ممنون، فقط یه مطلب رو متوجه نشدم اینکه Asrock x58 extreme3 رم باس 1333 قبول نمیکنه ؟نقل قول:
Printable View
ممنون، فقط یه مطلب رو متوجه نشدم اینکه Asrock x58 extreme3 رم باس 1333 قبول نمیکنه ؟نقل قول:
فرمایش شما متینه بعداً بخواد SLI کنه با مشکل دچار می شه ولی دیگه فکر نکنم SLI سه گانه نیازی داشته باشه؟! در مورد SLI کردن باهات کاملاً موافقم دوتا بندازه خیلی قدرتش بیش تر از یه دونه است. ولی یه کم از این ور یه کم از اون ور از بودجه ی یک و سی صد برسیم به یک و شش صد دیگه! البته باز هم می گم اگه بتونه دوتا گرافیک بندازه خیلی خوبه.نقل قول:
در مورد هارد هم اگه یه ترا بگیره بهتره چون بازی زیاد می کنه خوب حجم ملاکه. از مادربرد واجب تره!:46:
در ضمن قیمت رم adata اگه 3 تا 2 گیگ بندازه می شه 82.5 تومن. آخرین قیمت بود.
اما :
اگه دقت می کردی بنده کاملاً طنز وار نوشته بودم! در ضمن اون چراغ زنونه این اینتل زئونه! دقت کن : INTEL XEON
وگرنه من ادعایی ندارم.
تشخیص فیک یا اورجینال بودن رو به قول جناب مهیار باید از گارانتی معتبر کارت گرافیکت بفهمی و این که در جعبه اش بسته باشه چون یه سری کارت های ضعیف رو به اسم کارت های قوی (عمدتاً چیپ ATI به جای NVIDIA) قالب می کنن که حتی دیده شده 64 رو به جای 1024 مگ قالب می کنن! شما باید دقت زیادی به خرج بدی ، خود من با این مورد برخورد کردم و تقریباً تجربی می تونم بفهمم. بهتره از تو سایت سازنده ی کارت گرافیکت حتماً ریخت و قیافه ی مدل مورد نظرت رو ببینی و پشت کارت گرافیکت رو موقع خرید ببینی حتماً چی نوشته آیا با سایت سازنده ی کارت گرافیک match هست یا نه. باز دوستان اگه راهنمایی بهتری دارن بگن. این روزها همه چی باید چک بشه چون حتماً یه قلابی ازش تو بازار موجوده مثه قضیه ی لپ تاپ و سرویس تگه دل که حتماً باید چک بشه.نقل قول:
در مورد کراس شدن که به کارت نمیاد چون مخصوص ati هست.
از اول گفتم i5 بگیر گوش ندادی حالا هی باید بیش تر خرج کنی:31:
راستی همون مدلی که جناب پاسارگاد فرموده بودن گیگابایته و ام اس آی خودم خوبه چون ساتا 3 فعلاً به اون صورت به کار نمیاد اگه یو اس بی 3 می خوای همون گیگابایت خوبه فقط من زیاد تجربه ی خوبی از ایسوس ندارم 3 تا مادربردم که ایسوس بوده تجربه ی خوبی نداشتم الان هم ایسوس دارم ولی اگه تونستی همون گیگابایت بگیر برای گیم بیش تر مناسبه.
به طور پیش فرض نه و این ممکنه اگر ندونی اذیتت کنه. کافیه در قسمت بایوس فقط یک بار یک تنظیم کوچولو انجام بدی و حل میشه مشکلنقل قول:
گیگا بایتم این مشکلو داره.
مشکل نیست البته یک آپشنه.
مثل این میمونه که شما فکر کنی ماشینت دنده اتوماته و روی یک بزاری هی گاز بدی چند دقیقه بعد موتور میپکه. ولی اگر بدونی نیست و باید ببری دنده دو یا بالاتر راحت تا مشهدم میری. (واقعا همینجوره باید مثلا 1600 میگیری معفری کنی. اکثر مادربرد ها 1600 رو همچین حالتی قبول میکنن ولی این مدل ارزاک 1333 رو اینجوری میگیره. البته اگر ام اس ای بخری فقط 1333 میتونی استفاده کنی ولی با این متد ارزاک شما تا رم 2200 هم میتونی استفاده کنی)
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
ما که نفهمیدیم منبع 111989 چیه یا حتی در مورد فیک منظورتونم نفهمیدم. ولی فکر کنم rpg بتونه سیستمشو انتخاب کنه.
در مورد فیک نمیدونم والا مثلا به جای Nvidia 460 به شما ATI 4670 بدن روشو بخونی متوجه نمیشید؟ این حرفا به نظرم خیلی سطحیه و بهتره اصلا سراغش نریم. در مورد زنون و زیون هم مسثله اونقدری مهم نیست که تلفظش چیه.
در مورد قیمت رم با توجه به افتی که داشته بعدی نیست ارزون تر از قیمت پیشنهادی ما گیر بیاری. (هر چی ارزون تر بهتر)
خوش باشید بای
آها متوجه شدم.نقل قول:
به طور پیش فرض نه و این ممکنه اگر ندونی اذیتت کنه. کافیه در قسمت بایوس فقط یک بار یک تنظیم کوچولو انجام بدی و حل میشه مشکل
گیگا بایتم این مشکلو داره.
مشکل نیست البته یک آپشنه.
مثل این میمونه که شما فکر کنی ماشینت دنده اتوماته و روی یک بزاری هی گاز بدی چند دقیقه بعد موتور میپکه. ولی اگر بدونی نیست و باید ببری دنده دو یا بالاتر راحت تا مشهدم میری. (واقعا همینجوره باید مثلا 1600 میگیری معفری کنی. اکثر مادربرد ها 1600 رو همچین حالتی قبول میکنن ولی این مدل ارزاک 1333 رو اینجوری میگیره. البته اگر ام اس ای بخری فقط 1333 میتونی استفاده کنی ولی با این متد ارزاک شما تا رم 2200 هم میتونی استفاده کنی)
از همه دوستان تشکر میکنم.
امشب قیمت گرفتم شد این: (البته همه قطعات نه)
Cpu: Intel Core i7 930 = 310
VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB = 235
MB : ASRock X58 Extreme3 = 300
PWR: Green GP635B-US = 99
HDD: Seagate 500GB = 45
Case: GREEN Magnum2 = 45
رم رو باز نوب بازی در آورده بودن یه چیز دیگه پرسیدن از طرف حسابشون. در مورد پاور هم ماشالا خودشو کشته 1 تومن کمتر از قیمت من گفته ! : ))
مین رو هم که نجومی زیاد گفته. شاید مجبور شدم از لیون رم و مین رو بگیرم.
گرافیکو توجه کن مدبه دقیقش این باشه evga gtx 460 1gb
بدون پسوند یک مدل است با پسوند se این مدل ضعیفه.
ممنون بابت تذکرت. خودم هم شک کردم چرا اینقدر ارزون گفته. به احتمال زیاد اشتباه قیمت گرفته.نقل قول:
اولاً اسم من عرفان هست. دوما نمی دونم شما دنبال چه منبعی هستی! سوما شما تو همه ی تاپیک ها با همه سر ناسازگاری داری نمی دونم چرا! (یه خورده دخترونه رفتار می کنی شاید هم دختر باشی نمی دونم!!!:31:)نقل قول:
در مورد فیک بنده نگفتم ATI 4670 ارجینال رو به جای 460 بدن روشو بخونی نمی فهمی! بنده عرض کردم چیپش ati هست و زیر فن رو هم شما همون جا نمی تونی نگاه کنی و زیر زمین های چین (!) این مدل رو به جای مثلاً 460 زدن بیرون طوری که بردش رو ببینی فکر می کنی 460 هست! و توسط درایور فیک به ویندوز nvidia 460 شناسانده می شه اگه درایور جدید رو از سایت nvidia دانلود کنی ستاپ کنی همون اول کار می گه چیپت nvidiaنیست و حالا اگه از سایت ای تی آی (همون ای ام دی) دانلود کنی می بینی می شناسه و مثلاً کارت گرافیک شما که 1 گیگ بوده می شه 128 مگابایت از نوع ای تی آی کم قدرت حالا هر چیپش!!! موقع خرید یکی از نشانه های فیک بودن همون ارزون بودنشه که باید خیلی دقت کرد. وگرنه بعداً با چند تا نرم افزار می شه فهمید که حسابی فیک هست!
خواهشاً بحث کل کل رو تعطیل کنید! این جا تاپیک کل کل نیست محل اطلاع رسانی هست.ممنون:11:
امروز سفارش دادم
Cpu: Intel Core i7 930 = 310
VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB = 235
Ram: Adata 6gb 1333 gaming tri = 90
PWR: Green GP635B-US = 103
HDD: Seagate 500GB = 46
Case: GREEN Magnum2 = 45
EVGA رو هم پرسیدم گفتن نه بدون پسوند SE هستش.
فقط مین (ASRock X58 Etreme3) موند که اون رو گفتن از شنبه گارانتی خود ازراک (شاب) پخش میکنه.
خب امشب سیستم رو گرفتم:
CPU: core i7 930 - 310T
VGA: EVGA geforce gtx 460 1gb - 235T
MB: ASRock X58 Xtreme3 - 300T
RAM: Adata 2gb*3 1333 Premier - 89T
Power: Green GP635B-US - 103T
HDD: Seagate 7200 500gb - 46T
Case: Green magnum2 - 45T
Monitor: Samsung P20700 - 227T
در مورد مانیتور اگه میشه نظرتون رو بگید.
محتوای مخفی: توضیح
+
فرق بین رم ADATA 2gb 1333 Gaming با ADATA 2gb 1333 Premier چیه ؟ چون من gaming گفتم بیاره premier اورده.