سلام.نه هنوز؟نقل قول:
دانشجو های ترم بالایی میگن کتاب ریاضی نویسنده اش:لیتهلد (شاید املاش غلط باشه) و چند جلدی هم هسش میگن جامعترین ریاضی هستش حالا تو هم پیشو بگیر. ولی واسه ریاضی 1 کتاب خاصی نگفتن و میگن استاد خودش میگه(جزوه ای)درسته؟
Printable View
سلام.نه هنوز؟نقل قول:
دانشجو های ترم بالایی میگن کتاب ریاضی نویسنده اش:لیتهلد (شاید املاش غلط باشه) و چند جلدی هم هسش میگن جامعترین ریاضی هستش حالا تو هم پیشو بگیر. ولی واسه ریاضی 1 کتاب خاصی نگفتن و میگن استاد خودش میگه(جزوه ای)درسته؟
سلام.نقل قول:
استاد خودش جزوه می گه، ولی برای تمرین گفته این کتاب دیفرانسیل جرج توماس رو بگیریم.
سلام
منبع هاتون رو بنويسيد ممنون مي شم. مال من:
رياضي عمومي 1: ديفرانسيل جرج توماس.
فيزيك پايه 1: هاليدي
انديشه اسلامي 1: انديشه ي اسلامي جعفر سبحاني
زبان خارجه: كانسپت اند كامنت
كارگاه جوشكاري و ابزاسازي و آزمايشگاه فيزيك و نقشه كشي صنعتي: جزوه
تربيت بدني: ...!
كسي نمي دونه براي آزمايشگاه فيزيك 1 چه كتاب هايي هست؟ آخه جزوه اش كپي از يك كتابه و مي خوام جواب هاش رو گير بيارم! :31:
دوستان مکانیکی عزیز، یه حرکتی، پستی، مطلبی، چیزی!
اگر پیشنهادی برای بهتر جلو رفتن تاپیک دارین بگین...
ریاضی1: شهشهانی! ( جزوه استاد دانشگاه شریف که کتاب شده) البته کتاب استوارت هم گفتننقل قول:
فیزیک1: هالیدی
اندیشه 1: سبحانی
فارسی: درسنامه فارسی عمومی
نقشه کشی 1: جداول نمودارها و... نقشه کشی انتشارات پیش دانشگاهیان - رسم فنی عمومی
شیمی1: پارسافر( مثل همون شهشهانی) البته کتاب مورتیمر هم گفتن
ریاضی 1 : گفتن آدامز ولی من در کنارش توماس هم گرفتم !!!(البته هنوز هیچکدومو شروع نکردم!!!:31:) انصافا جزوه استاد خودمون هم عالیه(دکتر نظری کیاشی) فقط مشکلش اینه میگه مینویسیم جزوه چاپ نکرده!!!:2:
فیزیک 1 : هالیدی
شیمی عمومی : general chemistry استاد خودمون با یکی از استادی شریف نوشتنش کاملا زبان انگلیلسی هم هست یه کلمه فارسی توش نیست:2:!!!(دکتر رجبعلی ابراهیمی و مهندس قاسم زاده)
زبان : read and reflect 2
تاریخ : فکر کنم تاریخ تحیلی صدر اسلام نصیری!!!
نقشه کشی : کتاب مهندس متقی پور (استاد دانشگاه شریف و قزوین) + جزوه استاد خودمون که جمع و جوره!!!
دوستان به نظرتون چه جوری باید با غول استاتیک روبرو شد؟! :دی
و این که می دونید مباحث درس "ریاضیات مهندسی" چیه؟
به قول استاد ما با تمرین و تمرین و باز هم تمریننقل قول:
نه :31:نقل قول:
و این که می دونید مباحث درس "ریاضیات مهندسی" چیه؟
سلام به همه
فک کنم یه کم دیر این تاپیکو پیدا کردم. منم مثل شماها مکانیکی هستم. ساخت و تولید
ترم آخرم ایشالا. اگه کمکی خواستید در خدمتم
راستی آزاد نجف آباد میخونم
برای رشته ی مکانیک، کتابای استاتیک و دینامیک و مقاومت جانسون بهتره یا مریام؟ من شنیدم منبع ارشد، مریام هستش. مریام خیلی شکل هاش سخت و طبیعیه! جانشون راحت تره ولی! کدوم اصلیه حالا؟!