اگه قیمت براتون مهم نیست گفتم linksys بهترین انتخابه که چون وایرلس میخواین بگیرید و برد خوبی هم میخواین داشته باشه باید برین سراغ استاندارد سری nنقل قول:
Printable View
اگه قیمت براتون مهم نیست گفتم linksys بهترین انتخابه که چون وایرلس میخواین بگیرید و برد خوبی هم میخواین داشته باشه باید برین سراغ استاندارد سری nنقل قول:
ممنون رفیق از راهنماییت
دیروز از پایتخت مودم linksys wag120n گرفتم 70000ت همه چیش خوبه. 160شم بود اما توضیحات فروشنده گفت بردش برا فضایی که دارم کافیه
دوستان یه مودم که پرینت سرور هم داشته باشه چی پیشنهاد میکنید؟
البته پرینت سرورش پرینتر 1022 HP رو ساپورت کنه ...
خوبه بدونین حتی اگر 1 دستگاهتون وایرلس سری G/B با شه روتر خودش اتوماتیک میره رو B/G اما با این سرعت های ما هیچ تفاوتی نداره...اما اگر برای خونه میخوای به درد نمیخوره چون همون دیوار و موانع سر راه هستش....COVRAGE بیشتر برای فضای باز مطرح میشه....برای COVRAGE بیشتر میتونین از آنتن های تقویتی استفاده کنید....نقل قول:
از بین این مودمها کدوم رو برای خرید مناسبتر میدونید؟
برای خونه میخوام! اینکه یه کامپیوتر بهش وصل شه و نهایت دو لپتاپ
و امنیت خوبی داشته باشه به همین راحتی ه ک نشه!
D-LINK DSL-2740
ASUS - DSL-G31
Linksys Wireless-N WAG120N
TP-LINK TD-W8901G
TP-LINK TD-W8920G
D-LINK DSL-2730
تو فضای بسته سری n برد بیشتری نسبت به سری g دارهنقل قول:
دوست من شما w8901gنقل قول:
رو بخر پشیمون نمیشی و نیاز های شما رو هم برطرف میکنه
2 لپ تاپ رو هم به خوبی جواب میده شک نکنید.
سلام
من میخوام یک مودم
[Zyxel ADSL Modem P-660RU]
بخرم که پورت یواس بی و یه پورت شبکه داره . آیا میشه از این پورت یو اس بی یه کامپیوتر دیگه یا لپ تاپ رو به اینتر نت وصل کرد یا فقط برای وصل کردن پیرینتر و هارد و اینجور چیزاست؟؟
یه سوال دیگه که داشتم اینکه که آیا پورتهای شبکه که رو مودم وای فای هست میشه هارد رو یه جوری وصل کرد که بشه بدون نیاز به کامپیوتر مصلاً روی گوشی از صریق وای فای از هارد استفاده کرد یا اصلا تبدیلی برای ساتا به پورت شبکه هست؟؟
پیشاپیش ممنون.:11:
با سلامنقل قول:
بله هم ميتونيد از پورت لن و هم يو اس بي روي دو تا سيستم ديگه همزمان استفاده كنيد
منتها بايد كانكشن PPPoE بسازيد توي مودم كه با روشن شدن مودم به اينترنت وصل بشه اتومات
---
براي اون موردي هم كه گفتيد هارد رو به مودم وصل كرد، امكان همچين چيزي روي هيچ مودمي اصلا نيست
موفق باشيد.
سلام
یه مودم میخوام واسه بازی آنلاین Port Forwarding , Nat , QoS درست حسابی داشته باشه ( ترجیحا DMZ هم داشته باشه ) .
وایرلس بود بهتر نبود هم مشکلی نیست ولی حداقل 4 تا پرت لن داشته باشه ( 1 واسه PC یدونه واسه لپ تاپ یدونه واسه PS3 و یدونم واسه XBOX360 )
یکی از دوستان برند SMC رو پیشنهاد کردن . به نظر شما چی بگیرم ؟
لطفا مدل و قیمت دقیق رو بفرمایید ( زیر 100 تومن :20: )
خیلی ممنون :11: