عزيزم براي كاهش وزن اول از همه بايد كم كردن 453/0 گرم يا حدود 5/0 كيلو در هفته رو به عنوان هدفت قرار بدي .
تمرين 30 % و تغذيه و رژيم غذايي به همراه تمرينات هوازي نقش اصلي رو تو كاهش وزن ايفا ميكنه .
بايد وعده هاي غذاييت رو به وعده هاي بالا ( 5 يا 6 وعده ) كم حجم تقسيم كني .
تمرين هوازي اينتروال هم ميتونه كمك زيادي به آب شدن چربي ها و سوختنشون بكنه به اين صورت كه يه مسافت 1 كيلومتري رو در نظر بگير و به مسير هاي مختلف تقسيمش كن . بعد حدود 200 يا 300 متر رو با سرعت متوسط ميدوي و بعد با يه استارت انفجاري 100 متر رو گلوله ميكني ! بعد دوباره همون مسافت قبلي رو با سرعت متوسط .. تا اينكه 5 يا 6 دور اين كار تكرار شد تمرينت با بازدهي كامل تموم شده . من خودم آزمايشش كردم و هم رو من هم خيلي ديگه از هم تيمي هام نتيجه داده .
تمريناتت رو هم بايد براي كل قسمت هاي بدن انجام بدي كه اينجا ديگه بايد يه مربي آگاه به علم بدنسازي بهت برنامه بده .
براي غذا خوردنت هم صبحت رو حتما با صبحانه آغاز كن كه سعي كن از كربوهيدرات هاي پيچيده و پروتئين تشكيل شده باشه كه بدنت اول صبحي بتونه ذخاير گليكوژنش رو پر كنه و براي سوخت سراغ عضلاتت نره .
مصرف كربوهيدرات هاي پيچيده رو از ساعت 5 عصر به بعد قطع كن و سعي كن از كربوهيدرات ها 60% پروتئين 30% و 10% هم چربي هاي سالم رو استفاده كني.
مصرف چربي سوز رو هم انصافا توصيه نميكنم . چون خودم ديدم نتايج حيرت انگيزي نميده .
هم زنادرين هم هيدروكسي كات و امثال كاتس دو و فت برنر رو هم ديدم كه مصرف كردن و نتيجه نگرفتن . ولي اين بين هيدروكسي كات رو ميشه معتبر و كاري دونست .
درباره چربي هاي باسن و شكمت هم اينو بدون كه چيزي به نام چربي سوزي موضعي وجود نداره . ولي با سوخت و ساز بالاي كل بدنت با تمرينات هوازي و با وزنه زود زود ميتوني يه باسن خوش فرم و شكمي خوش فرم تر داشته باشي. چيزي برازنده كل عضلات بدنت ! كوهنوردي روي عضلات باسن و شكم خيلي تاثير داره . ازش غافل نشو .
موفق باشي . سوال ديگري هم داشتي كه من ميتونستم كمكت كنم هستم خدمتت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]