7 نصب کن استفاده بهینه از رم و سی پی یو عدم هنگ و مشکل مثل ویستا در کل برای گیم خوراک هستشنقل قول:
GTS 250 هم ساپورت میکنه حتی GT 240 هم همین طور ولی شما نیاز دارید ویندوز 7 نصب کنی.من هم موندم این عینک رو بگرم بازی کنم:8:
Printable View
7 نصب کن استفاده بهینه از رم و سی پی یو عدم هنگ و مشکل مثل ویستا در کل برای گیم خوراک هستشنقل قول:
GTS 250 هم ساپورت میکنه حتی GT 240 هم همین طور ولی شما نیاز دارید ویندوز 7 نصب کنی.من هم موندم این عینک رو بگرم بازی کنم:8:
یکی توضیح بده من الان می تونم با یک کارت گرافیم 4870 3 بعدی دیدن رو تجربه کنم یا نه ؟
والا من هم نمیدونم قضیه این ATI چیه من نمیدونم با چه سری میشه بازی کرد سری 3xxx یا 4xxx یا 5xxx کدوم نمیدونم
اقا من دانلود کردم جواب داد HD3870 x2 دارم باش MW2 بازی میکنم.به صورت 3D
اصلا جالب نیست من باری کردم ولی همه چیز یک جوریه رنگ ابی و قرمز هم که دیگه یک فجعه محصوب میشه.ولی اصلا گیر نداشت من که خوشم نیومد:41::2:
وافعا!!!!!!!!!نقل قول:
خوب البته نبايد زياد انتظار هم داشت.چون اگر خوب بود هيچ كس ديگه سراغ nvidia pack نميرفت كه.اين عينكها تكنولوژي 10 سال پيش هست.زياد نبايد انتظار داشت:13:
سلام
با گرافیک آنبرد 3300 ati می شه این کار رو کرد یا نه؟؟؟
حالا اين nvidia pack چنده؟
كجا گير مياد؟
وافعا!!!!!!!!!کد:اصلا جالب نیست من باری کردم ولی همه چیز یک جوریه رنگ ابی و قرمز هم که دیگه یک فجعه محصوب میشه.ولی اصلا گیر نداشت من که خوشم نیومد
[PHP]خوب البته نبايد زياد انتظار هم داشت.چون اگر خوب بود هيچ كس ديگه سراغ nvidia pack نميرفت كه.اين عينكها تكنولوژي 10 سال پيش هست.زياد نبايد انتظار داشت[/PHP]
خوبه که دوستان خودشون تجربه کردن و به حرف من رسیدن!! حالا چند ساعت مداوم با اون عینک ها نگاه کنید تا ببینید چی به سر چشمتون می اد!!:13:
باز از شما دوستان متشکرم که خودتون این سیستم رو تست کردین و تجربیاتتون رو در اختایار سایر دوستان گذاشتین .:11:
چیزی که این تو تاپیک خیلی ناراحتم کرد اینه که بعضی از دوستان زحمت کوچکترین تحقیقی رو در مورد یک مبحث به خودشون نمی دادن و وقتی که کسی اطلاعات رو در اختیارشون می ذاشت ، انتقاد می کردن که بحث ر علمی نکنید!!!:41: و این روحیه واقعأ بهمون ضربه می زنه!
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
خیر ، این چیپ آنبرد برای بازی به صورت 3 بعدی ضعیفه.نقل قول:
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
خود پکش رو به قیمت 200-250 هزار تومان می شه خرید . ولی باید بازیار رو کامل بگردی .نقل قول:
برای اطلاعات کامل در این مورد باید چند صفحه قبل رو بخونید.
ادم اگر داشته باشه یک پولی میده خیال خودشو راحت میکنه و انقدر هم مثل بنده حالت تحوه نمیگیره:31:
به خدا داشتم بالا میاوردم این دیگه چه تکنولوژی اخه مخ مردم رو میسوزونن.:31:من که سری بعد میرم Nvidia میگیرم به شما هم همین پیشنهاد رو میکنم.