در مورد سایت notebookcheck درسته در مورد 5010 اشتباه کرده ولی انصافا review هاش حرفه ای هستند.
Printable View
در مورد سایت notebookcheck درسته در مورد 5010 اشتباه کرده ولی انصافا review هاش حرفه ای هستند.
من هم بهش همين رو ميگفتم ولي در اون يه مورد تر زده بود..................................!!!!:18:
با سلام خدمت دوستان به نظر من با توجه به تحریم موجود علیه ایران و وضعیت گارانتیها و با توجه به کمترین آمار خرابی و کیفیت بالای قطعات و نیز قیمت مناسب نسبت به برندهای هم رده من asus را پیشنهاد میکنم و خودم نیز تجربه خرید ان را داشته ام و از ان راضی هستم asus n61jq
سلام. من می خوام یه لپتاپ بخرم با قیمت حداکثر 1 تومن. نظرم روی لپتاپ توشیبا ستلایت هستش. کسی اطلاعاتی در مورد این مدل لپتاپ داره؟ می خوام ببینم انتخاب خوبی کردم یا نه.
سلام
من حدود 6 ماه است که میخاهم یک لبتاپ خریداری کنم اما متاسفانه تو انتخاب یک لبتاپ خوب ماندم هر کسی از یک برندی و مدلی راضی هست من بین دل و اچ پی موندم کدوم برند و کدوم مدل را خریداری کنم بیشتر استفده من از لبتاپ برای نرم افزارهایی برنامه نویسی و نرم افزار های محیطهای مجازی(vmware ,gns3,...) می باشد امیدوارم راهنمایی های شما بتواند به من کمک کند تا تصمیم نهایی خود را بگیرم