سلام دوستان خسته نباشید
حقیقتش من یه لپتاپ گرفتم کارت گرافیکش 5470 ati هست.الان میخوام nfs shift 2 رو نصب کنم میگه باید physx نصب کنم که اونم نصب نمیشه.واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید.
Printable View
سلام دوستان خسته نباشید
حقیقتش من یه لپتاپ گرفتم کارت گرافیکش 5470 ati هست.الان میخوام nfs shift 2 رو نصب کنم میگه باید physx نصب کنم که اونم نصب نمیشه.واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید.
اولا رفیق هم رفقای قدیم حداقل یه احوالی از دوستان قدیمیشون میگرفتند:angry:!!!...همون قازقولنگ حقته:31:نقل قول:
بعدم دقیقا چی میگه آخر یه اخطاری چیزی میده که....ثانیا گفته باشم گرافیکت هم همچین تعریفی نداره و در رده low-medium قرار مگیره و حتی با رفع مشکلت هم ممکنه به این راحتی ها فریم درست و حسابی نگیری!!
+
مشخصات بقیه سیستم رو هم بگذار تا بهتر بشه نتیجه گیری کرد؟
داش مهدی یه لپ تاپ گرفتیم واسه دورانه دانشجویی! واسه بازی که نگرفتم فقط میخواستم تستش کنم.دی:نقل قول:
بعدم دقیقا چی میگه آخر یه اخطاری چیزی میده که....ثانیا گفته باشم گرافیکت هم همچین تعریفی نداره و در رده low-medium قرار مگیره و حتی با رفع مشکلت هم ممکنه به این راحتی ها فریم درست و حسابی نگیری!!
والا میگه سیستم شما physx رو پشتیبانی نمیکنه( آخه Ati هست ) راهی هست نصب شه ؟
البته رو PC نصب کردم.
اصلا نباید چنین اخطاری بده...باید نصب بشه فقط اجرا نکنه!!نقل قول:
بهت پیشنهاد میکنم درایور گرافیکت رو به روز کنی احتمال داره جواب بده چون در برخی موارد مشاهده شده که بعضی از درایورهای amd چنین مشکلاتی داشتند!!
البته یه روش برای نصب درایورهای nvidia توی آرشیو فروم پیدا کردم اینم تست بزنی ضرر نداره:
کد:http://forum.p30world.com/archive/index.php/t-257717.html
با سلام
ار دوستان كسي كي مي تونه لطف كنه لينكهاي سالم دانلود بازي Need For Speed Shift2 Unleashed نسخه Reloaded رو براي من بزاره ؟ ممنون ميشم
ترجيحا مستقيم :)
سلام دوستان من تازه این بازی رو نصب کردم ولی با دسته نمی تونم بازی کنم هر کاری می کنم نمیشه کسی هست منو کمک کنه ؟
من بازیخور نیستم ممکنه بگین کار ترینر چیه؟نقل قول:
خيلي ساده بگم . Cheat ! يعني تقلب كردن .نقل قول:
شما با استفاده از تراينر در بازي مورد نظرتون مي تونيد مثلا با فشار يه دكمه جون و يا تير بي نهايت داشته باشيد . و يا هر چيز ديگه ...
من اصلا نمیتونم نصب کنمش ؟ رووی Setub که میزنم میگه : ... is not a valid win32 application
ویندوزم 64 بیتی سون هست.یعنی روو 64 بیت نصب نمیشه !!!
سلام دوستان میدونم قدیمیه اما من تو بازی شیفت 2 وقتی حالت کریر رو انتخاب میکنم تو لودینگ بازی کرش میکنه راهی نداره؟حتی آپدیت خود بازی رو از سایتش گرفتم ولی درست نشد