ایول خوب اومدی از من میشنوی نوکیا نخر نوکیا تو طول عمرش 1کی گوشی زده فقط میشه گول دوربینشو خورد و دیگر هیچ جالب فقط تو ایران طرفدار داره 2 دنیا اسمشو به زور میارن:31:نقل قول:
Printable View
ایول خوب اومدی از من میشنوی نوکیا نخر نوکیا تو طول عمرش 1کی گوشی زده فقط میشه گول دوربینشو خورد و دیگر هیچ جالب فقط تو ایران طرفدار داره 2 دنیا اسمشو به زور میارن:31:نقل قول:
ان95 الان سگ هم دست نمیگیره از رده خارجه دوربینش 1 زمانی خوب بود نه الاننقل قول:
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
5 ان95 همین الانشم بهتر از 8 بقیه برندهاست...:5:(برو از یه سگ بگیر با گوشی خودت امتحان کن:27:)
کلا کیفیت گوشیهای نوکیا یه چی دیگه هست...:5:
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
دوربین ان8 باید با دوربینهای دیجیتال مقایسه بشه نه 5 سامسونگ!!!
من خودم 1 ماه دیگه گلکسی میخرم ولی مطمئنم دوربینش جلوی ان8 که سهله جلوی ان95 هم کم میاره(عکاسیش رو میگم)
فیلم برداری سامسونگها هم که صداش افتضاحه و اگه چند تا صدای مختلف تو محیط باشه کلآ قاطی میکنه:5:
شتر در خواب بیند پنبه دانه ببین عزیز دوربین 12موبایل به گرد پای دوربین دیجی هم نمیرسه شک نکن اگه گالکسی بهتر نباشه مطمن باش در حدشه گول 12 نخور عزیز 1 کی نیست که نوکیا رو تایید کنه 2 دنیا البته کار بلدان .....گوشی نوکیا کجاش یه چیزه دیگست حتما براش صف کشیدن نه گلم برو تحقیق کن شما قک کنم گوشی دیگه بجز ان95 دست نگرقته باشی شما اکه دوربین 5 ایقونو ببینی کف میکنی حرقتو پس میگیری 1 کم منطقی باش عزیز اینقد تعریف نوکیا نکن از نوکیا هیچی نصیبت نمیشهنقل قول:
حالا دعوا نکنین...
بالاخره تو هر برندی یه اشغال هست،یه گل هم هست:46:
میگن که اس ام اس دادن با x10mini سخته...
چرا؟
به خاطر خاذنی بودن تاچشه یا صفحه ی کوچیکش یا...؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک گوشی کشویی با دوربین خوب ورم بالا ونمای زیبا بت 300 تومن چیه
دوست عزيز ، من هرجي كشويي كرفتم 2ماه نكشيده فلتش خراب شده .نقل قول:
بعدشم كه همش بايد دنبال تعويض فلت باشي .
اولآ دوربین ان8 رو من با 10 تا دوربین دیجیتال که اخریش سونی بود و 14/5 مگا بود امتحان کردم و همه دیدن که ان8 بهتر بود...:5:نقل قول:
در مورد گول خوردن هم شما نگران نباش من گول نمیخورم ولی معلومه شما بدجور گول حرفهای دیگران رو میخوری که داری دوربین ان8 رو با گلکسی مقایسه میکنی...:27:
دومآ:من تا به حال هیچ گوشی نوکیا نخریدم ولی دوربین ان95 و ان8 رو که دوستام دارن دیدم و از دوربین سامسونگها و se هایی که داشتم خیلی بهتر بود(k750,k800,k850,c905,pixon 12)(من بازم میگم که گلکسی میخرم نه ان8)ولی باید قبول کرد که نوکیا دوربینهاش یه چیز دیگه هست....
ولی به هیچ کس هم اجازه نمیدم به نوکیا توهین کنه چون کسی که به نوکیا توهین کنه نمیدونه موبایل یعنی چی!!!:46:
در ضمن ایقون نه ایفون که 1 تومن پولشه...:27:
دوربین گلکسی رو هم دیدم که در مقابل ان95 کم میاره...:5:
بخاطرصفحه کوچیکشنقل قول:
منم سقف بودجم 300 تومنه و اولویت اولم دوربین گوشیه
در حال حاظر چی می تونم بخرم؟
خودم این سه تا رو توی سایت gsm دیدم تو همین رنج قیمت:
Sony Ericsson W995
LG KC910 Renoir
Sony Ericsson Vivaz