سلامنقل قول:
لطفا از face time دو تا iphone4 با هم بگو؟
آیا احتیاج به wireless با سرعت خیای خیلی بالا داره؟
فکر می کنی در ایران میشه استفاده کرد؟
با تشکر:11:
Printable View
سلامنقل قول:
لطفا از face time دو تا iphone4 با هم بگو؟
آیا احتیاج به wireless با سرعت خیای خیلی بالا داره؟
فکر می کنی در ایران میشه استفاده کرد؟
با تشکر:11:
سلام
بعد از كلي بحث در تاپيك قبلي آيفون در مورد مقايسه صفحه نمايش آيفون 4 و galaxy s بالاخره امروز سايت engadget مقايسه ي اين دو صفحه نمايشو قرار داده كه توصيه ميكنم حتماً ببينيد:
[HTML]http://www.engadget.com/2010/06/24/iphone-4-retina-display-vs-galaxy-s-super-amoled-fight/[/HTML]دو عكس نمونه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کیفیت در 4g کاملا مشهوده!!! درختچه پشت زرافه رو نگاه کنید کاملا در 4g جزئیات برگ ها دیده میشه...
دلیلش هم رزولیشن بالای 4g میباشد...
با احتساب پست برادر علی ، نتیجه می شود نظریه سامسونگ مبنی بر اینکه : " صفحه آیفون خوب است و تکنولوژی آن جالب است ولی به پای گلکسی نمیرسه ( سوپر ای ام او ال ای دی ) " کاملا باطل می شود ....
وضوح تصاویر صفحه آیفون در عکس ها کاملا پیداست ، سامسونگ باید یک ایده جدید بده با چیزی مثل افزایش نور و تغییر لایه ها نمی تونه به صورتی که باید و شاید با اپل رقابت کنه
همینک از برادر استیم خواهشمندیم آیفون خود را از فاصله ای معین بر روی زمین بیندازد و نتیجه رو به همگان اعلام کند تا میزان مقاومت آن برای همگان مشخص و اثبات شود :دی
اره سامسونگ هم گفته بود حدود 5 درصد بهتر عمل کرده ایفون
اما گفته بود اسکرین کالاسک:31:ه باطری خیلی کمتری نست به آیفون میبره:5:
سلامنقل قول:
صفحه آیفون خوب است و تکنولوژی آن جالب است ولی به پای گلکسی نمیرسه ( سوپر ای ام او ال ای دی ) " کاملا باطل می شود ....
والا اون زمان که گالاکسیو صفحه سوپر اومد به بازا تقریبا 5 ماه پیش آیفون نبود نمیدونم چجوری دیده بودن از صفحه آیفون بهتره
بعدشم سامسونگ تاکید رو مصرف کمه باطری کرده بود و نور آفتاب بود
در کل آیفون کیفیتش تصویرش خیلی خوبه :46:
آيفون 4 و موتورولا droid x در كنار هم :
دیدن این تصاویر برای مقایسه دو تلفن همراه قدرتمند یکی بر پایه اندرویید و دیگری iOS4 که احتمالا برای شام با هم بیرون رفته اند خالی از لطف نیست.
معمولا مقایسه تصاویر samoled با آیفون تری جی اس از پایین بود که برتری اون رو نشون میداد ، الان وقتی از پایین هم نگاه کنی باز هم رنگ های آیفون مشخص تر و طبیعی تر استنقل قول:
سلام
والا اون زمان که گالاکسیو صفحه سوپر اومد به بازا تقریبا 5 ماه پیش آیفون نبود نمیدونم چجوری دیده بودن از صفحه آیفون بهتره
بعدشم سامسونگ تاکید رو مصرف کمه باطری کرده بود و نور آفتاب بود
در کل آیفون کیفیتش تصویرش خیلی خوبه
اتفاقا سیاست اپل هم اینه که زورشو بزنه یا مصرف رو کم کنه یا به باطری اضافه کنه همونطوری که می دونی ، یکی از دلایلی که از فلش پشتیبانی نمی کنه هم همینه ، ولی خب چون گویا این شخص ( sj ) رو مجبور کردن که هر ساله دنیا رو شگفت زده کنه ، کیفیت رو فدای کمیت نکرد و باز هم یک برگ برنده رو کرد .
خودتون شاهد بودید قبل از عرضه آیفون چقدر به سمت rt display حمله شد
و اینجاست که حتی گیزمودو هم تسلیم میشه و از کیفیت آیفون تعریف می کنه :
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
و چند مقاسه از انگجت :
آرمان جان هنوز چند دقيقه نشد ؟؟؟نقل قول:
یک سری عکس رو تا چند دقیقه دیگه به همین پست Attach می کنم.
ما منتظريم:11:
واقعا دلم میخواست این شرایط رو تجربه کنم ، به نظر من حتی همون توو صف موندن واسه محصولات اپل لذت بخشه!نقل قول:
آدما رو میبینی با عشق و علاقه اومدن واسه خرید...
به هرحال بهت تبریک میگم و امیدوارم از کار باهاش لذت ببری:10:.
یه نکته ای راجع به طراحی ، البته قبلا هم نظرمو گفته بودم ولی دوباره اینجا تکرار میکنم...
عکسایی که از آیفون 4 جی دیدم طراحیش بهم نچسبیده ، حالا اینکه شما میگی کنار 3جی اس کاملا سرتره برمیگرده به اون لحظه ای که گوشی رو توو دستت میگیری باهاش کار میکنی.اونجاست که نظرت عوض میشه.
فک کنم سایر دوستان هم با من هم عقیده باشن ، منتظریم تا برسه اینجا ببینیم قیمتش چه حدودیه.