-
سلام به دوست عزیز
ببینید به نظر من سنتون برای شروع فوق العادست اگه از این سن شروع کنی وقتی به سن من میرسی استادی برای خودت میشی
فقط ممکنه یه مشکلی داشته باشی اون هم در زمینه زبان انگلیسی باشه که باید یه جوری حلش کنی
چون خیلی وقتها آدم جواب سوالاش رو نمی تونه تو منابع فارسی پیدا کنه به همین دلیل یادگیری زبان انگلیسی خیلی مهمه برات.
برای یادگیری برنامه نویسی چیزی که خیلی اهمیت داره داشتن درک درستی از برنامه نویسیه. شما شاید با Cpp شروع کنی ولی هیچ وقت به درک درستی نرسی به همین دلیل زده میشی و کارت نصف نیمه می مونه. من شناخت دقیقی از تو ندارم ولی به نظر من با دلفی شروع کن وقتی که تموم کردی برو سراغ #C به خیلی دلایل
یکی از مهم ترین دلایلش اینه که شما در آینده که اومدی تو دنیای برنامه نویسی متوجه میشی که خیلی وقتها نیاز داری برنات رو با یه زبون ساده بنویسی و نیازی نیست که خیلی خودت رو آزار بدی
به همین دلیل یکی از بهترین زبون ها دلفی هست صد البته ویژوال بیسیک هم خوبه ولی من دلفی رو خفن بهت پیشنهاد می کنم
خیلی از برنامه های بزرگ رو الان تو بازار با دلفی می نویسن
اگر شما با دلفی شروع کنی هیچ وقت ضرر نمی کنی در آینده هم میری سراغ یه زبون توپ و کامل مثل #C و در آینده بسته به نیازت با استفاده از یکی از این زبون ها نیازت رو برآورده می کنی.
یک هکر توپ میگه برنامه نویسی رو با یک زبون جوری مفهموی یاد بگیرین که در آینده برای یادگیری یک زبون دیگه بیشتر از سه روز وقت نذاری. حالا شاید سه روز نشه ولی لا اقل تو سه هفته بشه دیگه
-
من الان سوم ریاضی هستم وتازه زبان برنامه نویسی ++C را شروع کردم که واقعا عالی و قدرتمند هست وبسیار انعطاف پذیره و برنامه نویس دست و بالش کاملا بازه و چندان هم سخت نیست البته اگه علاقه داشته باشی.
-
خوب من برای شروع ویژال بیسیک رو پیشنهاد می کنم چون اگر ییهو بری رو C++ به دلیل سنگین بودن برخی مفاهیم از برنامه نویسی زده میشی.
ویژال بیسیک امروزه کاربرد نداره ولی برای آشنایی با برنامه نویسی یکی از زبان های تاریخی هست که از یاد نخواهد رفت.
اگر شما برنامه نویسی C++ رو یاد بگیری همه زبان های C base رو به راحتی می تونی یاد بگیری.
البته C++ در حالت ظاهری آسون هست ولی برخی مفاهیم پیشرفته مثل وراثت، کامپوننت سازی، ساختمان داده و... (مخصوصا به دلیل پشتیبانی از وراثت چند گانه) بسیار مشکل هست.
البته من زبان c رو پیشنهاد نمی کنم چون اگر به مفاهیم پیشرفتش برسی می بینی که شی گرایی رو پشتیبانی نمی کنه که زیاد جالب نیست ولی c++ توپه!
خلاصه اول ویژال بیسک دوم سی پلاس پلاس
-
مهم زبان برنامه نویسی نیست . مهم برنامه نویس هست و بعدش هم کاربرد برنامه ای که قرار هست نوشته بشه .
اگر برنامه نویس قوی و با تجربه باشه هیچ تفاوتی بین زبانهای برنامه نویسی نیست (چه #C چه Java وچه ++C)
-
هیچ زبانی کامل کامل نیست و این برنامه نویسه که بر حسب نیاز تشخیص می ده کدوم زبان برای کاربرد خاص خودش بهترین هست .
++C ساده ( Native ) که پیچیدگی های زبان هایی مثل java و #C رو نداره ، اگه به عنوان base انتخاب بشه ، سینتکس زبان هایی مثل سی شارپ و جاوا هم مثل سی پلاس پلاس هستند .
و نکته آخر اینکه برای ایجاد یک پروژه ممکنه از چندین زبان استفاده بشه تا قسمت های مختلف پروژه تکمیل بشن و این نشون می ده هیچ زبانی تمام قدرت ها رو نداره .
و خلاصه اینکه تجربه نشون داده در اکثر موارد این گونه تاپیک ها به نتیجه نرسیدن ....
-
c++ اونقدرها هم كه دوستان گفتن سخت نيست چرا اگه بخواي باهاش برنامه هاي گرافيكي ويندوز رو بنويسي يكم كار كردن باهاش تو اوايل گنگ و مبهمه ( اونم اگه قبلا با زباني ومثل vb كار كرده باشي) ولي شما كه مي خواي پايه برنامه نويسيت رو قوي كني بهتره كه وارد گرافيك و فرم و اينجور چيزها نشي و مفاهيم رو با نوشتن برنامه هاي كنسول اغاز كني تا بعد واسه آموزش هم كتاب دايتل جعفر نژاد قمي و يه كتاب كه تازه منتشر شده به نام برنامه نويسي به زبان c++ با ديد شي گرا از انتشارات سري شار كه اين اخري خيلي روون و عالي توضيح داده ولي چون تازه منتشر شده يكم غلط املايي و اشتباه داره كه البته خودتون موقع مطالعه متوجه مي شيد در ضمن اين انشارات شار سري كتاب هاي راه برنامه نويس شدن رو منتشر كرده كه خيلي جالب و عالي هست ژيشنهاد مي كنم يه سر به سايتشون بزني
کد:
http://sites.google.com/site/sharsetsite/
بروشور
کد:
http://4326342155535862112-a-1802744773732722657-s-sites.googlegroups.com/site/sharsetsite/home/download/Broshor-ProgrammingWay-Full.pdf?attachauth=ANoY7crooMUSB7Oz8H9X6CBNmEMfMtWZo4NBOO9bbOXveJtCJLN7bUEKJv0Yl9cqG1TOnGd9-6ORoM6bLG_Pa-ds7xJZdrZ8DeLfgjsO8HFAJijo5pQKRaTQJrV5M8_y2J51MP1RznbS9xun4tgP8tGjvaBRQU5H6bki-lqBmxmvMSvOvTlPE-TAYHsBXHeNwqIk-V9y3Rpdwj9KjtV5PFj05_J3fX1kQtAqOosF60uOFtgZ_jiMaXl41jZGsilkyGa_kxcLAVZQ&attredirects=0
-
با سلام
دوستان در لینک زیر مطالب خوبی در مورد زبان های برنامه نویسی وجود داره، امیدوارم به ددرتون بخوره.
کد:
http://p30student.com/education/programing/130-best-and-most-widely-used-programming-languages
موفق باشید.
-
محققان در حال بررسی این مساله هستن هنوز !:31:
دوست من چنین چیزی وجود نداره، هم از لحاظ فلسفی هم از لحاظ عملی.
-
بهترین زبان برنامه نویسی ++c است