من خودم اندروید ندارم ودر شرف خریدم . ولی فکر کنم بشه گوشی رو unroot کرد .و به گارانتی هم لطمه ای نخوره . ولی باز خودت تو سایت های دیگه بگردد ببین جیزی واسه unroot براش هست یا نه ؟نقل قول:
Printable View
من خودم اندروید ندارم ودر شرف خریدم . ولی فکر کنم بشه گوشی رو unroot کرد .و به گارانتی هم لطمه ای نخوره . ولی باز خودت تو سایت های دیگه بگردد ببین جیزی واسه unroot براش هست یا نه ؟نقل قول:
1- فارسی کردن در مورد همه آندرویدها یکیه و هیچکدام از آندرویدهای موجود فارسی ساپورت نمیکنننقل قول:
برای فارسی سازی باید گوشی رو روت کنی و بعد فارسی سازی کنی . که اگر اشتباهی بکنی به دردسر میفتی .
2- روت کردن چیزی از قابلیتهای گوشی در نصب برنامه و بازی و ... کم نمیکنه بلکه در مواردی زیاد هم میکنه . و زیاد به هم ربطی ندارن
3- روت بکنی گوشیت از گارانتی در میاد . اما قابلیت آنروت کردن هم وجود داره . بستگی به گوشی داره تو بعضی گوشیها روت و آنروت کردن خیلی راحته و تو بعضی گوشی ها بیشتر کار میبره .
4 - به نظر من که گارانتی تو ایران معنی نداره .
من هیچکدوم گوشیهام گارانتی نداشته . هر چند موتورولا نیازی به گارانتی نداره .
اچ تی سی هم کیفیتی بهتر از کره ای هاست گوشی هاش پس بیخود پولت رو حروم گارانتی نکن .
بازم نظر نظر خودته
از این نظر گیر دادم به گارانتی که فهمیدم گارانتی یاس خودش دیزایرهای فارسی داده بیرون و اصلا نیازی به نصب و روت و فلان نیست. ضمن اینکه مشکل اینترنت و حروف جدا جدا رو هم نداره. وگرنه مرض ندارم که هفتاد هشتاد تومن بیشتر بدم. مشکل فارسی دارم شدیدا
اگر فارسی برات مهمه همونو بگیر . چون دیگه خودشون فارسی سازی کردن و راحتی .
اما اگر خودتون هم گوشی بدون گارانتی بگیرید با یکم وقت گذاشتن و مطالعه میتونید خودتون فارسیش کنید مجانی و یا بدی بیرون براتون فارسی کنن با 20-30 هزار .
در ضمن فکر کنم اگر شما گوشی رو با 2.1 فارسی بگیرید و بعد به 2.2 آپدیت کنید فارسیش هم میپره و دوباره نیاز به فارسی سازی دارین .
پس این مساله رو بپرسین که شرکت یاس گوشی رو آپدیت شده میده بهتون یا نه ؟
من پرسیدم و گفتن گارانتی یاس خودش آپدیتتون رو تضمین می کنه و هر مشکلی باشه خودش حل می کنه
ببینیم و تعریف کنیم
حاجی شما بدجوری از این گارانتی ها دل خونی داری
منم ندارم
ولی توی این مورد فکر می کنم سی هزار تومان خیلی جای دوری نره. من امروز قیمت گرفتم. با گارانتی 510 هزار تومان. بدون گارانتی 485 هزار تومان.
نقل قول:
سلام
اگر مشکل فارسی داری ، بهتره یه نگاهی به لینک زیر بندازی . فروش دیزایر با سیستم عامل فارسی تل و با آخرین نسخه آندروید (۲٫۲)
ممکنه بعد از عید همین را بخرم. نظر شما چیه ؟
[HTML]http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=37965[/HTML]
سایت رسمی
[HTML]www.farsitel.com[/HTML]
بدجوری وسوسه کننده هستش. یاس با اون همه ادعا نسخه 2.1 رو فارسی داده و این 2.2 . از بچه ها کسی اینجا اطلاعی از این فارسی تل داره؟