کلا از 4 به بعد قشنگتر شد...تراژدیه سیریوس،دامبلدور،فرد،تانکس و لوپین و ... فراموش نشدنی هست..نقل قول:
Printable View
کلا از 4 به بعد قشنگتر شد...تراژدیه سیریوس،دامبلدور،فرد،تانکس و لوپین و ... فراموش نشدنی هست..نقل قول:
منم از مرگ سیریوس بیشتر از همه ناراحت شدم به دو دلیل :یکیش اینکه اولین کتابی که من از مجموعه ی هری پاتر خوندم زندانی آزکابان بود ارادت خاصی به این سیریوس داشتم فک می کردم شخصیت مظلوم داستانه بعدشم که مرگ اون همه ش (به نظرم بالای 90 درصدش) به خاطر اشتباه هری بود من خودم اون قسمتو خوندنی قشنگ حس می کردم چه جوری دلش می سوزه:41: (آخه نه که هری واقعی وجود داره و همه ی این اتفاقا واقعا افتاده براش :31:)نقل قول:
یه چیز دیگه هم هست... که سیریوس حکم پدرشو داشت! ولی دامبلدور حکم پدر بزرگش:دی آدم از مرگ پدرش بیشتر ناراحت میشه....نقل قول:
به خاطر اشتباه هری بود من خودم اون قسمتو خوندنی قشنگ حس می کردم چه جوری دلش می سوزه
و اینکه به هر حال دامبلدور هر کاری خواسته بود کرده بود تو این دنیا دیگه پاش لب گور بود از همون اول داستان (:31:) مرگش زیاد غیرعادی نبود ولی سیریوس بیچاره همه ی عمرشو تو اون زندونه بود بعدشم که تو فرقه حبس شد قبل اینکه بتونه مث یه آدم آزاد زندگی کنه مرد من خیلی ناراحت شدم واسه ش :41:نقل قول:
تانكس كي بود؟!همون پسر خوشگله كه توي بازي مرد؟! :31: البته اوون اسمش چيز ديگه اي بود!نقل قول:
تانکس یکی از خانم های اعضای محفل بود...همون که میتونست مدل موهاشو عوض کنه....آخر زن لوپین شد...نقل قول:
هر چی فکر کردم نفهمیدم کودوم پسر رو میگی...چیز بیشتری از این پسری که میگی یادت هست؟
همون كه دوست چوچانك بود و وقتي مرد بابا و مامانش اومد براي تشييع جنازه اش! :31:نقل قول:
آها...:31:نقل قول:
یادم اومد...فک کنم سدریک دیگوری بود...عضو هافلپاف:46:
اتفاقا مرگ کاراکتر های مهم میتونه فراموش شدنی هم باشه ...نقل قول:
کلا از 4 به بعد قشنگتر شد...تراژدیه سیریوس،دامبلدور،فرد،تانکس و لوپین و ... فراموش نشدنی هست..
شما کتاب اراگون رو خوندی ؟
اونجا وسطای کتاب یکی از شخصیت های بسیار مهم میمیره اما چون نویسنده مثل رولینگ ماهر نبوده خواننده اصلا ناراحت نمیشه !
دقیقا موافقم باهات....آره خوندم...ولی فقط همونو خوندم،دیگه کتاب های الدستش رو نخوندم...چون زیاد خوشم نیومد.هیجانش بالا نبود.نقل قول:
نوشته های رولینگ،به شدت جذابه...هر کسی نمیتونه مثه رولینگ بنویسه...شوکی که با مرگ سیریوس یا دامبلدور بهت وارد میشه،بی نظیره...به همین خاطر میگم یه تراژدیه فوق العاده بود...