اما معتقدم هشت پاراهمونطور که دوستمون گفته شرطیش کردند.نقل قول:
هشت پا دومین موجود باهوش دریایی است.
Printable View
اما معتقدم هشت پاراهمونطور که دوستمون گفته شرطیش کردند.نقل قول:
هشت پا دومین موجود باهوش دریایی است.
اگه واقعا" 4 تا بازی رو درست پیش بینی کرده طبق گفته خودشون حالا نوبت اون 20% آرژانتینه.....:27:
جالبه که جایی خوندم که ملک الشعرای یکی از پادشاهان گذشته کشور عثمانی ( ترکیه کنونی ) بعد از مرگش ادعا
کرده بود که مرگ این شاه رو پیش بینی کرده و با کنار هم گذاشتن حرف های اول یکی از شعراش اینو ثابت کرد
همین شاعر ملک الشعرای پسر همون شاه شده بود . جمعی از رندان گشتن توی یکی از شعرایی که برای
شاه تازه سروده بود همون پیش بینی ها رو پیدا کردن و شاعر محترم رو بالای دار فرستادن
داستان این بود که این شخص توی هر شعر یه سری اشارات و استعاره ها رو مخفی می کرده اگر
اون قضیه رخ میداده علنی می کرده و اگر رخ نمیداد ایشون هم سکوت میکرد
این به داستان هشت پا ربطی نداره ولی چون جالب بود گفتم
چون گفته آژانتین به آلمان می بازه ، من بهش اعتقاد دارم :31:
آقا ولی جدای بحث این هشت پا، که اتفاقا یکی از باهوش ترین حیوانات دریایی هم هست، کلا آرژانتین توی دفاع مشکل داره و احتمال اینکه به آلمان ببازه کم نیست. به هرحال این جام، جام شگفتتی هاست!:27:
:31:
خودمونيم اما خوب 1 هشتپا كلي مارو گذاشته سره كار!
تازه شانس آورديم به تعداد پاهاش دست نداره:27:
آقا شنیدین : 8 پای آلمانی به علت تزریق مواد مرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه دو پا رو می شناسم که باهوش ترین دوپای روی زمینه و پیش بینی کرده فینال اسپانیا و هلنده.
کلا توی ایران خرافات خیلی خریدار داره.
تا بوده همین بوده.
موفق باشید.
فعلا که جوش دنیا را گرفته و اتفاقا ایران جایی که کمتر مردم به خرافات اعتقاد دارند.........ولی بعضی ها واقعا خیلی خرافاتی ان.........نقل قول:
کلا توی ایران خرافات خیلی خریدار داره.