سلام دوستان
سایت چاره hd player مارک seagate رو حراج کرده
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=33319
Printable View
سلام دوستان
سایت چاره hd player مارک seagate رو حراج کرده
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=33319
من هم بالاخره یه دونه از همین پلیر گرفتم. :21:
برم دل و رودشو بریزم بیرون ببینم چند مرده حلاجه.
تو این مدت که من استفاده کردم اینا رو تو دستگاه دیدم:
1- همه فرمتها رو پخش می کنه فقط روی یه سری از wmv ها مشکل داره که هنوز دارم بررسی می کنم ببینم مشکل چیه.
2- محیط کاربری بسیار user friendly و راحت.
3- با زیر نویس فارسی sub مشکلی نداره و خوب پخش می کنه.
4- منوی dvd رو به خوبی پخش می کنه ولی bluray رو امتحان نکردم.
5- یه نمه داغ می کنه که البته چون مثل همه سیستمای دیگه سیستم خنک کننده قوی نداره عادیه! ولی اگر داشت بهتر بود.
میشه دقیقا بگی با کدوم فایلا مشکل داره؟میتونی از برنامه media info برای اطلاعات کامل فایل ویدئویی استفاده کنی.نقل قول:
یه خورده ارزونتر بشه شاید منم وسترنم رو عوض کنم و سیگیت بگیرم.
با فایلهای wmv2 مشکل داره انگار. wmv3 و wmv9 رو پخش کرد ولی یکی دو تا فایل wmv2 رو پخش نکرد.نقل قول:
از این برنامه خوب هم ممنون خیلی به درد بخوره! :10:
قیمت هم الان تقریبا ارزونه من خریدم 115 .
شما با وسترن مگه مشکلی داری که می خوای عوض کنی؟!
دستگاه هاي پلير نميتونن تمام نسخه هاي WMV رو پخش كنننقل قول:
نه مشکلی ندارم.فقط به خاطر نداشتن شبکه میخام عوضش کنم.کپی کردن رو هارد و فلش و ایندکس کردن اونا خیلی زمان بره.نقل قول:
دوستان تنها مشکلی که من با این دستگاه دارم اینه و امیدوارم یکی کمکم کنه : من با هر برنامه ای که SRT رو به Sub تبدیل می کنم رنگ زیرنویس رو این دستگاه آبی مانند نشون میده در حالیکه تو تنظیمات و حتی تو کامپیوتر برای مثال رنگ زیرنویس sub را روی زرد تنظیم می کنم. کمکی از دستتون بر میاد دوستان؟
خوب پس مشکل همه دستگاهاست. ممنون که گقتیدنقل قول:
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
آره این ایندکس کردن یه نمه اذیت می کنه. یه بار هارد یه ترا رو زدم یه یک ربعی طول کشید تا ایندکس کرد!نقل قول:
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
احتمالا وقتی دارید تبدیل می کنید باید تنظیمات داشته باشه. من همه زیرنویسام sub هست. هم زرد رنگ بود هم سفید. با چه نرم افزاری تبدیل میکنید؟!نقل قول:
من با نرم افزار txt2vobsub تبدیل می کنم. با subtitle creator هم که نشون نمیده زیرنویسو تو دستگاه. میشه لطفا یه آموزش کوچیک بذارید تا کار ما هم راه بی افته؟ :10:نقل قول:
احتمالا وقتی دارید تبدیل می کنید باید تنظیمات داشته باشه. من همه زیرنویسام sub هست. هم زرد رنگ بود هم سفید. با چه نرم افزاری تبدیل میکنید؟!