سلام
نقل قول:
این پردازنده چی هست می گفتند کارایی اش خوبه برای کار شما.
اگه 250 باشه که قیمتش رو خیلی گرون داده (حدود 65 تومن هست)
احتمال میدم 550 باشه،در هر صورت هر دو 2 هسته ای هستند
و همونطور که قبلا گفتم تا زمانی که با این بودجه می تونید پردازنده 4 هسته ای بگیرید خرید پردازنده 2 هسته ای اشتباه محض هست!
نقل قول:
گفته بودید که رم کینگستون نگیرم چون تقلبی اش توی بازاره ولی اشون این روتوصیه کرد.
در صورت خرید هم فقط و فقط با گارانتی سریر بگیرید
بقیه بدون شک ریمارک و تقلبی هستند!
نقل قول:
پاور رو گفتند این واقعاً real هست و بقیه اینطوری نیست.
اینجوریام نیست و برندهای زیادی هستند که پاور ریل با کیفیت تولید می کنند مثل گرین و...
نقل قول:
فروشنده اولی می گفتند که ASUS M4A87TD/USB3 Motherboard هنوز توی بازار ایران نیومده و تمامی مادر بوردها از USB2.0 پشتیبانی می کنند. در صورتیکه توی سرچ هر نوع محصولی اینها به دست می یاد. مثلاً می گفتند که Asrock 890 gm pro3 هم USB3.0 نداره در صورتیکه در مشخصاتش این مطلب اومده.
به ایشون از طرف من می گفتید:
دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو!!!
نقل قول:
راجع به هارد هم گفتند که وسترن، 32 مگ بافر داره ولی مکستور و seagate، 8 مگ بافر داره. درسته؟
خیر درست نیست!
تمام هاردهای 500 گیگ بافرشون 16 هست
نقل قول:
اگه درست بگم شما ASUS M4A87TD/USB3 Motherboard رو پیشنهاد داده بودید ولی گفتید که گرافیک آن بورد نداره. می شه این رو بگیرم(البته اگه توی بازار ایران باشه) و یه کارت گرافیک براش بخرم. اینجوری قیمتش بالاتر می ره و گرافیک آن بورد ارزونتر در می یاد؟
موجود که هست ولی قیمت بالایی داره (بالای 175)
کارت گرافیک هم حداقل 50 تومنی براتون هزینه خواهد داشت
به نظرمن نیازی به هزینه اضافه برای کارت گرافیک نیست...
نقل قول:
فروشنده دومی گفتند که 880 GA-UD3H، USB3.0 نیست ولی اولی گفتند که چرا هست. فروشنده دومی گفتند که اگر جلوی اسمش مثل ASUS M4A87TD/USB3 نوشته باشه، USB3.0 هست. در صورتی که توی سرچی که انجام دادم، USB3.0 بود.
880-UD3H هم USB3.0 و هم SATA3 رو ساپورت میکنه
و ربطی هم به جلوی اسم و پسوند پیشوند نداره...
نقل قول:
خود کیس چقدر می تونه مهم باشه؟ یعنی اگه پاور گرین بگیرم خود کیس اینقدر می تونه مهم باشه؟ مثلاً از یه فروشنده کیس که قیمت گرفتم گفتند که این کیس که گرین هست از سه جا فن می خوره و حدوداً 45000 تومان.
تا حدودی مهم هست و تهویه خوب کیس تو خنکتر بودن قطعات و در نتیجه عمر مفید اونها تاثیر زیادی داره
نقل قول:
فروشنده اول هم 400 وات SOYO رو پیشنهاد دادن و گفتند واقعاً 400 وات هست و اونهایی که برای گرین هست و می گن مثلاً 420 واتف در حقیقت 250 وات هست.
توصیه می کنم دیگه پیش اون فروشنده نرین!
گرین جزو معدود برندهایی تو ایران هست که تمام پاورهاش توانشون واقعی و ریل هست
نقل قول:
پس این هم درست نیست گه گفتند اگه پسوند USB3.0 توی نام مادر بورد نباشه، اون مادر بورد USB3.0 نیست؟ مثلاً می گفتند که ASUS M4A87TD/USB3 Motherboard دارای USB3.0 هست.
پسوند USB3.0 ممکنه باشه یا نباشه با بودش مسلما باید USB3.0 هم داشته باشند ولی نبودنش هم دلیل بر نداشتنش نیست
و این فقط سبک نام گذاری برندهای مختلف رو محصولاتشون هست
بهترین راه برای فهمیدن امکانات مادربرد سرچ تو اینترنت هست که خوشبختانه خودتون این کار رو انجام میدید
نقل قول:
راجع به هارد هم گفتند که وسترن، 32 مگ بافر داره ولی مکستور و seagate، 8 مگ بافر داره. درسته؟
بالا توضیح دادم
وسترن برند خیلی خوبی هست ولی توصیه اکید می کنم که از سری گرین و یا حتی بلو نگیرید،چون به دلیل ساختارشون سرعت سیستمتون رو به طرز قابل توجهی پایین میارند
و اگه خواستید وسترن بگیرید حتما از سری بلک بگیرید
تفاوتشون هم تو رنگ برچسب های هارد هاست مثلا بلک به رنگ سیاه و گرین به رنگ سبز و الی آخر
نقل قول:
لطفاً نظرات پایانی رو بدید که برم برای عملیت خطیر خریدن.
در آخر بهتون توصیه می کنم اصلا به حرف فروشنده ها گوش ندید چون اولا نه سواد درست حسابی در ضمینه سخت افزار دارن و هم اینکه هیچوقت رضایت مشتری رو به سود خودشون ترجیح نمیدن
و به هیچ عنوان به پیشنهاداتشون گوش ندید!