-
ببین به چه چرت و پرت گفتنی افتادن ... یارو میاد میگه ما رو با سیاسی بازی حذف میکنن ... خودشون میدونن حذفن ... دارن بهانه میارن . آقا ما 24 بازیه نباختیم ... امسال 100 درصد بازی ها رو بردیم . این بازی که چیزی نیست .
-
سلام.
راستش من تو اين بازي شانسي براي اروگوئه نميبينم.
ببينيد، شايد بعضيا بگن هلند برزيلو برد باتوجه به اشتباهات دونگا و اينکه همين هلند مقابل ژاپن که شايد چندان تيم بزرگي نباشد به زور و با متوسل شدن به اشتباه دروازهبان گل زد. قبول دارم. ولي آخه اروگوئه ژاپن نيست. اروگوئه يک تيم آمريکاي جنوبيه. احساسي و تهاجميه. دقيقا مثل برزيل منتها يه چيزي بدتر. همين "يه چيزي بدتر" باعث ميشه ديگه حتي اونها نخوان به اشتباهات امثال فيليپه ملو اصلا فکر کنن؛ گرچه شايد در ارگوئه فيليپه ملوها بيشتر از برزيل باشن.
ضمن اينکه مقابل غنا، اروگوئه با شانس حذف نشد. کافي بود پنالتي آساموا جيان چند سانت پايينتر باشه تا همه چي تموم شه.
بهرحال ميخوام بگم با اينکه "فوتبال ورزش شگفتيهاست"، احتمالش خيلي کمه که اين واژه اميدبخش (براي تيمهاي ضعيف)، امشب سراغ اروگوئه بياد.
والسلام. همين الان بازي شروع شد! :46:
-
نزد نامرد ... دروازه خالی بود دیگه ... حیف شد . :31:
-
گلللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل لل
اونم چه گلی ... بخورین بابا ....
-
فکر کنم اینا از لج شما دوباره خیابانی رو آوردن اگه فینال هم گزارش کنه چی میشه:31:
-
اگر با خودکار می نوشتیم الان هلند فینال بود :31:
-
-
اروگوئه حمله کن هلند مالی نیست...........:33::33::33:
-
اه اه ! اروگوئه خیلی بهتر بازی کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که با خودکار نوشتم چی!! :دی
-
دیگو فورلان..............این اسم رو به خاطر بسپارید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:40::40::40::4 0::40::40::40:
گلللللللللللللللللللللللل ل