ولاديمير پوتين که به عنوان نمايندهي دولت روسيه براي حضور در مراسم انتخاب ميزبانهاي جام جهاني به زوريخ سفر کرده بود، به دليل اعتراض به روند برگزاري مراسم و اخلال در روند انتخاب ميزبان به دليل فساد مالي اعضاي کميتهي اجرايي در مراسم شرکت نکرد.
پوتين پس از انتخاب روسيه به عنوان ميزبان جام جهاني 2018 گفت:از اين که اين رقابت سخت و دشوار را به سود خود به پايان رسانديم به خودمان مي باليم. از اين که از روسيه حمايت کرديد تشکر مي کنم.
نخست وزير روسيه در ادامهي اظهاراتش بر نقش فوتبال در گسترش روابط انسان دوستانه اشاره کرد و گفت: مي خواهيم به همه اطمينان بدهيم که فوتبال همانند سالهاي گذشته از بازي جوانمردانه، سعهي صدر، صبر وشکيبايي و افتخار آفريني حمايت مي کند.
پوتين دربارهي دليل شرکت نکردن در مراسم انتخاب ميزبان جام جهاني در زوريخ گفت: مشکلاتي وجود داشت. به عدهي زيادي تهمت بيجا زده شد که مي خواهند در روند انتخاب ميزبان جام جهاني اختلال ايجاد کنند در حالي که هيچ سند و مدرکي دال بر اين موضوع وجود نداشت. اين مسائل کاملا ناعادلانه بود و باعث شد که از حضور در مراسم صرف نظر کنم.
نخست وزير روسيه که از ماهها پيش حمايت جدي خود را از پيشنهاد ميزباني جام جهاني توسط کشورش اعلام کرده بود، با ابراز اطمينان از برگزاري جام جهاني به صورت موفقيت آميز اظهار کرد: شما مي توانيد روي حرف من حساب کنيد. همين حالا به شما مي گويم که جام جهاني 2018 در بالاترين سطح برگزار خواهد شد. ورزشگاهها و تاسيسات زيربنايي سر وقت و با بهترين امکانات ممکن ساخته خواهند شد. مي خواهيم تمام توانمان را به کار بگيريم تا رضايت و رفاه ميهمانان را برآورده کنيم.
پوتين در پايان به هدف اصلي فوتبال در جهان اشاره کرد و گفت: ديد ما نسبت به فوتبال دقيق همان چيزي است که فيفا نسبت به فوتبال دارد و آن گسترش مرزهاي فوتبال در جهان و ورود اين پديدهي شگفت انگيز به قلمروهاي جديدي است که تاکنون در آن نفوذ نکرده است.
کد:
http://www.football3.ir/news.do?itemid=31990
سفير بريتانيا در مراسم فيفا عصبانيت و تاسف خود را با جمله "مطمئن هستيد که بلاتر از محتويات داخل پاکت بيخبر بود؟ " بيان کرد.
به نقل از لارازون چاپ مادريد، ديويد بکام عنوان کرد: جدا براي فيفا و اين مراسم متاسفم. انتخاب دو کشور روسيه و قطر با راي اعضاي کميته اجرايي بوده و من هم به اين امر احترام ميگذارم، اما باور نميکنم که بلاتر از محتويات داخل پاکت آن طور که روي صحنه ادعا ميکرد بي خبر باشد.
وي افزود: رسواي مالي حداقل 3 عضو کميته اجرايي فيفا در آستانه اين مراسم کافي بود که هر کسي در مورد نتايج منتشر شده مشکوک و بدبين باشد. حتي اگر انگليس هم انتخاب ميشد به عنوان سفير بريتانيا در اين مراسم به همه معترضين حق اعتراض ميدادم.
بکام اظهار داشت: به راستي علت انتخاب قطر در مبارزه با انگليس، آمريکا، استراليا و اسپانيا چيست؟ آيا پول و ثروت اين کشور بيش از امکانات دو کشور اسپانيا و پرتغال براي ميزباني جام جهاني است؟ آيا انگليس از انجام وعدههايي که قطر به فيفا داده عاجز است؟
[CODE]http://www.football3.ir/news.do?itemid=31983/CODE]
مردم قطر پس از آگاهي از فتح امتياز ميزباني در جام جهاني 2022 در جشنهاي خياباني حضور يافته و تا صبح امروز به پايکوبي و اجراي مراسم شکرگزاري پرداختند.
ه نقل از خبرگزاري فرانسه، پيروزي قطر و روسيه در رقابت با کشورهايي چون آمريکا، انگليس، استراليا، اسپانيا، پرتغال، هلند، بلژيک، ژاپن و کره جنوبي تعجب اصحاب رسانه و جهان را در بر داشت و سياسيون در سراسر جهان نسبت به اين انتخابات مشکوک به شدت معترض بودهاند.
مردم قطر اما بي اعتنا به اين معادلات جهاني و خوشحال از اين پيروزي تاريخي در خيابانهاي دوحه و ساير شهرهاي کشور کوچکشان مشغول به جشن و پايکوبي هستند.
بسياري از مردم براي حضور در نماز جماعت و مراسم شکرگزاري آماده ميشوند و تلويزيون ملي قطر نيز به صورت بي وقفه اقدام به پخش ويژه برنامههاي جشن ميزباني کرده است.
حملات بي رحمانه مطبوعاتي در اکثر نقاط جهان عليه فيفا، قطر و روسيه قابل رويت است اما مشخصا تصميم اتخاذ شده هرگز تغير نخواهد کرد.
کد:
http://www.football3.ir/news.do?itemid=31982
سپ بلاتر، رییس فیفا رضایت خود را از نتیجه تعیین میزبانهای جامهای جهانی 2018 و 2022 اعلام کرده است.
اعضای کمیته اجرایی فیفا روسیه را به عنوان میزبان جام جهانی 2018 انتخاب کردند و قطر را به عنوان میزبان جام جهانی 2022 برگزیدند.
بلاتر گفت: «ما به دو کشور کاملا متفاوت سفر خواهیم کرد. هرگز جام جهانی در روسیه و کلا در اروپای شرقی برگزار نشده است.
به علاوه، کشورهای خاورمیانه و اعراب هم مدتهاست منتظر فرصت میزبانی جام جهانی بودند.
به این ترتیب کاملا راضی هستم. فوتبال دارد در مسیر صحیح حرکت میکند و این تصمیمات من را رییس خوشحال فیفا میسازد.»
کد:
http://www.football3.ir/news.do?itemid=31978