من یه چیزی میگم شاید برای بعضیا خنده دار بیاد ولی اگر یکم با خودتون فکر کنید می بینید حق با منه :
اول اینکه من هنوز منتظر نتایج هستم ، بنابراین حرفی که میزنم جانبداری از کسی نیست . دوم اینکه ، تمام کسانی که تو سراسری رتبه های خوب و چشمگیری رو کسب میکنند از سه حالت خارج نیستند : خرخونی به مقدار بسیار زیاد ، پول خرج کردن زیاد ، داشتن سهمیه . البته بعضیا با خرج زیاد و خرخونی بازم رتبه خوبی کسب نمی کنند که باید ریشه یابی کرد دلیلش چی بوده . البته موردهای دیگه هم هستش که به ندرت یافت میشه . حالا این حرفا رو زدم که بگم هر کسی تو سراسری رتبش بد میشه نشون از خنگ بودنش نیست و اصلا نباید نگران این موضوع باشه و اتفاقا باید بره دنبال رشته تخصصی ای که دوستش داره و مطمئن باشه که حتما موفق میشه در اون رشته . حالا فامیل ازت میپرسند دانشگاه آزاد درس میخونی یا سراسری . یه عده شرمشون میشه بگند آزاد و افسوس میخورند که ای کاش سراسری قبول میشیدم . ببینم حالا شما مدرکت رو از سراسری بگیری اون فامیل یا کسی که باهاش رو در وایسی داری میاد برات کار پیدا میکنه ، اونم صرف اینکه سراسری درس خوندی؟ نه برادر من ، اول از همه میگند چند مرده حلاجی؟ اصلا چیزی حالیت هست؟ بعدشم من خود داییم که دانشگاه علامه درس میخونه میگه تو کلاس خودمون طرف از آزادِ نمیدونم کجا اومده ارشد علامه قبول شده و به نظرم کار کسی که از کارشناسی آزاد بیاد ارشد سراسری خیلی درسته .
کسایی هم که میگند آزاد چرته تا حالا از دم دانشگاه آزادم رد نشدند و از روی شکم سیری حرف میزنند . من فقط میگم در مقابل این افراد سکوت کنید چون یه درجه از شما پایین ترند.