---------------------نقل قول:
اگر به فیلم نگاه کنی من کانکشن V-P-N رو روی وایرلسی که رو گوشیم بود وصل کردم
پس می شه:31:
موفق باشی
Printable View
اگر به فیلم نگاه کنی من کانکشن V-P-N رو روی وایرلسی که رو گوشیم بود وصل کردم
پس می شه:31:
موفق باشی
ممنون آقا من تریال را می زنم از برنامه می پره بیرون ورزن کرک شده هم نیاز به ساین داره که بلد نیستم لطفا" کمکم کن
این نسخه کرک شده برنامه حتی با ساین هم قابل نصب نیست و برای همین روی گوشیهای هـک شده نصب کردم و به راحتی نصب شد
به همین منظور نوشتم فقط برای گوشیهای هـک شده!
پس شما هم اگر گوشیت هـک شده می تونی نصب کنی ، در غیر اینصورت گوشیت را هـک کن و بعد نصب کن
موفق باشی
گوشیم C7 هست 1هفته هست خریدم بلد نیستم -- کنم :2:
---------------نقل قول:
گوشیت سیمبیان 3 هستش
گوشیه خیلی خوبی خریدی
ما که از این گوشی مرگ ندیدیم
مبارکت باشه
به نظر من بهترین روش برای هـک کردن گوشیت استفاده از روش جدیدی هست که سیمبیان 3 هم هـک می شه و آسانترین راه هـک محسوب می شه و فقط با نصب چند تا فایل به راهتی می تونی گوشیت را هـک کنی و نیازی هم به فریم ویر کوک شده نداری!
گویا یکی از دوستان قبلا این نوع هـک را آموزش داده و شما می تونی با مراجعه به لینک زیر گوشیت را هـک کنی
موفق باشیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483567
احتمالا کرکش نصفه نصب شده :46:نقل قول:
با سلام
در تنظیمات برنامه قسمت Host مربوط به چیست باید آی پی خودم را اینجا بنویسم برام مبهمه لطفا توضیح بدین
-------------------نقل قول:
سلام
خیر نباید آی پی خودت را بنویسی
باید آی پی یا آدرسی که شرکت ارائه دهنده V-P-N به شما داده را وارد کنی
موفق باشی
با سلام
تمام مراحل را بدرستی طبق فیلم آموزشی شما پیش رفتم اما باز موفق به اتصال نشدم باز ارور not found میاد و سوال دیگر اینکه احتمال داره برنامه کرک شده کار نکنه حتی برنامه را با اینکه گوشی -- شده ساین کردم موفق به اتصال نشدم راهنمائی کنید
-------------------نقل قول:
سلام دوست عزیز
من که کرک شده را تست کردم و به راحتی وصل شد!
مطمئناً یک جای کارت مورد داره
یک چیزی را به اشتباه وارد می کنی یا کانکشن گوشیت را به درستی به V-P-N تعریف نمی کنی و یا اصلا تنظیمات GPRS گوشیت درست کار نمی کنه!