-
ولی واقعا تیم خوبی شده پورتو
من با فالکائو خیلی حال کرم...واقعا یک مهاجم تاپ هست
ضربات سر فوق العاده ای میزنه !!!
در کل بواس مربی پورتو تیم خیلی خوبه ساخته و میشه برای لیگ قهرمانان فصل بعد روی اونا حساب کرد
تبریک بابت قهرمانی پورتو
البته اگه طرفداری داره
-
چقدر سبک بازی تیمهای پرتغالی و اسپانیایی فرق داره. من قبلا هم بازیهاشون رو دیده بودم اما دیگه فکر نمیکردم تیمهای تاپشون هم تاکتیک اصلیشون سانتر از جناحین باشه. انصافا هم چقدر خوب سانتر میکنن. دست انگلیسی ها رو از پشت بستن. البته باز این دو تا کمتر رو هوا بودن.
کلا هرچی تیم خوب بود رو پورتو حذف کرد. ویارئال از سمت دیگه میتونست بیاد فینال. حیف شد.
در هر صورت پورتو واقعا بدجور حقش بود قهرمان بشه. تبریک به طرفدارن احتمالی پورتو !!!!
-
به نظر من بازي اصلا در حد يه فينال اروپايي نبود
به شخصه انتظار بازي زيباتري از دو تيم پرتغالي داشتم
ولي چقدر سريع جام رو دادن فكر كنم ركورد زدن
-
دقیقا به نظر من هم بازی در اون حدی که انتظار داشتیم نبود .
ولی برتری پورتو کاملا محسوس بود یه جورایی احساس بزرگی خوبی نسبت به براگا داشت . من از تیم پورتو بازی HULK رو پسندیدم . قبلا هم توی سی ال دیده بودمش به نظرم می تونه بازیکن بزرگتری بشه . انصافا شباهت زیادی هم به اون HULK سینمایی داره !
-
افتخاري ديگر براي پورتو
فالكائو آقاي گل ليگ اروپا شد
خبرگزاري فارس: مهاجم شماره 17 تيم فوتبال پورتو عنوان آقاي گل مسابقات ليگ اروپا را كسب كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، فالكائو كه شب گذشته در فينال تمام پرتغالي دوبلين، موفق شد تك گل يارانش را در دقيقه 44 وارد دروازه براگا كند و با 17 گل زده برترين مهاجم اين پيكارها نام گرفت.
پس از اين اين مهاجم، جوزپه روسي عضو خط حمله ويارئال با 11 گل زده دوم شد و توماس ناسيد از زسكا مسكوروسيه با 6 گل زده در جايگاه سوم قرار گرفت.
*جدول بهترين گلزنان ليگ اروپا:
17 گل زده : فالكائو ، پورتو پرتغال
11 گل زده: جوزپه روسي، ويارئال اسپانيا
6 گل زده : توماس ناسيد، زسكا مسكوروسيه
5 گل زده : ادينسون كاواني ، ناپل ايتاليا- بالاس دوژاك ، آيندهوون هلند- فردي گوارين ، پورتو- هالك ، پورتو پرتغال- فردريك كانوت، سويا اسپانيا- آرتم ميلووسكي ، ديناموكيف اوكراين- نيلمار ، ويارئال اسپانيا- آرتوم ردونف، لخ پوزنان لهستان- بوني ويلفريد، اسپارتا پراگ چك
انتهاي پيام/
کد:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9002281278