علی تند تند بازی نکن من می خوام با هم بریم جلو..ای بابا:31:
Printable View
علی تند تند بازی نکن من می خوام با هم بریم جلو..ای بابا:31:
نترس بابا ، میرسی بهم و ازم جلو میزنی :31: . من خیلی نمیتونم بازی کنم .نقل قول:
فقط قبل از اینکه بری بازی کنی یکم روی خودت کار روانی کن یه لیوان گل گاو زبونم بخور ، میگن واسه اعصاب خوبه :31:
فقط من هنوزم در تعجبم که با این همه بچه های RPG باز فروم چرا این تاپیک نمیترکه ؟
یه موردی که کلا تو این بازی باید بهش توجه کرد سلاح با مبارزاته من شماره قبلی رو بازی کردم این رو هم رو PS3 میگیرم البته آنچارتد رو میخوام بگیرم این نمیشه شاید بعد آنچارتد بگیرم... تو شماره قبل همین سیستم مبارزات رو داشته یعنی نزدیک به هم هستن کلا با یه شمشیر و سپر میشه راحت جنگید!:31: فقط مشکلی که داره باید دنبال یه سری اکسیر ها با روح هایی باشید که باید اونا رو بگیرید... البته تو این شماره نمیدونم باز هم میشه این ها رو داشت ولی باید داشته باشه اینا رو که بگیرید رو قدرت های شمشیر شما اظافه میشه که بعد شمشیر شما به عنوان شمشیر روح سیاه شناخته میشه چیزی که من تو شماره قبل بدست آوردم و واقعا جالب بود البته نه رو همه دشمن ها ولی کاربرد خوبی داشت... شماره قبل هم عجیب سخت بود ولی میشد باهاش کنار اومد البته یه جاهایی که باید مبارزه نکرد یه سری مکان ها هست که مجبور به مبارزه میشدم...
+
حامد رو PS3 گرفتی بازی رو؟ اگر گرفتی ببین میشه چیزایی رو که تو شماره قبل داری رو به این داد مثلا همین وسایل و شمشیر رو اینا رو آورد رو این شماره؟ البته اول بازی باید بگه که ایمپورت میشه یا نه....:20: البته یه جا گفته بود میشه ولی باید بازی رو کامل کرده باشین!
خیلی سخته!!!! :((
اره واسه PS3 خریده بودم ولی یه موقعی این امکان وجود داره که ادم بازیو تموم کرده باشه من نسخه قبلو 4 ساعت بیشتر بازی نکردم 50 تومن پول بازی بدی فقط 4 ساعت :31: دیگه چیزی نمیماسه که بخواد منتقل بشه به ایننقل قول:
هنوزم دارمش کسی خریداره با مبلغی کنار میاییم با هم
:31: تو ای دی منو نداری علیرضا داشته باش اونجا با هم باشیم.نقل قول:
فقط من هنوزم در تعجبم که با این همه بچه های RPG باز فروم چرا این تاپیک نمیترکه ؟
یعنی آنلاین بزنیم ؟نقل قول:
اتفاقا یه چیزی توی بازی پیدا کردم که به درد آنلاین میخوره .
ولی من مشکلم اینه که از اکانت گلد خبری نیست و موج بن هم راه افتاده :31:
سلام
یه سوال داشتم .
کسی تا الان اون روح های سفید که دوتا چنکگ دراز دارن رو دیده؟
من تا جایی که یادمه اولای بازی یه جایی بودن که باید از دستشون فرار میکردی ولی من الان رسیدم به یه قسمتی که باید باهاشون بجنگی ... مشکل اینجاست که ضربه های شمشیرم از وسطشون رد میشه ( یعنی بهشون تاثیری نداره ) تازه ضربه هاشون رو دفاع هم نمیتونم بکنم ... تنها راهم که جلومه هم یه در بستست و تنها راه بازم یه راه برگشته ...
من باید چطوری این موجود های لعنتی رو بکشم ... تا با کله نرفتم تو تلویزیون یکی جواب بده ...
آقا من ناقوس اول که بالای برج بود رو به صدا در اوردم ولی تا اینجا یه همچین موجودی ندیدم !نقل قول:
شما از راه پایین ( Fire keeper ) رفتی ؟
خب من به ناقوس اول رسیدم و از اونجایی که این بازی از اون بازیاست که باید از اطلاعاتش رو با بقیه به اشتراک بذاری اینا رو مینویسم شاید به درد کسی خورد . اینا همش تجربیات شخصیمه :
( به ترتیب هستن و اونایی که قرمزن یعنی من نتونسم انجام بدم ) :
1 - بازی رو با Sorcerer و قابلیت master key شروع کردم که فکر کنم بهترین حالت همین باشه .
2 - همون اولای بازی قبل از اینکه برای بار دوم به جنگ اژدهای سبز بری یه دو راهی هست که سمت چپش بن بسته و یه اسکلت بالای پله هاست ولی پله ها شکستن و نمیشه بهش رسید اگه کسی تونست بهش برسه به ما هم بگه بدونیم .
4 - وقتی به Firelink Shrine رسیدید به سمت بالای کوهستان برید که چند تا سرباز باهاتون میجنگن و یکی هم از بالا آتش پرت میکنه . این بهترین راهه .
5 - اگه به مسیری که گفتم برید به Undead Burg می رسید جلوتر که برید یه جایی هست که از روی یه پل باریک میگذرید و از بالا 2 نفر هستن که آتش میریزن روی سرت و دقیقا بعد از اونجا یه کلبه هست که با قابلیت Master Key باز میشه بعد که از پله ها میرید پایین و دو سه تا سربازی که هستن رو میکشید دو تا راه دارید ، سمت چپ که مسیر اصلیه و به غول میرسه ولی سمت راست که پله میخوره و میره پایین یک شوالیه ایستاده که کشتنش سخته ولی اگه بکشیدش یه حلقه و یه شمشیر خیلی خیلی قدرتمند گیرتون میاد که قدرتش 205 هست ولی اگه باهاش نجنگین هم بعدا میشه یه شمشیر دیگه با قابلیت 200 و با روش راحت تر بدست اورد .
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 - همون مسیر سمت چپ که توی شماره قبلی گفتم میرسه به یه راهروی مارپیچ که اگه Master Key باشید میتونید به سمت پایین هم برید و اونجا یک غول فلزی هست که من نتونستم بکشمش و نمیدونم که با کشتنش چه اتفاقی میفته ( شاید بعدا برگشتم کشتمش ) اگه کشتینش بگید چی میشه !
7 - برای مبارزه با Taurus Deamon می تونید همون شیوه ی اژدهای سبز و پیاده کنید ، یعنی برید بالا و بپرید روی سرش .
8 - (خیلی مهم) توی دو راهی که سمت چپش به اژدهای قرمز میرسه اول برید سمت راست و با اون کسی که اونجاست 2 بار صحبت کنید تا یه چیزی به شما بده که خیلی خیلی خیلی بدرد میخوره .
عکسش :
9 - از دست اژدهای قرمز که فرار کردید و به پایین رفتید و به زیر پل رسیدید می بینید که دم اژدها معلومه و داره روی هوا تکون میخوره با تیرکمون ساده و تیرهای بلند حدودا 20 - 30 بار که به دمش بزنید اون شمشیره که گفتم 200 تا قدرتشه رو بدست میارید . (اگه تیر و کمون ندارید از فروشنده بخرید)
عکس :
10 - دقیقا قبل از Undead Parish یه راه پله مارپیچ هست که به یدونه دیگه از اون شوالیه ها میرسه . میگن اگه بکشیدش از بالای برج میتونید اژدهای قرمز رو هم بکشید ولی نمیدونم چرا نتونستم اینبار شوالیه رو بکشم ! حرکاتش خفن تره انگار .
11 - این واسه کسایی که با زحمت تونستن به نیمه های Undead Parish برسن : یه جایی میرسید که یه دو راهیه و راه سمت چپ دقیقا میره پشت همون دروازه ای که بسته شده . اون راهو نرید و مستقیم برید و سه نفری که هستن رو بکشید و بپیچید سمت راست تا یه Bone fire و آهنگر رو پیدا کنید و بعد برگردید و اون راهو امتحان کنید .
عکس از محل اون سه نفری که اگه مستقیم برید باهاشون مبارزه میکنید :
12 - اون چیزی که توی شماره 8 پیدا کردید و گفتم خیلی مهمه در مبارزه با غول این مرحله به درد میخوره . شما میتونید اون شخصی که دیدید رو احضار کنید تا در مبارزه کمکتون کنه و باید بگم که بدونه اون مبارزه خیلی سخته .
خب ... ناقوس اول هم که دقیقا بعد از کشتن همین غوله ( که البته دو نفرن )
عکسها از گیم اسپات
جانــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــم ؟
bell گوارگونیه ها رو کلیسا چجوری بکشم خو؟
2 تا خر میریزن سرت :1:
+
نظرم عوض شد.بازی فوق العاده سخته و اعصاب خورد کنه ولی لذت خاصی داره نمیدونم چرا!
همون وایت ساوپستون رو میگی دیگه؟نقل قول:
- اون چیزی که توی شماره 8 پیدا کردید و گفتم خیلی مهمه در مبارزه با غول این مرحله به درد میخوره . شما میتونید اون شخصی که دیدید رو احضار کنید تا در مبارزه کمکتون کنه و باید بگم که بدونه اون مبارزه خیلی سخته .
چرا واسه من موقع مبارزه خاموشه و کار نمیده؟
علیرضا کجایی؟
اصلیه رو نصفه جونشو میبرم ولی وقتی اون یکی میاد دیگه الفاتحه.اونم که کار نمیده.چه کنم؟ آقا بازی مشکل داره کسی بازی نکنه:31: