با این شرایط فکر کنم بد نباشه اگه به بانیان و قسمت فنیش یک زنگی بزنید ببینید چی میگن.نقل قول:
Printable View
با این شرایط فکر کنم بد نباشه اگه به بانیان و قسمت فنیش یک زنگی بزنید ببینید چی میگن.نقل قول:
ببخشید که دیر جواب میدم.نقل قول:
تنها کاری که من میتونم توصیه کنم اینه که یک بار دیگه مراحل تبدیل را مرور کنید و دقیقا عمل کنید. در صورت عدم موفقیت، ببینید در قسمت subtitle and audio گزینه مناسبی برای تغییر دارد.
اگر مشکل حل شد، لطفا اینجا بنویسید.
روزها و ماه ها گذشت هنوز کسی به ضعف و بی خا صیت بودن این تی وی اعتراف نکرد من که همون روز اول فهمیدم رفته توو پاچم حالا هی واسه یه فیلم توش ببینین باهاش کلنجار برین غافل از اینکه خیلی ها فقط تو این سایت تبلیغ کذب کردن از این تی وی!!!
دوستان برای تبدیل از برنامه WinAVI All In One Converter استفاده کنید.سرعت بالا وپشتیبانی از فرمتهای زیاد با تنظمات پیشرفته با قابلیت چسباندن زیرنویس .پایین هم اموزش استفاده رو براتون گذاشتم.
سعی کنیدازنسخه پرتابل استفاده کنید تا تو کرک کردنش به مشکل برنخورید(اخرین ورژن برنامه رو استفاده کنید ورژن 16)
کد:http://www.up.--------.com/images/ezv5024mbe44y9a6car.zip
با تشکرنقل قول:
دوست عزیز شما خودتون از این برنامه استفاده کرده اید و تونستین فایلها را در ویرا ببینید؟ چون خیلی برنامه ها می توانند فایلها را به AVCHD تبدیل کنند ولی فایل نتیجه (یا فرمت فلدرها) قابل دیدن در ویرا تیستند.
اره من استفاده ردم با پلاسما پانا سونیک مدل 42x30rبون هیچ مشکلی پخش میکرد البته این تی وی مدل 2011 هست نمی دونم با تی وی های قبلی چطوره
ولی بازم باریکلا به پشتکارتون تونستین یه حرکتی کنین حداقل بعد مدتها توش یه فیلم ببینیم ولی همونطور که گفتین صدا از تصویر واسه من 30 تا 40 ثانیه عقب میمونه کسی راه حلی واسش پیدا نکرده؟!نقل قول:
شما ظاهرا V20 دارید درسته؟ من از روشی که نوشتم در V20 و VT20 استفاده کرده ام و حتی یک بار هم مشکل صدا و تصویر نداشتم. البته تمام فایلهایی که من تبدیل کرده ام، MKV و با کیفیت 720p بوده اند. شما با این فایلهل هم مشکل دارید؟نقل قول:
مطلب دیگه اینکه من از USB مموری Transcend و با FAT32 استفاده کردم.