سپاس از توجه شما.
layken , tatu_mail مشخصات ر.ش و نسخه ای از دلفین که باهاش 60 ف.د.ث گرفتی { Tatu_mail } و تنظیماتش را بگید.
با سپاس
Printable View
سپاس از توجه شما.
layken , tatu_mail مشخصات ر.ش و نسخه ای از دلفین که باهاش 60 ف.د.ث گرفتی { Tatu_mail } و تنظیماتش را بگید.
با سپاس
سلام من دست به تنظیمتش نزدم
ولی تاپیک مخصوص دلفین یه تنظیماتی رو توضیح داده
مشخصات سیستم من :
Cpu Core i3
ram : DDr 3 4 GB
Vga: 1 Gb DDr 3 radeon
با تمام ورژن های ویندوز سون امتحان کردم مشکل نداشت یه جاهای کم میشد ولی اذیت نمیکرد
در ضمن حتما باید آخرین ورژن DirectX و Net freamwork هم نصب داشته باشی
سیستمت خیلی خوبه..واقعا میشه بدون نیاز به دست کاری بازی کرد..
من که این بازیو دارم با فریم 60 بازی میکنم فقط حوصله ام ازش سر رفته چون اصلا تو این بازی مهمات زیاد نیست و زود با کمبود مهمات مواجه میشم.
من که با این مسئله خیلی حال میکنم! آدم مجبور میشه که از همون اول به فکر ذخیره سازی مهمات باشه و گلوگه و خشاب رو بی خودی خالی نکنه.نقل قول:
من که خیلی صرفه جویی میکنم ولی وقتی به جاهای حساس میرسم میبینم که مهماتم به حداقل رسیده و فقط من میمونم و یه چاقو.
سعی کن تبادل مهمات کنی...از پسره به دختره..
موتولوف رو هم واسه اون درازا نگه دار با اون زود میمیرن.
نقل قول:
من ای بازی رو چند وقت پیش بازی کرده بودم اینجای که تو گیر کردی خیلی ساده هست
وقتی که پیغام می ده که تنهایی خطرناک هست باید با هم برید یعنی هر جای که میری بای اون یکی دیگه هم باهات بیاد و یک جا منتظر وا نسته
برای این کار باید اون کامنت (دستورهای که به هم میدین ) رو ببری روی کامنت با من بیا ویا باه هم باشیم
اگر این کار رو کردی می تونی رد شی
نمی دونم متوجه منظورم شدید یا نه به هرحال اگر کمک خواستید درخدمتون هستم اگر یاد بیاد فقط اگر گیر کرید یک عکسی بذارید تا ببینم کجا گیر کردین
برای نسخه remaster راهنماشو از کجا تهیه کنم؟
فرق خاصی نداره راهتمای فارسیشم هستنقل قول: