دوستان با این درصدا فکر میکنید چه رتبه ای بیارم .
ادبیات : 52
عربی : 18
دین : 50
زبان : 53
ریاضی : 15
فیزیک : 20
شیمی : 25
Printable View
دوستان با این درصدا فکر میکنید چه رتبه ای بیارم .
ادبیات : 52
عربی : 18
دین : 50
زبان : 53
ریاضی : 15
فیزیک : 20
شیمی : 25
فکر کنم سوءتفاهم شد منم از دیر اومدن نتایج ناراحت بودم می گفتم دیرتر از این دیگه نمی تونستن بدنش یعنی دیگه دیرترین زمانو انتخاب کردن و اگه می تونستن دیرتر از اونم می دادنش...این یه اصطلاح کنایی توی ترکی بود من فکر می کردم تو فارسیم کاربرد داره :31:نقل قول:
بین 10 تا 20 هزار ممکنه زیر 15 هزار هم باشه :20: من خودم با یه ذره بهتر از اینا به 10 تا 15 هزار فکر می کنم :41:نقل قول:
شما یه سری ترازتون 7500 نشده بود؟!!!نقل قول:
حالا کجا میشه قبول شد .
منطقه 2
يه درخواست بنويس كتبا بده به سازمان سنجش شايد يه 300-200تاي ديگه هم بهت اجازه انتخاب دادن !!! :31:نقل قول:
واسه شهرستان ها مهندسی متوسط می شه قبول شدنقل قول:
9 تا 11 هزار عمران مکانیک شبانه محقق اردبیلی - 12 هزار نرم افزار روزانه همونجا اینا مال شهر ما بود مثلا :46:
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
اونی که اینجا گذاشتم 7600 بود فکر کنم :5: تا قبل از بهمن بالای 7000 بودم معمولا رو 7200-300 گاهی بالاتر گاهی پایین تر...بهمن اسفند نخوندم بعد عیدم پایین تر اومدم کلا کنکورم گند زدم :13:نقل قول:
من با دوستمون موافقم.بهتره از الان در باره انتخاب رشته بحث کنیم....
---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------
کسی میدونه شبانه خوابگاه میدن یا نه؟؟؟؟؟
نه اکثر شبانه ها نمیدننقل قول:
کسی میدونه شبانه خوابگاه میدن یا نه؟؟؟؟؟
من دفترچه پارسال رو که میدیدم اکثرا نوشته بود برای شبانه خوابگاه نمیدن
اصلا شبانه هيچكدوم از امكاناتي كه تو روزانه ميدن رو نداره...مثل خوابگاه..وام دانشجويي و...!
هرچند كه روزانه هم بيشترشون خوابگاه نميدن:13:
بچه ها تو انتخاب رشته اگه مثلا من مهندسي يه شهرو تو انتخاب 50 بزنم و يكي تو ديگه تو انتخاب دهمش و درصورتي كه جفتمون امكان قبولي تو اون رشته رو داشته باشيم اوني كه انتخاب 10 زده زودتر پذيرفته ميشه ديگه؟