نقل قول:
این Tessellation که گفتید چیه ؟ اگه ضعیف بشه چی میشه ؟ بازی بد اجرا میشه؟
Tessellation یکی از ویژگی های DX 11 هست که در بازی های آینده مورد استفاده قرار میگیره و 6870 X2 کمی توی این زمینه ضعیف تره.
Printable View
نقل قول:
این Tessellation که گفتید چیه ؟ اگه ضعیف بشه چی میشه ؟ بازی بد اجرا میشه؟
Tessellation یکی از ویژگی های DX 11 هست که در بازی های آینده مورد استفاده قرار میگیره و 6870 X2 کمی توی این زمینه ضعیف تره.
خوب ارزش داره که اینو بگیرم برای اجرای بهتر اون چندتا دونه بازی یا همون دوتا 460 بندازم؟
به زبان ساده، فرآیند Tessellation چندضلعیها رو میشکنه و قطعات بهدست آمده رو چند برابر میکنه تا ظاهر یک آبجکت رو بهبود ببخشهنقل قول:
دقت کنید که گفتم 460 توی Tessellation قویتره ولی 6870 به طور کلی قویتره...نقل قول:
خوب ارزش داره که اینو بگیرم برای اجرای بهتر اون چندتا دونه بازی یا همون دوتا 460 بندازم؟
خوب پس اگر دوتا 460 بگیرم فقط تعدادی از بازی ها رو روی ریزولیشن اخر مانیتور نمیتونم بدون گیر بازی کنم. درسته ؟
ببینید تقریبا برابرن ولی توصیه نهایی من اینه:نقل قول:
خوب پس اگر دوتا 460 بگیرم فقط تعدادی از بازی ها رو روی ریزولیشن اخر مانیتور نمیتونم بدون گیر بازی کنم. درسته ؟
Sapphire 6870 X2
کمی توی Tessellation ضعیف تره ولی هیچ مشکلی نیست و از 460X2 توی بازی ها بهتره.
ضمنا با انتخاب ati از هر مدلی کلا یه سری چیزا رو از دست میدین.
اگر وسواس دارید ههمون 460 رو بخرید به صورت دوگانه.
با خرید کارت دیگه یا مبلغ پولت نمیرسه مثلا 1-1.5 بیدبزاری برای کارت گرافیک و پاور
یا اینکه بری سراغ ati که در اون صورتم کلا فیزیکو از دست میدی
2 تا 460 بخر وسوساسم به خرج نده
نقل قول:
اگر وسواس دارید ههمون 460 رو بخرید به صورت دوگانه.
مهیار جان آخه فیزیک اصلا ارزش نداره به خاطرش به قدرت کم تر قانع بشیم.نقل قول:
یا اینکه بری سراغ ati که در اون صورتم کلا فیزیکو از دست میدی
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
این جا هم بحثش شده بود :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=460970
قیمت 470 چنده نسبت به 460 ؟ دوتا 470 چند میشه؟ قدرتش بالاتره؟
راستی قیمت 6870 چنده؟ 1 گیگه؟ یا مدا های مختلفی داره؟