بابا زدن عنوان بازی رو خراب کردن ! :41:
حیف بازی آینده خوبی میتونست داشته باشه با اینکارشون داغون کردن رفت !
فقط منتظرم ببینم سره Hitman 5 چه بلایی میارن !؟
Printable View
بابا زدن عنوان بازی رو خراب کردن ! :41:
حیف بازی آینده خوبی میتونست داشته باشه با اینکارشون داغون کردن رفت !
فقط منتظرم ببینم سره Hitman 5 چه بلایی میارن !؟
من به بازی نمره 8 دادم به نظرم بازی زیبایی بود. کوتاه هم نبود چون با لول هارد رفتم!! البته الان مرحله آخرشم. فقط این ریست کردن سیستم روی اعصابه!! 10 بار ریست می یشه تا یکبار بازی اجرا بشه!!
داستان کلی بازی را هم باید بدونید تا بفهمید چی به چیه. قضیه اینجوریه که کین و لینچ رفتن هنگ کنگ تا برای گلیزر یک محموله اسلحه را بفرستند آفریقا، اول بازی کین به اشتباه یک دختری و می کشه که گروگان گرفته شده بوده، اون دختره هم دختر یکی از بزرگترین مافیا های هنگ گنگ بوده که پلیس و ارتش و همه و در اختیارش داره. اینجوری میشه که هم اون میفته دنبالتون هم گیزر ازتون نا امید میشه .
تیر اندازی مزخرف و گیم پلی بدرد نخور مثل نسخه قبلشه فقط گرافیکش بهتر شده
دقت کردین تو نسخه قبلش میشد از نارنجک استفاده کرد تو این نسخه ما که نارنجکی ندیدیم
دقیقانقل قول:
اون تار شدن دید که برا بازی یعنی وقتی میدوی نفست میگیره و دیدت تار میشه برا شلیک هم همینطوری باید باشه اما اون نوار های بنفش که از چراغ ها ساطع میشه برا منم هست فکر کنم یه باگه گرافیکی باشه . وگرنه هیچ دلیلی نداره تو یه سالن سرپوشیده که هستی نور ها کش دار بشه.
نقل قول:
من 2 تا دوستام گرافیک جیفورس دارند میگند ماله ما مربع مربع نمیشه و تاری رو داره که اون طبیعیه و نوار بنفش رو هم میگند ندارند
دیدید توی آنتن ماهواره وقتی سیگنال ضعیفه هی صفحه مربع مربع میشه ؟منم توی بازی وقتی رگبار میبندم صفحه یه کم مربع مربع میشه ؟ماله شما هم این مربع مربعی داره ؟ یا مشکل از گرافیک منه ؟فقط و فقط توی این بازی این مشکلو دارم
شرمنده بچه ها نشد تصویر رو کوچیک کنم
ولی دقت کنید حدود یه ربع به اون تخته شلیک کرد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
برا من مربع مربع نمیشه . اما نوار بنفش رو داره . گرافیک منم ati . 4670
فعلا که نسبتا بازی قشنگیه.لذت بردم.
به نظر من که خیلی طبیعیه. یه جورایی حس می کنی خودت داری اونجا راه می ری. دوربینش خیلی طبیعیه.
چه جوری می شه شطرنجی رو برداشت؟
وقتی کسی رو هد شات می کنم شطرنجی می شه! تمام لذت بازی به اینه که صورت یه نفر رو با شات گان بپاشونی رو دیوار بعد بری ازش عکس بگیری بذاری تو آلبوم!!!!!!!
مشکل نورهای کش دار هم حل نمی شه؟
این بازی هم تموم شد با همه عناصر مسخره و خوبش !!!:31:
اول امتیازهایی که شخصآ دادم :
گرافیک : 6/10
گیم پلی : 7/10
صدا گذاری : 8/10
داستان پردازی : 7/10
خب با اینکه حدس میزدم این بازی چنگی به دل نزنه ولی تا آخرش مثل مرد رفتم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نکات واقعآ مضحکش همین بود که روی صورت اجسادی که هد شات شده بودن رو شطرنجی می کرد یا بعضآ صحنه های +13 سال به نظر من بیشترش الکیه!!نکته مضحک و واقعآ خنده داره دیگش بعضی مواقع آدم مجبور میشد از اجسام واسه نابودی دشمنان استفاده کنی که یعنی چی واقعآ(با سطل زباله بزنی تو ملاج یکی دیگه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نکات جذاب و جالبش حرکت دوربین بود حالا درسته بعضیها انتقاد هم کردن از این نوع حرکت دوربین ولی از نظر خیلی ها نکته مثبت به حساب میاد.گیم پلی بازی واسه یک سوم شخص به نظرم روون و راضی کننده بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]