البته ريال درستنقل قول:
عمرا نتونید تاتنهام:40: ببرید
البته ريال درستنقل قول:
عمرا نتونید تاتنهام:40: ببرید
اتفاقا من از تاتنهام خیلی خوشم میاد تیم بسیار خوبیه ولی جلوی رئال فکر نکنم بتونه کاری بکنه
Fantastic!:18::31:نقل قول:
.
.
به نظر من هم مقایسه مورینیو و کرایف صحیح نیست! هر دو نفرشون شخصیت های بزرگ فوتبالی جهان هستند با دیدگاه های خاص خودشون! حالا از شانس بدشون!! یکیشون سرمربی تیم ملیه!!! کاتالانه! یکیشون سرمربی رئال مادرید! دشمنی مادرید و کاتالونیا هم اصولا واگیرداره و به کشورهای غیر اسپانیایی (پرتغال و هلند) هم سرایت کرده! البته پول هم بدون شک این وسط بی تاثیر نیست! خلاصه واسه همین هی هر از چند گاهی تیکه هایی با دوز کم و زیاد هم به هم میندازن! در مجموع take it easy!:20:
بازی مجانی میبینیم؟؟؟ نه که شما میخرید!!! :27:
بازی مجانی !!!!! : دی
رو که نیست .... !
اشتباه میکنین تو همیم انجمن برعکس این قضیه صدق میکند !نقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
من مورينيو رو صرفا از نظر فني و فهم فوتبال قبول دارم
در واقع اگر قبول نداشته باشم نسبت به درك خودم از فوتبال بايد شك كنم
مورينيو مربي موفقي بوده و احتمالا در آينده هم خواهد بود
و با هركسي كه مورينيو رو مترجم ميدونه حتي اگه طرفداراي دوست داشتني بارسا هم باشن مخالفم
اما اينكه مورينيو از طرف خودش حرف ميزنه براي من قابل قبول نيست
اونهم در فوتبال حرفه اي كه تمام مصاحبه هاي مورينيو حتي بي ربط ترينشون به فوتبال هم به خاطر قرارداد حرفه اي با باشگاه رئال به اين باشگاه ربط پيدا ميكنه
مگه ميشه مورينيو نسبت به بازيكن يا مربي يا هر چيزي از تيمهاي رقيب اظهار نظر كنه و به باشگاه رئال ربط پيدا نكنه
به هيچ وجه نميشه مورينيو و حرفهاش رو از رئال جدا كرد
حرف بعدي هم اينه كه به نظر من اين جمله كه مورينيو فشار رو روي خودش مياره تا به بازيكنانش فشاري وارد نشه غير منطقيه و فكر نميكنم خود مورينيو هم قصد همچين كاري رو داشته باشه
اجزاء يه تيم فوتبال با هم از تمام جهات در ارتباط هستن از جزئيترين مسائل تا مسائل كلي يه تيم
حتي دير خوابيدن يه بازيكن ميتونه روي كار بازيكناي ديگه و مربي تاثير بزاره
نميشه مربي تحت فشار قرار بگيره و امواج اين مسئله به بازيكنا نرسه
مربي مغز و ذهنيت يه تيمه
انديشه تحت فشار مربي به راحتي در ساختار تيمش بروز پيدا ميكنه
من به دور از تعصب امسال دو سه مورد رو ديدم كه ذهن ناآرام مورينيو گريبان تيم رئال رو گرفت
در مورد مقايسه كرايوف و مورينيو هم باهاتون موافقم
هرچند اولين كسي كه مقايسه كرد خود شما بودين
اي كاش كرايوف و مورينيو در تيمهاي ديگه اي بودن تا نظر من به عنوان يك طرفدار بارسا تعبير نشه
من به عنوان يه طرفدار فوتبال معتقدم هنوز مورينيو با كرايوف قابل مقايسه نيست
كرايوف يك دوران فوق العاده درخشان در دوران بازيكنيش در فوتبال داره
چيزي كه متاسفانه مورينيو فاقد اونه
كرايوف در دوران كوتاه مدت مربيگريش هم دوران نسبتا موفقي رو سپري كرده
هرچند به خاطر بيماري قلبي و توصيه پزشكان ادامه پيدا نكرد
در واقع به نظر من مورينيو بدون هيچ تعصبي فعلا چند سالي راه داره تا بشه با كرايوف مقايسه اش كرد
كرايوف قطعا يكي از 10 نام جاويدان در تالار افتخارات فوتباله
در مورد مصاحبه هاي كرايوف هم در مورد رئال
قبلا هم گفتم قطعا اگه خبرنگارا ازش سوال نكنن طبيعتا خودش اظهار نظر نميكنه
هرچند ميتونه جواب نده و به نظر من اي كاش جواب هم نده
در ثاني من توي مصاحبه هاش چيزي كه شبيه توهين به رئال باشه نديدم چه برسه به تحقير:18:
اولا از اينكه به رفتار تحقير آميز مورينيو اعتراف كردين ممنونمنقل قول:
ولي سوال اساسي اينه
يعني واقعا هركسي ميتونه از طرف خودش ديگران رو تحقير كنه؟
اصلا كسي اجازه داره ديگران رو تحقير كنه؟
جوابش رو پيش خودتون بدين
دست شما درد نكنهنقل قول:
من از طرف كرايوف و بارساييها از شما عذر ميخوام
شما بارسایی ها خوب خودتون آتیش به پا می کنید بعد خودتون رو کنار می کشید و یه جورایی مظلوم نمایی می کنیدنقل قول:
لطفا از الفاظ بهتری استفاده کنید
اگر بارسلونا حقیر هست چلسی چی هست ؟
یکم فکر کنید بعد با بیاناتتون دل امثال منو شاد کنید .
من میگم اگه شما قبول دارید مورینیو الان هم فقط یه مترجمه و مربی گری کلا بلد نیست پس واقعا چه تیمی دارید که این مربی تونسته اونو ببره!
ولی خب وقتی مشخصه که مورینیو به این صورت نیست پس اون قضیه هم منتفیه. خواهشا پستا رو درست بخونید!....
وقتی یه نفر به یه مربی مثل مورینیو که به راحتی می تونه جزو دو سه تا مربی برتر این چند دهه اخیر قرار بگیره رو بهش مترجم میگه خب مشخصه که اون قدر تعصب داره که واقعیت رو کلا داره برعکس می بینه
اینو هم بگم که من و اکثر کسای دیگه با بارسا مشکلی نداریم و فقط با یه سری طرفدارای خیلی متعصب و غیر منطقی اون مشکل داریم....
راستی! پیمان.ی همون پیمان یوسفیه دیگه! نه؟:20:
الان بعد رای دادن آمار رو که دیدم موندم!!!! چقدر اسپانیایی توی این تایپیک اومدن!!
من حوصله ی بحث های الکی که این تیم اینطوره اون تیم اونطوره تیم ما فلان طوره رو ندارم.
نظر همه ی دوستان و عزیزان محترمه. طبیعیه که هرکس طرفدار تیم خودش باشه و باید هم هیمنطور باشه اما وقتی تیمش ضعیف عمل میکنه هم باید بپذیره و وقتی تیمش قوی عمل میکنه نباید به تحقیر بقیه بپردازه که!
این اخلاق اصلا درست نیست!!!!!! (من معلم اخلاق نیتسم ها، بهم گلایه نکنین، منم یکی مثل شماها)
به جای اینا باییین بحث و حرفهای سازنده و مفید بزنیم!!!!!!!!
من به تیم محبوبم رای دادم و چند ماه دیگه قهرمان معلوم میشه.