-
سلام خسته نباشید.من گوشی x10 mini pro دارم از داخل همین سایت بازی های زیادی مثل pes mario و... دانلود کردم داخل اپلیکیشنم ریختم و اینستال کردم اما وقتی میخوام باز کنم یا میگه برنامه با اشکال نصب شده یا باید وصل شه اینترنت فایل دانلود کنه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
-
شما باید فایل دیتای بازی را دانلود کنید و در مسیر sd/esme bazi / data کپی کنید
-
سلام به همه دوستان
برنامه واسه N900 نیومده که کلا" عمودی اجرا بشه؟؟؟؟؟؟
مثه aplle و .....
ممنون
-
سلام عزیزان, اومدم بگم که همه کسانی که رو گوشیشون اندروید 2.1 نصبه میتونن برنامه ها شونو به مموری کارت انتقال بدن, اول باید گوشیتونو روت کنید (از نرم افزار s.u.p.e.r.oneclick استفاده کنید)مموری کارتو پارتیشن بندی کنید برای اینکار از نرم افزار mini tool partition.exe استفاده کنید که تو همین سایت هست, بعد برنامه link2sd رو دانلود کنید و نصبش کنید, گوشیتونو خاموش روشن کنید, تمام.
-
سلام دوستان. من ديزاير اچ دي دارم. از وقتي که فارسي ساز روش نصب کرم با اپرا ميني ۵ و ۶ مشکل پيدا کرده. وقتي مي خوام چيزي تو آدرس بار بنويسم ارر فورس کلوز ميده و از برنامه مياد بيرون. مي دونم مشکل از فارسي ساز و رامه. راه حلي داره؟
-
باید روی گوشیت برنامه file manager نصب کنی تا بتونی فایل های خودت رو ببینی
astro یا bluetooth file transfer نصب کن
-
سلام
من یک سامسونگ i5510 خریدم با سیستم عامل اندروید 2.2
مشکل بزرگم اینه که وقتی یک سری نرم افزار و بازی روش نصب میکنم بعد از اینکه گوشی را ریست می کنم اکثر اونها می پره و تعداد خیلی کمش میمونه. البته توی app manager که میرم هستند و با search می تونم پیداشون کنم و اجرا هم میشند ولی توی قسمت applications نیستند.
ممنون میشم اگر کمکم کنید ( در ضمن مموری 8 گیگ اصلی روش انداختم و با fat32 فرمت کردم)
-
با تشکر از دوستان عزیز که این وقت رو در اختیار من قرار دادن:31:
ی سوال داشتم:
1. من galaxy tab دارم اما بعضی وقت ها که میخوام video اجرا منم هیچی اجرا نمیکنه... درواقع اول اجرا میکنه اما بعد مدتی میبینی فقط ی عکس میوفته رو صفحه. البته این مشکل رو فقط با فایل های hd داره... خوذم احساس میکنم باید ی player آباد روش نصب شه.. اما نمیدونم چی خوبه..هرکی یچیز میگه..من کلا میخوام HD اجر کنم... حالا بگید چی خوبه!!؟؟..
مرسی..
-
سلام
گوشی اچ تی سی لجن دارم نرم افزار زدم روش الان باطر خالی میکنه لطفا اگه میشه بگید چطوری سیستم عاملشو به روز کنم ممنون کمکم کنید
-
سلام
گوشی اچ تی سی لجن دارم نرم افزار زدم روش الان باطر خالی میکنه لطفا اگه میشه بگید چطوری سیستم عاملشو به روز کنم ممنون کمکم کنید