شما یک محلول ماینوکسیدل رو تو چند مدت استفاده میکنید؟
Printable View
شما یک محلول ماینوکسیدل رو تو چند مدت استفاده میکنید؟
محلول ماینوکسیدیل 2 هفته اول باعث ریزش مو میشه ..... ولی اگر بعد از دوهفته بازم بریزه مشکوکه !
هر محلول 60 میل هستشنقل قول:
روزی 2 بار
قاعدتا باید یک ماه بشه،اما برای من معمولا 25 روز تموم میشه
شما با این نحوه مصرف نتیجه هم گرفتی؟نقل قول:
ضمنا تاثیر ماینوکسیدیل روی کدام قسمت سر بیشتر هست و روی کدام قسمت بی تاثیر؟ البته بعید میدونم طاسی محض (مثلا دو طرف سر)رو درمان کنه؟
بلهنقل قول:
من اثر گرفتم در حد تیم ملی
:دی
یعنی اینجوری بهت بگم 6 ماهه اول شیوه ی استفادم خیلی درست نبود،بخوایم درصد بگیم 50% نتیجه گرفتم
اما شاید باورت نشه تو یک ماه اخیر 85%
خیلی خیلی عالی جواب میده اگه درست استفاده بشه
تاثیر ماینوکسیدیل بیشتر روی فرق و جلوی سر هستش،یعنی همون طاسی که بیشتر مرد ها دچارش میشن
شما از محلول 5% استفاده کردید یا 2% ؟نقل قول:
مکمل دارویی خاصی هم همراهش مصرف کردید؟
من 6-7 جور محلول استفاده کردم،از 100 تومنی تا همین ماینوکسیدیل 2500 !نقل قول:
اون اوایل قرص هم استفاده میکردم،اما متاسفانه اکثریت جنبه ی تبلیغاتی داشتن فقط،اما این واقعا یه چیز دیگس
در حال حاضرم اصلا قرص استفاده نمیکنم،فط خود ماینوکسیدیل 5%
یکی از فامیلای ما ( پسر خالم ) 17 سالشه ، دچار ریزش موی ارثی شده
8 ماه پیش رفت پیش پزشک پوست و مو ، ایشون یک ماینوکسیدیل 50% تجویز کرد با یک شامپو آیروکس سیر و گفت 3 ماه بعد بیان
پسر خالم 3 ماه بعد رفت ( همچنان ریزش ادامه داشت ، به همون صورت اولیه ، فقط تنها چیزی که باعث شد سرش بیشتر خالی بشه ، 2-3 هفته ی اول استفاده از ماینوکسیدیل بود که روزی 200 تا مور توی حموم میریخت ! )
... خلاصه ، 3 ماه بعد رفت پیش دکتر ، دکتر دوباره همون دارو هارو تجویز کرد و گفت 3 ماه دیگه بیا !
3 ماه دیگه شد ، ( کلا شد 6 ماه از زمان مراجعه به دکتر ) چون دید دکتر قبلی دارو هاش فایده ای نداشتش ، رفت پیش یه دکتر دیگه و اون هم دوباره همین دارو هارو تجویز کرد + 2 تا کپسول ویتامین
2 ماه از اون موقع میگذره ... اما هنوز ریزش موش ادامه داره ، با اینکه کاملا سرساعت مصرف میکنه و بدون یک روز تاخیر اما هنوز خوب نشده ، طوری که در آفتاب سرش کاملا نورانی هست !! و خیلی پیر نشون میده !!
باید چیکار کنه ؟
ممنون میشم کمک کنید
ویرایش :
قبل از شروع ریزش ، ایشون در یک دوره ی 2 ماه 15 کیلو وزن کم کردند و بعد متوجه ریزش شدند
خب عزیزم خودت داری میگی ریزش موی ارثی!!!نقل قول:
وقتی ریزش مو ارثی باشه دیگه نمیشه کاریش کرد تنها راه حلش کاشت مو هست.
به پسر خالتون بگید صبر کنه تا این ریزش مو تموم بشه بعد مراحل کاشت مو رو شروع کنه.
یعنی باید کاملا کچل بشه ... ؟
خب ، این خیلی سخته برای یه پسر 17 ساله که کچل بشه عزیزه من !
هیج راه حلی نداره ... ؟