سلام
منم دهانم زیاد افت میزنه یکی از دوستان دهانشویه کلرهگزدین توصیه کرد اما فایده نداشت بعد چهار روز خود به خود خوب شد..
Printable View
سلام
منم دهانم زیاد افت میزنه یکی از دوستان دهانشویه کلرهگزدین توصیه کرد اما فایده نداشت بعد چهار روز خود به خود خوب شد..
منم هیچ دارویی روم جواب نداده . همش خودش میمونه خوب میشه . هر دفعه هم کلی اذیت میکنه:45::42::4:.نقل قول:
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
به همین نام در داروخانه معروفه (دهانشویه آنتی باکتریال)؟نقل قول:
بله دوست عزیز اسمش همینه.نقل قول:
به همین نام در داروخانه معروفه (دهانشویه آنتی باکتریال)؟
نقل قول:مشکل این ها رو نداری؟ کمبود ها رو میگمنقل قول:
بنابراین گزارش متخصصان بیماریهای دهان و دندان مواد غذایی حاوی آهن و ویتامین B12 را در بهبود علائم آفت موثر دانسته و تصریح می کنند: علاوه بر کمبود آهن و ویتامین B12 و اسید فولیک، مسئله وراثت و ژنتیک و عادت ماهانه در خانمها نیز دلایل مهم دیگر بروز آفت دهانی هستند.
نه. تازه فارماتون هم استفاده میکنم.نقل قول:
ماکه ترکیب تتراسیکلین استفاده می کنیم جواب داده فقط چند روز متوالی روزی دو الی سه بار استفاده کن امیدوارم جواب بگیری ولی به نظرم حساسیت به چیزی داری یک متخصص بری بدنیستنقل قول:
چند سال پیش همون محلول بنفش رنگ استفاده میکردیم خوب بود فقط یک چند روزی باید ماسک میزدیم چون خیلی وحشتناک میشد
آفت به خودیه خود بیماری نیست ولی میتونه تظاهر یه بیماری باشه
آفت راجعه (یعنی بیش از 4 بار در سال) در یه سری از بیماری ها مثل بهجت , کرون , SLE , سایر بیماریهای روماتولوژیک و اختلالات ایمنی به وفور دیده میشه
ولی در این سن و سال بیشترین علت ایجاد آفت : تحریک فیزیکی (گاز گرفتن , پروتز های داخل دهان و...)
و استرس های روحی هست
یه چیزی یادتون باشه آفت جوش چرکی نیست !!! هیچوقت زخمی نکنینش ! اون لایه سفید رنگ اگزوداست و چرک نیست و برداشتنش به خوب شدنش هیچ کمکی نمیکنه بلکه ترمیم رو هم به تاخیر میندازه
درمان رفع علت زمینه ای هستش و درمان100% ی نداره
ولی یه سری از کارها کمک کنندست
مثل دهان شویه انواع گیاهی مثل پرسیکام و انواع شیمیایی مثل کلرهگزیدین
البته به شخصه دهان شویه های آنتی باکتریال رو پیشنهاد میکنم مثل NANOSIL D1
خیلی ها از گذاشتن پودر کپسولهای آنتی بیوتیک رو آفت مثل تترا یا آموکسی راضی بودن ولی اثبات شده نیست
استفاده از لوسیون موضعی بتامتازون هم میتونه کمک کننده باشه
به بهداشت دهان و دندان بیشتر برسین (مسواک و جرمگیری) از استرس ها روحی کم کنین
و تحریک فیزیکی مداوم نداشته باشین (مثلاً آدامس رو طولانی مدت تو دهان نگه ندارین یا
پروتز های داخل دهان ) زیاد هم تحریکش نکنین
در کل باید صبر کرد تا خودش خوب بشه برای دردش هم میشه از اسپری لیدوکایین (در ابتدا سوزش شدید ایجاد میکنه بعد کاملاً بی حس میشه)یا قرقره کردن شربت دیفن هیدرامین استفاده کرد
البته زخمهای دهان انواع زیادی دارن همه زخمها آفت نیستن مثل برفک , Shallow ulcer , حتی انواع کارسینوم ها (نوعی بدخیمی)
اگر از آفت بودن زخمهای دهانتون مطمئن نیستین حداقل یک بار به پزشک نشون بدین تا معلوم شه واقعاً آفت هستش
سلام
همونطور که گفتم اینبار که دوباره آفت زدم ، با میرتکس آفت پخش شد و بزرگتر شد!
بعدش فورا سفیکسیم 400 استفاده کردم و جالبه که بعد از استفاده از این قرص نه تنها سوزش نداشت بلکه فورا شروع به کوچکتر شدن کرد. و الان که دوتا از این قرصها خوردم کاملا کوچیک شده.
دو هفته پیش دو تا زدم جلوی لب هام همون جایی که همه میزنن
از دیروز بالای دندون هام یعنی پشت لپ :31: زدم
اول فکر کردم زخم شده
بعد فکر کردم جوش هست
امروز پی بردم 99 درصد آفت هست
:41: یعنی پیر ما رو در اورده
آخه دید هم نداره نگاهش کنیم :13:
خلاصه همش همش مال استرس هست شک نکنید از تجربه میگم
از oralmedic استفاده کنید :46: