ما جوانان ایران میتوانیم صنعت جلوه های ویژه را درگرگون کنیم.
سلام
با اجازتون میخام چند تا نکته رو خدمت دوستان عرض کنم
1- اول اینکه باید تصمیم بگیریم که جلوه های ویژرو شغل دوم خودمون بدونیم.چون اینطوری حس اضطراری بودن پروژه رو نداریم و حس نمیکنیم که تحت فشار هستیم و به همین دلیل میتونیم بهتر کار کنیم و کار بهتری ارائه بدیم.
2- دیدگاهمون رو در مورد بازار یابی کار هامون باید عوض کنیم. شما حتی اگه آدم بی سوادی رو هم بیارین یه پروژه حرفه ای رو بدون اینکه به اون بگید با افتر افکت کار شده نشونش بدین حداقل یه کار هایی میکنه که نشون بده این کار خیلی عجیبیه و ارزش داره یه بار دیگه دیده بشه.حالا چه برسه به اونایی که چیزایی میدونن و به اصطلاح ارزش کار رو درک میکنن.
3-به جای اینکه به جاهای بزرگتر و کار های بزرگتر که در ظاهر غیر قابل دسترسی هستن فک کنیم باید از اصل تقسیم پروژه به قسمت های کوچکتر و قابل کنترل استفاده کنیم. کار های خوب رو ببینید و بعد از چند بار دیدن و لذت بردن اون رو مهندسی معکوس بکنین و ببینین از چه اجزایی تشکیل شده. اگه از من بپرسین میگم فقط کار های خارجی رو نبینید یه چند تام کار سطح پایین ببینید تا یادتون نره دارین چه کار بزرگی رو از حرفه ای هاش یاد میگیرین .این کار زمانی که دارین قیمت میدین دست مشتری کمکتون میکنه.
4- اگه مطمئن شدین که کارهاتون اونقدر ارزش دارن که همه دنیا یه بار ببینن و بگن آفرین به سازندش پس اونوقته که باید قدر خودتونو بدونین و ارزون کار نکنین.
5-سعی کنین به غیر از وقتایی که دارین صوت رو با تصویر سینک میکنین و کارتون مجبورتون کرده به موسیقی تند گوش بدین ، از شنیدن موسیقی سنتی وطنی لذت ببرین چون شما قبل از هر چیز یه هنرمند جلوه های ویژه هستین که نباید روح لطیفتون و یا همون کودک درونتون بمیره.
هر سوالی هم در مورد افتر داشتین امر کنید بنده در خدمتم
ممنون - من بازم میام