نقل قول:
نگاه کن وحید... یه سری عناصر بازی در حد بسیار عالی هست...مثه داستان و گرافیکش
میمونه گیم پلی... سیستم نبرد ها یا اومدن این کلاس های جدید تو نسخه و دوم و بهبود شوتر بازی واقعا عالی شد و به قول Hudson تو این زمینه با بهترین شوترها مقایسه میشه. داشتم این اسکن ها رو می خوندم که نوشته بود " دشمنان تهاجمی تر شده و مثه نسخه قبل تنها با کاور گرفتن و شلیک چند گلوله با شما پیکار نمیکنن. هر کدام در میدان نبرد وظیفه ای دارند. مثه مهره های شطرنج و برای حمله از تاکتیکهای گروهی و ویژه خود بهره می برند." بعدش Hudson گفته بود این موضوع یه چیز استاندارد برا بازی های شوتره ولی مس افکت که از اول سیستم نبردش شوتر به اون معنا نبود و داره این بهبود و ها و پیشرفت رو با نسخه سوم کامل میکنه. همچینی melee attack ها نقش پر رنگ تری تو بازی دارند و هر کلاس یه دونه مخصوص خودش رو داره.
بعدش گفتن بازی با داشتن همون اکشن نسخه دوم,عناصر نقش آفرینیش هم بیشتر میشه.
نقل قول:
دقیقاً ..
عناصری مثل داستان ( از قبل نوشته شده ) و گرافیک بازی ( موتور بازی لایسنس اپیک هست و دیگه تیم سازنده نیازی نداره از نو موتور کد نویسی کنه و وقت بذاره روش ) .. الان تمرکز تیم روی گیم پلی و داستان سرایی هست به نظر من.. در ضمن فراموش نکنیم بازه زمانی 2 سال زمان کمی نیست؛ دیدیم که بازی Assassins Creed 2 چه بازی از آب در اومد و چقدر فوق العاده بود .. ( تغییر کامل محیط تقریبا محدود بازی اول به محیط بسیار بزرگ و زیبای ایتالیای قرن 15 در بازی دوم.. )
البته دوستان توجه کنید که این سبک قضیه اون فرق داره و توی پست قبلیم هم اینو گفتم
وگرنه اگه مثلا بازی کلا یه شوتر بود که این مسئله وجود نداشت
نقل قول:
وحید هم تقصیری نداره
تجربه نه چندان جالب دراگن ایج 2 باعث شده خیلی محتاطانه تر برخورد کنه
(همین حرفا رو وحید درباره 2 میزد )
من محتاطانه تر برخورد کنم؟! مگه من رئیس بایوورم؟ :دی
در مورد اون بازی که جاش اینجا نیست و فقط در مورد مس افکت میگم
ببینید اون چیزی که مشخصه حداقل قبل از انتشار این بازی توی تاپیک همش تعریف و اینا میشه. من اومدم یه انتقاد کوچیک کردم و تنها نکته منفیه که پیش بینی می کنم شاید بازی داشته باشه وگرنه من توی اولین پست همین تاپیک بازی رو ابر شاهکار خطاب کردم و هنوزم همین عقیده رو دارم :20:
بذارید این قضیه رو بازتر کنم. منظور من به داستان بازی نیست چون دیگه همه عظمت شرکتی مثل بایوور رو می دونن و می دونن که این شرکت در زمینه داستان و شخصیت پردازی در بازی هاش فوق العاده و بی نظیر عمل می کنه و در اون شکی نیست
منظورم بیشتر به این برمی گرده که مثلا محیط های بازی اون چنان بزرگ نباشه و در این زمینه یکمی ضعف داشته باشه. خب بالاخره فکر کنم هر کسی دوس داشته باشه که محیط ها و دنیای عظیمتری رو در بازی ببینه
حالا ممکنه در این زمینه هم بازی خیلی عالی و بی نقص بشه و باید منتظر باشیم.....
نقل قول:
فکر میکنم به خاطر کیفیت عالی بازی های این شرکت توقعاتمون هم از این تیم بسیار بالا رفته .. در کل این بازی GOTY 2011 خواهد بود!
اون که آره
بالاخره وقتی یه شرکت چند تا ابر شاهکار می سازه و اونو سلطان این سبک می دونن توقع ازش بالا میره!
در مورد GOTY هم می تونه بشه و فکر کنم این ترفند بایوور بوده که بازی رو آخر سال منتشر می کنه و یکمی شانسش رو برای این بیشتر می کنه
+
از این دوست خوبمون که دو تا پست در مورد داستان بازی داد خیلی ممنونم
آدم اینا رو می خونه وسوسه میشه که یه بار دیگه از شماره یک شروع کنه به بازی کردن و کلا یه بار دیگه دنیای بازی رو زیرو رو کنه!