سلام
منم با حرف Martin جان موافقم.به نظرم پریدنش یه جوریه. ولی در کل عالی بود خسته نباشید.:46:
Printable View
سلام
منم با حرف Martin جان موافقم.به نظرم پریدنش یه جوریه. ولی در کل عالی بود خسته نباشید.:46:
خیلی جالبه بود .ولی پرشش یکم ضایع بود ولی من اون قسمتی خفاش اومد بازیکن قایم شدم خیلی خوشم آومد
برای پرش اگه قبل از پرش زانوشو یکم خم کنه طبیعی تر میشه.ولی طراحی مرحله واقعا قشنگه.
پایین امدنشم یه جوری مث پر می اد پایین.
به نظرم یه بازی مشابه پیدا کنین ببینین اونا چیکار کردن.
دوستان من همه این مشکلات اعم از پرش ، سنگینی بعد پرش، دویدن و راه رفتن دوباره از نوع نوشته و طراحی شدن.. ممنون و متشکر بابت نظرات سازندتون :20:
خب قرار بود اسپرایتهای جدید رو برای نسخه بعدی بازی نگه داریم که هرکاری کردم نتونستم دل از اسپرایتهای جدید بکنم و تصمیم گرفتم هرجوری شده این مدل اسپرایت جدید رو تو همین بازی داشته باشیم منظورم اسپرایتهای جدیدیه که چند وقت پیش روشون کار میکردم خلاصه اسم اسپرایتهای جدید رو گذاشتم Hd Sprite و قبلیها هم همون Normal Sprite و قصدم اینکه اگه بشه بازی رو با دو نوع گرافیک ریلیز کنیم یه گرافیک برای کسایی که مشکلی با رم و گرافیک خودشون ندارن و میتونن هرجور بازی سنگینی رو روی سیستمشون نصب کنن و گرافیک دوم مختص کسایی که گرافیک و رمشون نمیکشه البته برای این قسمت هم باید توی آپشن بازی گزینه ای رو درج کنیم..همین
آفرین طراحی اسپرایتتون واقعا عالیه و جای تقدیر داره آفرین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dubbed and sound
خب بعد از چندی و بوجود اومدن پاره ای از مشکلات دوباره برگشتیم اما این دلیل نمیشه که ما کاری در مورد بازی انجام نداده باشیم نه، توی این مدت هم خود بازی دچار مشکلاتی از لحاظ گرافیکی و اسپرایتی بود که با کمی وقت گذاشتن تموم اونها برطرف شد. خب بگزریم حدودا سه ماه و خرده ای تا ریلیز بازی بیشتر وقت نمونده و کمکم داریم نزدیک میشیم که دیگه بازی رو داشته باشیم اما هرجوری که ما فکر میکنیم و سر میبریم و سر میاریم احساس میکنیم وقت کمی داریم و این خودش کار مارو مشکل میکنه اما نگران چیزی نباشید بازی نه چیزی ازش کم میشه نه چیزی بهش اضافه میشه و دقیقا سر تاریخ مقرر منتشر میشه، این از این برای امروز هم من یه نمونه از دوبله های تکمیل شده بازی رو بصورت فارسی و انگلیسی که کار تیم هنری بهتا بوده رو براتون گذاشتم که بشنوید و نظر خودتون رو در موردش بهمون بدید من که فکر میکنم مشکلی نداشته باشن حالا باز منتظر نظرات شما میمونیم..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چه عجب این تاپیک یه تکونی خورد:20:
چه غم انگیز بود:37:نه ولی در کل خوب بود ایول،انگلیسیش باحال تر بود:40:
راستی قضیه اون کلیپه(فانی)چی شد؟!
شدیدا منتظر این بازیم و به نظرم واقعا بازی جذاب و عالی هست ...
دوبلش هم برای این نوع سبک بازی خیلی عالی بود