راستی پاور cooler master 600 هم 70 تومنه اونجا هم 50 تومن جلو میفتی
اینم لینکش
کد:http://www.rayaneh.com/cat-537.aspx
Printable View
راستی پاور cooler master 600 هم 70 تومنه اونجا هم 50 تومن جلو میفتی
اینم لینکش
کد:http://www.rayaneh.com/cat-537.aspx
اره به نظرم خیلی بهتر میاد
1600 چقدر تو گیم از 1333 بهتره؟
بعدش این مادربورد چند تا ساتا 2 داره؟
چند تاش قابل استفاده ی؟
این گرافیک مصرفش بیشتر نیست مگه؟ شاید یکم اور هم بخوام بکنم اونوقت چیکار کنم؟
نه بابا .تازه من پاورم مال 4 سال پیش خدا میدونه 30 درصد بازدهش تا حالا کم شده اما اصلا فنشو عوض کردم یه فن دیگه انداختم راحت خنک میشه.کار منم دانلود آفلاین از صبح تا شب سیستمم روشنه .اصلا یه بار هم رستارت نشده .توی بازیهای سنگین هم همینطور.
بعدشم رم در افزایش فریم اصلا تاثیر نداره 1333 خیلیم زیاده 1600 اصلا محسوس نیست آخه ضریب 1600 با cpu های 980 i7 برابره.بعدشم برای بازی حجم رم از باس رم بهتره.4گیگ که اصلا کم نمیاره در بازی سنگین gta iv رم من 2.8 گیگ کامل لود میشه .باس رم هم 1333 براش از سرشم زیاده.
پورت مادربورد در p67 و h67 هر کدوم دو تاست.اصلا فرقی نمیکنه فقط میگم p67 فقط رم 1600 قبول میکنه اما h67 1333. همینو بس .تو کارایی هم اصلا فرقی ندیدم .اورکلاک هم هر دو به یک اندازه بالا میبرن.
یعنی با عوض کردن کارت گرافیک فریم بهتری میگیری چون رم و پاور و مادربورد برات تاثیری نمیزارن.
اگرم من p67 خریدم خداوکیلی سیستمارو از دوستم خریدم قسطی واسه همین. اگه نقد میخریدم همون h67 رو میخریدم
---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------
راستی برای ساندی بریج باید ساتا 3 وصل کنی توی هر دو تا مادربورد هم ساتا 3 دو تا هست
ایول نظرمو عوض کردینقل قول:
پس این مشکلی که سندی بریج داره رو به دست فراموشی بسپریم
الان من در شرایط عادی دو تا قطعه به ساتا میزنم بد اگه یه چیز دیگه بخوام بزنم با چی وصل کنم تبدیل مبدیل داره؟
اینم مقایسه 580 با 570
بعدشم توی یکی از بنچمارکها من دیدم 580 77 فریم در کرایسی 2 آورده بود اما 570 55 فریمکد:http://www.anandtech.com/bench/Product/305?vs=306
---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
خوب آخه چه چیز دیگه ای؟نقل قول:
هارد 1 ترابایت که بسه
دی وی دی رم هم یه دونه
بقیشو میخای چیکار.مگه قراره چه چیز دیگه ای اضافه کنی؟
هیچی شاید بعدها یه هارد بگیرم رید کنمنقل قول:
هی راستی ریدو فراموش کردم
اینم به دوتا ساتا وصل میشه یا گلوله میشه تو یه ساتا؟
اینو نمیدونم ولی فکر کنم اونم به یه ساتای دیگه. چون هر دو تا درایوشون جدا میشه.
آخه من نمیدونم هارد 1 ترابایت چرا کم بیاره.خوب میخای دو ترا بخر.راستی اینم بدون سرعت ساتا 3 از ساتا 2 بیشتره.
خوب میخای مادربورد بالای 300 تومن هست که 4 تا ساتا 3 داره.:31:
بابا بیخیال 1 ترابایتو بچسب.
من کلی 300 تا فیلم hd توش ریختم با 30 تا بازی پرحجمو mp3 برنامه هنوزم که هنوزه تموم نمیشه :20:
راستی تو رندر مندر این سیستوم چجوره؟
اخه یکذره رندر بازی هم در میارم.
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
ها بابا تازه یه اکسترنال 500 هم دارم ولی پره پره 1 مگ جاداره یه دونه فایل تکست شاید بشه توش ریخت.نقل قول:
من زیاد هارد به هارد میکنم یهو دیدی هاردو کندم بردم ایور اوور مشکلی واسش پیش نمیاد نه؟
خوب کارتهای رندر quadro بحثشون جداست.
من از اونا اطلاع ندارم.
---------- Post added at 03:02 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
اکسترنال که به usb وصل میشه تازه اگرم هارد دیگه بگیری اکسترنال بگی.نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد فقط باید دوباره به ساتا 3 وصل کنی.
فقط یه چیز دیگه شرمنده دیگه من یکم کندم
مدل مادربوردو کامل میشه بگی برم عکساشو ببینم؟
خوب پس اینا شد دیگه خواهش میکنم همه نظرشونو بگن؟
Cpu: Core i5 2500K
Vga: Msi 580 Gtx
Main:H67
Memory: 4Gb 1333 Kingmax
Power: Cooler master 600
HDD: Seagate 1TB
ODD: HP DvDRw 1270i 24X
CASE: Green X3