کسی دفترچه شماره دو کنکور سراسری 88 رو داره؟ اگه داره بذاره!
Printable View
کسی دفترچه شماره دو کنکور سراسری 88 رو داره؟ اگه داره بذاره!
دوستان بهتره بحث رو سياسي نكنيم!
بايد قبول كرد كه خود مردم هم مقصر هستن!
هم از نظر فرهنگ سازي و هم اينكه كه يه كارخونه دار ترجيه ميده يه كارگر ديپلم با حقوق مكفي(!) بياد براش كار هاي تخصصي رو بكنه تا يه مهندس مكانيك! (البته تا وقتي كه بشه اين كار رو بكنه!)
ولي اين رو بدونيد توي هر كاري اگر با علاقه و پشتكار بري و خودت رو نشون بدي و به اصطلاح به يه ابرقدرت تبديل بشي كار هميشه هست! حالا غير انتفاعي يا دولتي! :46:
خوب وقتي موضوع سياسيه بيايم راجع به اثرات گازهاي گلخانه اي در کاهش ظرفيت دانشگاه ها حرف بزنيم؟!نقل قول:
اگر کسي تا الان متوجه سياسي بودن قضيه نشده، با الفباي سياست بيگانه است.
یه سئوال از همه:
آیا اگر شما راهی غیر مجاز, برای ورود به رشته دلخواه خودتون تو دانشگاه امیرکبیر داشتین, از اون راه استفاده میکردین؟ مثلا با پارتی بازی یا با رشوه یا با زرنگ بازی.... آیا این کار رو میکردید؟
جواب من بله هست. من با اینکه 20000 شدم اما دانشگاه های خوب رو حق خودم میدونم. آره ریاضی هیچی بلد نیستم. هیچی هیچی هیچی. ولی بقیه درسها رو خیلی خوب بلد بودم و میدونم که حق من ضایع شده.
در هر حال اگر واقعا میدونستم که حق من ضایع نشده و کم کاری خودم باعث شده قبول نشم, حتما میگفتم که من صلاحیت امیرکبیر رو ندارم. چون فردا یه مهندس بی عرضه میشم. ولی خوب از نظر من حق من و خیلی ها ضایع شده.
من چیزی رو تو کنکور میخواستم جواب بدم که بهم یاد دادن. خیلی از سئوالاتی که در کنکور آورده میشن رو فقط تو کتابهای تست میشه یافت و تو هیچ مدرسه ای به شما درس داده نمیشه. حداقل به من که درس ندادن. به خصوص تو ریاضی.
من اگر میگم حقم هست که تو دانشگاه های تاپ قبول بشم به این دلیل هست که فقط 1 ساعت از وقتم رو برای یک سئوال از ریاضی گذاشتم و تازه وقتی فهمیدم که 1 ساعت برای این سئوال گذاشتم که 10 یا 20 دقیقه تا پایان وقت کنکور باقی مونده بود. تو همون 10 - 20 دقیقه رفتم شیمی و فیزیک رو هر کدوم 20 درصد زدم الان هم شدم 20000.
خدا میدونه تو همون چند دقیقه آخر, چندتا سئوال رو من بلد بودم اما وقتی میدیدم عددهای روندی نیستن یا عددهای بزرگی هستن مجبور بودم بیخیال شم. هر چند راه و روش رو بلد بودم. راه و روشی که تو هیچ مدرسه ای شاید به من نگفته بودن.
در هر حال برای من مهم, یاد داشتن هست و بس که من یاد داشتم (اکثر سئوالات به جز ریاضی رو). شاید تو یک دقیقه نه, اما تو چند دقیقه چرا...
این بود انشای من در مورد کنکور. امیدوارم لذت برده باشید.
من که تو دفترچه چک میکنم نسبت به سال پیش بالا رفته که!!
فرق نداره ... مثل اینکه شما با الفبای سیاست آشنا نیستی:27: ... اینم سیاسی بوده :27:نقل قول:
من که تو دفترچه چک میکنم نسبت به سال پیش بالا رفته که!!
رفیق مسخره نکن:41:نقل قول:
این دوست ما ممکنه اون رشته هایی که داریم میگیم رو ندیده یا اصلا ریاضی نیست
به هر حال شما خودت آگاهی که کم شده،پس مسخره نکن!!!!:13:
توی این پست ظرفیت سال 88 و 89 دانشگاه های امیرکبیر و تهران رو با هم مقایسه کردم:
لطفا یه نگاه بندازید.خودش گویای همه چیز هست.
برای نمونه برق امیرکبیر سال 89 نسبت به پارسال 48 نفر کاهش ظرفیت داشته ولی از طرفی برق شریف 5 نفر افزایش داشته.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5259326&postcount=29
نقل قول:
الزاما درس نخون هم نیست شرایط روانی سر جلسه کنکور خیلی چیزا رو عوض میکنه
جسارت نشه ولی از دید من اینا بهانه ای بیش نیست ... :دی
خود اون ها هم چند سال دیگه که از جو کنکور خارج شند اقرار می کنند که بهانه بوده ....!!
شرایط روانی و این چیزا همش ناشی از نوع درس خوندن ماست ....
چرا یه کسی که خوب خونده سر کنکور باید شرایط روانی مناسبی نداشته باشه ؟
اگه می خواین عواملی غیر از درس خوندن رو وارد کنید (مثل مشکلات خانوادگی و این حرفها که از نظر من اونا هم نوع دیگری از بهونه هاست) من باز می گم خب این فرد نتونسته این دو معقوله رو برای خودش تفکیک کنه ...
آدمی که درس خونده باشه سر امتحانی که مربوط به درس خوندنشه نباید استرس داشته باشه !!!!
در کل من قبول می کنم که قید قطعنا برای درس نخوندنش در جمله ام اضافی بود !! ولی شما نباید رو استثنا ها تکیه داشته باشید !!
نقل قول:
پی سی ورد هم مورد ف+ی+ل+ت+ر ینگ مبارک قرار داده و با 1000 بدبختی باید وارد سایت شد!
این جمله رو خیلی ها می گن ولی من چرا اصلا مشکل ندارم ؟؟!! :دی خیلی راحت می یام و می رم :دی
از کجا فهمیدن من خودیم :دی
نقل قول:
فرمایش شما کاملا درسته و کاملا باهاش موافقم اما خب این سیتم که الان بهترش نکرده!! بدترش کرده. کاملا تابلو که مسایل سیاسیه.
این سیستم منظور شما چیه؟ کاهش ظرفیت رو می گید ؟
نه نه نه :دی کجا بدترش کرده؟ درسته بهترش نکرده ولی داره جلوگیری می کنه دیگه ...!! حالا این که شما می گید مسائل سیاسی بوده رو من نمی دونم ... ولی این تفکر که هر دانشجویی که وارد دانشگاه بشه حتما جزء اغتشاش گراست خیلی ابلهانست ...
چرا که ما حداقل تو دانشگاه خودمون می دیدیم که بیشتر درگیری هارو خود دانشجوها ساکت می کردن !!!!
ببین شما یک سدی رو در نظر بگیر :دی یه توربین داره که یه مقدار آبی رو از خودش عبور می ده :دی کمال رو هم برای قطره آب ها این تعریف کن که از توربین رد شن :دی حالا اگه این دریاچه ی پشت سد متناسب با توربین نباشه چی میشه ؟؟
خب مجبورن دریچه ها رو باز کنن تا آب ها از پشت سد رد شه ( تلف می شن !! به کمال نمی رسن :دی ) همین اتفاقی که داره برای دانشجو ها می یوفته ... به خاطر اینکه خیلی ها وارد دانشگاه شدن یه سری مجبورن بی سواد خارج شن .. چون دانشگاه های ما توان آموزششون رو ندارن ...
حالا اگه بیان تلاش کنن که مقدار کمتری آب پشت سد باشه اوضاع رو بد تر می کنه ؟؟ من قبول دارم این راه حل نیست ولی حداقل باعث می شه قطره ها تلف نشن (خیانت نشه به دانشجو ها )
حالا اگه بخوایم ریشه ای نگاه کنیم من قبول دارم این راهش نیست چرا؟ چون من گفتم "اگه این دریاچه ی پشت سد متناسب با توربین نباشه" این درست نیست !!
ما باید توربین رو با دریاچه متناسب کنیم نه این که یه سیستم آموزشی ای درست کنیم که جواب گوی تعداد داوطلبا نباشه بعد مجبور شیم ظرفیت رو کم کنیم !!!
(عجب مثالی زدما :دی )
به هر حال با این اوضاع .. با این شرایطی که ما داریم ... با این توان آموزشی ... تنها راه حل به نظر من کاهش ظرفیته ...
نقل قول:
ظرفیت ها هم تو روزانه هم شبانه به طور کلی زیاد شده پس این مهندسای بیسواد کم نمیشن که هیچ زیادم میشن غیرانتفاعی پیام ونورم که دیگه داره سر به فلک میکشه
2-ظرفیت دانشگاههای خوب کم شده به ادانشگاهای متوسطی که از نظر سیاسی ساکتن اضافه شده!
باید بر عکس میشد یعنی ظرفیت دانشگاههای خوب زیاد میشد ولی ظرفیت کلی دانشگاهها کم میشد و به جاش سیستم فنی حرفه ای رشد میکرد تا اون بخشی که میمونن هم بیکار نشن این یعنی از بین بردن مهندس های کاذب نه اون. اگه واقعا اینا به دلایل سیاسی نباشه دیگه باید رفت یه تست iq از مسئولین گرفت چون دارن برعکس کار میکنند!
کاملا موافقم ...
چرا فکر می کنید حرف های من تایید کارای اوناست ؟ :دی
من کاری ندارم اونا چی کار کردن ....
من از اون اول دارم می گم حالا که ما نمی تونیم سیستم رو درست کنیم ظرفیت ها باید کم بشه تا جایی که با توان آموزشی تناسب داشته باشه تا خیانت نشه ... :دی
اه !!! چقدر حرف زدم ..:دی با اینکه تایپ کردم ولی فکم درد گرفت :دی
موفق باشید :دی
نقل قول:
من دارم میگم باید ظرفیت ها کم بشه ولی نه ظرفیت دانشگاههای خوب.دانشگاهای خوب باید ظرفیتشون یه کم بیشتر هم بشه
تو رشته ریاضی که ظرفیت ها زیاد شده تهران کم شده!
اون قسمتی هم که گفتید خود دانشجوها سر و صدا هارو ساکت میکردن نمیدونم کجا بوده! ولی من سال دومم بود که کنکور میدادم و دوستام تو دانشگاههای خوب تهران هستن اونجا که از این خبرا نبوده!(البته خوب همیشه تو اون دانشگاه ها هم یه سری راستی پیدا میشه(که متاسفانه درصد زیادیشون هم با سهمیه های عجیب غریب رفتن اونجا.من قبول دارم یکی که واسه کشورش زحمت کشیده باید امکانات رفاهی خوب در اختیارش باشه اما اینکه با رتبه 45 هزار کشوری نرم افزار شهید بهشتی قبول شه برام تعریف نشده است))
البته اگه منظورت از درگیری بزن بزنه! و شعار دادن نیست خب معلومه که خود دانشجوها سعی میکنند به اونجا نکشه از جونشون که سیر نشدن ولی سر شعار دادن همیشه خودشون شروع میکنند یه تعداد کمی هم از بسیجیا سعی میکند مقابله کنند که در نهایتم حراست خفشون میکنه :دی