نقل قول:
سلام دوست عزیز.
فکر کنم منظورم رو درست متوجه نشدی ، دوست خوبم من یه برنامه نویس کامپیوتر هستم و با ضوابط و محدودیت ها هم کاملا آشنایی دارم ، اصلا منظور من این نبود که بازیهایی رو که به عنوان مثال برای Windows Desktop طراحی و ساخته شدند رو با استفاده از این XNA میشه کانورت کرد برای Windows Phone 7.
من منظورم اینه که با استفاده از این XNA دیگه برنامه نویسان و طراحان بازی نیازی نیست برای کانورت یه بازی از یه پلتفرم به پلتفرم دیگه کلی وقت و هزینه صرف کنند و Base Cod بازیشون رو تغییر بدن و این وقت رو دیگه صرف طراحی و change میحط و گرافیک بازیشون میکنند جهت کانورت از یه پلتفرم به پلتفرم های دیگه و این یعنی کلی صرفه جویی در وقت و هزینه و در نهایت ارائه یه بازی قدرتمند و با گرافیک عالی.
در واقع مایکروسافت XNA رو برای از میان به در بردن Play Station طراحی کرد و ساخت تا کمپانی های سازنده بازی راحت تر و با وقت و هزینه کمتری برای پلت فرم Xbox بازی طراحی کنند و بسازند ، خوب حالا ما میبینیم که Windows Phone 7 رو هم به XNA ملحق کرد و این یه امتیاز ویژه برای Windows Phone 7 به حساب میاد زیرا کمپانی های سازنده بازی تمایل بیشتری از خودشون نشون میدند تا برای Windows Phone 7 بازی طراحی و بسازند به جهت صرفه جویی در وقت و هزینه.
در ضمن من نگفتم که XNA روی SDK به طور پیشفرض قرار داره بلکه XNA یه Add Component هست برای Windows Phone 7 SDK که در سایت مایکروسافت براحتی قابل دانلود است.
سلام
نقل قول:
اگه شما سری به انجمن XNA بزنی متوجه خواهی شد که این سیستم روز به روز داره پیشرفت میکنه و بازیها روز به روز داره بیشتر میشه و همینطور نگاهی به وضعیت فعلی Xbox و Play Station کنی در می یابی که Xbox موفق تر عمل کرده و روز به روز در حال پیشرفته ، این وضعیت مطمئن باش برای Windows Phone 7 و iOS هم رخ خواهد داد.
شکی توی پیشرفت XNA نیست، و شکی هم توی موفق تر بودن Xbox نسبت به PlayStation نیست ولی ربطی به وضعیت فعلی مثلا WP7 با iOS نداره و نمیشه هر چیزی رو به هر چیز دیگه تعمیم داد. مایکروسافت نسبت به سونی موفق تر بود چون قدرت نرم افزاری بیشتری داشت و SDK خیلی بهتری رو فراهم کرده بود و سونی هم نمی تونست با مایکروسافت از این نظر رقابت کنه ... وضعیت فعلی iOS (یا webOS و Android) نسبت به WP7 به اون شکل نیست.
نقل قول:
در ضمن فناوری Microsoft SilverLight به دلیل استفاده بهتر از سخت افزار کلاینت باعث بهبود ظاهر و سریع تر انجام شدن برنامه های تحت وب هست و همینطور از تمام زیبایی Windows Vista به راحتی میشه از LINQ, RSS, JSON و هرگونه وب سرویسی استفاده کنید در ضمن فایل های صوتی با پسوند WMA و MP3 را می توانید با استفاده از SilverLight استریم کنید.
همینطور ویژگی اصلی این فناوری اینه که برنامه نویسان.NET اعم از C#,J#,VB و... می توانند از تواناییهای کسب نموده خود در دنیای .NET برای تولید برنامه های SilverLight استفاده کنند و حتی برنامه نویسان PHP, JSP نیز می توانند از SilverLight استفاده کنند.
با توجه به این ویژگی ها ما شاهد این هستیم که هر روزی که میگذره Flash جای خودش رو به SilverLight میده زیرا با توجه به این ویژگی ها برنامه نویسان تحت وب تمایل بیشتری دارند که از این سیستم استفاده کنند به دلیل امکانات فوق العاده ای که SilverLight در درونش جا داده و این یعنی یه گام موفقیت آمیز برای Microsoft SilverLight که طبیعتا Windows Phone 7 رو هم شامل میشه.
چیزی که به بحث ما مربوط میشه استفاده از Silverlight برای App ها در WP7 هست نه مقایسه اش با Flash برای طراحی وب. و خب صرفا استفاده از Silverlight برای طراحی برنامه های WP7 برتری خاصی رو برای مایکروسافت نسبت به رقیب هاش ایجاد نمی کنه.