فروش ویژه مهر ماه
فروش فوري خودروي سايپا 132SLتحويل 15 روزه قیمت پایه(ریال) 84,900,000
در رنگهای سفید و مشکی
Printable View
فروش ویژه مهر ماه
فروش فوري خودروي سايپا 132SLتحويل 15 روزه قیمت پایه(ریال) 84,900,000
در رنگهای سفید و مشکی
مرسی از راهنماییت میشه بگین چه تغییراتی صورت گرفته به جز داخلش چون می شه داشبورد عوض کرد یا صندلی رو تغییرات چی هستش؟نقل قول:
بدنه که کاملا استحکامش بیشتر شده تمامی اپشنها روش نسبه (البته مدل فولش)پشت دری ها عوض شده چراغهای جلو قابلیت تنظیم دارند کیفیت رنگ بالا تر رفته و .....البته اینم بگم شتابش کمتر شده چون سنگین تر شدهنقل قول:
دیروز صبح موقعی که داشتم میرفتم محل کارم یه دونه سفید دوتا کوچه بالاتر از خونمون پارک بود همین جوری که داشتم نمای داخلشو میدیدم (یکی دو دقیقه ای شد) دیدم یه پیرمرده ریموتشا زد. خلاصه ازش پرسیدم ماشین شماست ؟گفتش آره یه هفته ای هست گرفتم. خیلی ازش تعریف میکرد . خلاصه با اصرار ما یه دوری باهاش زدم.......خیلی بهتر از پراید معمولیه ولی زیاد فرقی نکرده بیشتر ظاهر توش عوض شده..:2:
مثلا چه تعریف هایی میکرد!؟نقل قول:
پیرمرد بود دیگه .....! خودتام میدونی تو این سن و سال پیرمردا از همه چیز تعریف میکنند ولی خودم سوار شدم چیز خاصی ندیدم ولی کلا از 132 معمولی خیلی بهتره :2:نقل قول:
راستی خبر داری چرا سایپا تو سایت فروش 132 اس تی رو متوقف کرده؟
سلام دوستان هیچ تغییری نکرده به جز داخلش در هر صورت حتی اگه داخلش از داشبورد بنز استفاده کنن همون پراید من یکی از دوستام گرفته با مال خودم مطابقش دادیم همه چیش و حتی وزنش و رفتیم رو باسکول زدیم مقداره خیلی کمی تفاوت داشت فقط اینا می خوان پول بیشتر بگیرن این abs هم که رو پراید می بندن معلوم نیست اصلا چی هست چون از خیلیل شنیدم باعث تصادف شده تنظیم چراغ یا این چیزا اصلا ارزش این نداره پول مبارک دور بریزین
پس یعنی میگی111بهتره فول اپشنم هست؟نقل قول:
اس تی چون ABSنداره و خودرویی هم که این اپشنو نداشته باشه شماره نمیشه !
مگه قرار نبود از مهر دیگه ماشینهای بدون کیسه هوا و ABS رو نمره نکنند؟
این حرفا یعنی چی نمره نکنن اینا من و شما رو گذاشتن سر کار