ممنونم دوست عزیزنقل قول:
میشه بگین منظورتون از frameless چیه؟
Printable View
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
میشه بگین منظورتون از frameless چیه؟
-يك حالت يكپارچه داره شيشه جلويي پنلنقل قول:
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز این مورد در دفترچه راهنما ذکر شده و چیز مهمی نیست مربوط میشه به گرم شدن صفحه نمایش و تغییر در ابعاد اون. زیاد نگران نباشین مساله مهمی نیست.
درود
سلام
اگر تصویر قرمز آبی هست مشکلی نیست اما اگه منظورتون این سیستم های پخش 3D پلاریز هست عملی نیست.
درود
بله دقیقا من هم این مدل رو دارم و با یه مدل ال سی دی سامسونگ که مقایسه کردم ازنقل قول:
لحاظ کیفیت و طبیعی بودن و حتی کنتراست تصویری به مراتب بهتر از ال سی داره :8:
دوستان از کیفیت تصویر این تی وی راضی هستید فیلم فول اچ دی دیدید باهاش البته نه با usb خود تی وی با پلیرها کلا نظرتون چیه؟
تیونر دیجیتال داره ؟
میخوام یه42 اینچ بگیرم
من که چند مدل ال سی دی و پلاسما داشتم ولی این مدل با توجه به قیمت وکارایینقل قول:
تلویزیون واقعا عالیه ایه متاسفانه تیونر دیجیتال نداره البته با یه --- TV میشه این مشکل رو
حل کرد
کیفیتش هم در فیلمهای HD بسیار خوبه :8:
سلام من یک سوال داشتم .
پلاسماهای سری PK و PJ ای جی در اثر زیاد استفاده کردن و گرم شدن صدمه نمی بینند ؟
چون در پست های بالایی یکی نوشته بود پلاسما حرارت زیادی تولید می کنه . من با تلویزیون زیاد استفاده می کنم . مثلا اگر روزی به طور مدام 7 یا 8 ساعت باهاشون استفاده کرد و قطعاتشون گرم شد آن موقع صدمه ای به تلویزیون وارد نمیشه ؟؟
اگر صدمه ای وارد میشد که کارخونه نمیساختنقل قول:
پلاسماها بدلیل نوع تکنولوژی ساختی که دارن گرمای بیشتر نسبت به ال سی دی تولید میکنن
:8:
دوستان نکات اولیه برای رسیدن به بهترین تصویر چیه
جون تو تاپیک پاناسونیک دیدم یسری نکات رو گفته بودن که تو 100 ساعت اول رو مود استاندارد باسه یا تنظیمات رنگ رو 50 بزارن و بقیه موارد اگر نکاتی هست ممنون میشم راهنمایی کنید