میگم ----T را هم ساپورت میکنه بعد قیمت 42 را میخواستم
Printable View
میگم ----T را هم ساپورت میکنه بعد قیمت 42 را میخواستم
چند روز پيش افت قيمت داشتننقل قول:
قيمت در شهرستان 1250
قيمت در تهران معمولا 30-40 تومن ارزونتره
----tv دارد عزیز دل برادر! اگه به صحبتهای هادی عزیز توجه کرده باشین و همچنین سایر اساتید حاضر همگی فرمودن : "دارد" اینم بگم آقا هادی خودش نماینده فروش ال جی هستن و وقتی میگن داره خوب حتما داره دیگه؛ایشون که قصد گمراه کردن کسی رو ندارن که............:18:نقل قول:
در ضمن ؛عزیز جان خیلی ممنون از تشکرتون ولی خواهشا اگر خواستید به کسی از بابت تشکر لطفی بکنین بجای نوشتنش یه تلنگر کوچولو روی دگمه تشکر بهترتره و اجرش بیشتر در ضمن جای دوری هم نمیره....:31:
بچه ها بدون گارانتی 47 میگه یک میلییون سیصد بگیریم تو شهر خودمون از ادم معتبری هم هست
قیمت خوبی داده...فقط من نتونستم بدون گارانتی این مدل 660 رو پیدا کنم...همشون 460 رو دارند فعلا...کسی از دوستان نمیدونه در تهران کجا میتونم این مدل رو بدون گاررانتی پیدا کنم؟؟البته پیغام خصوصی کنیدنقل قول:
چطور ميشه فهميد كه تلويزيوني كه فروشنده به ما ميده قبلا كار نكرده(مثلا پشت ويترين مغازش) ؟
کلید منو بعد قرمز رو فشار بدید، در منویی که ظاهر میشه وارد قسمت اطلاعات خدمات/محصول بشید و مدت استفاده رو ببینید.نقل قول:
سلام
دوستان فرموده بودن که این تلویزیون فایل wmv رو ساپورت میکنه ولی من فیلمهایی که از ایران پرود مثلا سرزمین بادها رو که با فرمت wmv هستن دانلود می کنم ، نمی تونم در تلویزیون ببینم. و میگه فایل معتبر نیست، درباره DAT هم همینطوره. پسوندش رو به MPG هم تغییر نام دادم، بازم فایده نداشت.
یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که مثلا وقتی از فارسی وان فیلمی ضبط می کنم و با یو اس بی تلویزیون می خوام ببینمش به صورت دراز و باریک نمایش داده میشه، به این صورت که اگر صفحه تلویزیون رو به سه قسمت مساوی از چپ به راست تقسیم کنیم ، دو قسمت چپ و راست سیاه هستن و فیلم فقط در قسمت وسط نشون داده میشه. درباره فایلهای vob هم همین وضعیت صادقه.
با سلام
من به کمک شما برای حل مشکلم احتیاج دارم لطفا کمک کنید
من با کابل cat 5 از مادربرد مستقیما به تلویزیون وصل شدم اما ارتباط برقرار نمیشه و ارور میده
در حالت تنظیم خودکار میگه درگاه متصل نیست آدرس دروازه اشتباه است یا متصل نیست
در حالت تنظیم دستی میگه بررسی کنید DHCPتنظیم شده باشد اگر تنظیم نشده به صورت دستی وارد کنید و یک آدرس میدهد
من باید چه کنم لطفا کامل توضیح دهید
دو تا سوال راجع به اين مدل:
1- آيا اينترنتي را كه ميگن داره، سايتهايي مثل يوتيوب را ميتونه باز كنه يا اينكه ف ي ل ت ر هستش؟
2- ميشه با مودم وايرلس و ADSL با TV به اينترنت وصل شد؟
2-زير نويس فارسي و انگليسي را نشون ميده؟ اگه جواب مثبته، با چه فرمتي؟ همون فرمت srt هستش؟
با تشكر