفته که دکل رو روی خونه شما گزاشتن ولی شما میگی که از دکل خیلی دور بودید به خاطر همین ۳۰۰ تومن پول تجهیزات دادید، داستان این مورد چیه ؟
نقل قول:
Printable View
جناب sinaxex یکی از دوستان گفته که دکل رو روی خونه شما گزاشتن ولی شما میگی که از دکل خیلی دور بودید به خاطر همین ۳۰۰ تومن پول تجهیزات دادید، داستان این مورد چیه ؟
نقل قول:
بله درسته شاید شما تو جریان نبودید برای همین سوال پرسیدید. من 3 سال پیش از این شرکت اینترنت به صورت شخصی گرفتم تجهیزات اش رو هم خریدم اما یک سال پیش اومدند و خونه ما رو پاپ سایت( همون دکلی که شما میفرمایید!) کردند الان دیگه بقیه اهالی ساختمان و من ا تجهیزات شرکت استفاده میکنیم و تجهیزات خود ام هم بلا استفاده است اما خوب به مدت 2 سال و اندی از تجهیزات خودم استفاده کردم از سرویس اینترنت ای نتنقل قول:
پس تجهیزات رو پس نمی گیرن که برای شما بی استفاده مونده.نقل قول:
نه من پس ندادم و نگه داشتم و صحبتی در مورد پس دادن نکردم. در مورد پس گرفتن تجهیزات گفتم حتما با خودشون صحبت کنید من همون 3 سال پیش شنیده بودم این موردی که به شما بازتاب دادم برای همین گفتم بپرسید که گفتم شاید سیاست اشون عوض شده باشه یا مورد دیگری!!نقل قول:
من شاید ازشون سرویس بگیرم ولی اگه کیفیتشون بد بود یا به اون خوبی که شما تعریف می کنید نبود من از چشم شما می بینم و باید بهم خسارت بدید :18: :31:نقل قول:
ازشون تست بگیرید این حرف من نیست حرف همون یوزر i-net تو تاپیک هست که چند تا پست بالاتر فرمودند سرویس تست بگیرید راضی بودید قرار داد ببندید نبودید نگیرید! پیشنهاد خوبی دادم؟نقل قول:
والا من نه تعریف و تمجید و ممیز گویی کردم و نه اضافه گویی همونی که بود رو بازگو کردم اهل مبالغه گویی هم نیستم حتما تست بفرمایید تا این جبهه ایی که تو تاپیک علیه بنده هست ان شااا برطرف بشه اما از نظر اطمینانی من به عنوان یک یوزر عین خودتون بهتون اطمینان میدم همون سرویسی که میگیرید بدون کم فروشی بهتون تعلق میگیره تو 24 ساعت
راستی شما کدوم منطقه هستید؟
من زعفرانیه هستمنقل قول:
بیشتر اون پینگشون چشمم رو گرفته چون واسه بازی انلاین می خوام ازشون سرویس بگیرم.
عزیز فیک کلا چیزی هست که چه به طور جعلی چه تقلبی ، در حالت عادی وجود نداره . حالا بگذریم از این بحث :31:نقل قول:
منم اون حرف رو برای این زدم که دوستان اشتباها فکر نکنن این شرکت همچین پینگی واقعا میده ، چون یکسری اطلاعات کاملی ندارند و جو رو هم خراب میکنند و این باعث میشه افراد دیگه هم راه اونارو پیش بگیرند
بله پس بچه محل هم در اومدیم:دینقل قول:
کدوم پینگ اش ؟ اون صفره؟:31:
حقیقتش اون صفره رو هیچ جوری نمی تونم هضمش کنم :31:نقل قول:
ولی اونایی که توی صفحه ی دوم گزاشتی عالی هستن، فقط امیدوارم منم همچین پینگی گیرم بیاد ( ۲۰۰ هم باشه راضی ام ).
بچه ها برام دعا کنید :31: