نقل قول:
خدای من ...کجایی شما..در کدوم سیاره از کدوم کهکشان زندگی می کنی شما؟؟؟همه چیز رو تهدید می بینی ؟؟اگه تو بازی بهت حمله کنن میگی داره سربازای ایران رو نشون میده.... اگه چشم بسته حمله کنه میگی شهادت طلبانه.....اگه با ماشین بهت حمله کنه میگی داره تانکای ایرانی رو نشون میده.......
بس کن برادر من ..خداییش خودت خندت نمی گیره از این حرفات؟؟
گفتم دیگه ماها سر در نمی اریم به خاطر همینه که مسخره می کنیم چون سواد نداریم و چیزی از ادبیات انگلیسی نمی دونیم
در ضمن جواب منو ندادید باز هم از شوخ طبعی تون استفاده کردید شما بجای تحویل این گلواژه ها جواب بدین به نظر من شما دارید مغالطه می کنید
نقل قول:
اخه به غیر از fallout کدوم یکی از اینها بازی بزرگ نسل محسوب میشه ؟؟؟که البته همین fallout به طور دقیق به سیاستهای امریکا انتقاد میکرد(چون اگه موضوع رو درست دونسته باشید که مطمینا درست نمی دونید در fallout 2 این رییس جمهور امریکاس که سر مردمشو شیره میماله و به خاطر بعضی ازمایشا اونا وادار می کنه در اون valtها مستقر بشین:نشون دهنده امپریالیسم و سرمایه داری امریکاس)مقاله مفصلی هم در موردش نوشته شده.
دوست عزیز ایا محیط این بازی ترس استفاده از بمب هسته ای رو نمی رسونه ایا کسی که این بازی رو انجام میده ایا یک لحظه به خودش نمی گه اگه واقعا بمب هسته ای بزن و این اتفاق بیفته چه خبر میشه بعدا بازیکن میاد کامپیوتر خاموش می کنه و بعد تلوزیون رو روشن می کنه تمام شبکه ها رو باز می کنه که دارن از انرزی هسته ایران رو نشون میده نا خوداگاه یه ترس از ایران تو ذهنش میره اونوقت ایران و ایرانی میشه لولو خور خوره ایا اینطوری هست یا نه در ضمن مطمئن باش اگه رئیس جمهور رو بد نشون میده اونم یه منظور داره اونم مطئن باش یه نکاتی داره که اونم حتما حزب مخالف سازنده رو نشون میده
نقل قول:
خه جزو سازندگانن ایشون ......بازی لیک نشده ..منتر نشده واسه pc هم با تاخیر میاد ولی حاجی بازی کرده.
با اطلاع برو پیش نمایش بازی رو بخونید
نقل قول:
مثلا می دونی اگه بری به کلیف بلزینسکی ( می شناسی کیه ایشون ؟ ) بگی شهید یعنی چی هنگ می کنه ؟
اره خوب می دونم ایشون خالق بازی Gears of War هستش