بچه ها سلام کی فعال میشه؟
وقتی از طریق اینترنت ثبت می کنی یک اس ام اس میاد که عدد رو دوباره اس ام اس کن بهد دیگه جواب نداده فعال شده یا باید یک اس ام اس دیگه بده؟
Printable View
بچه ها سلام کی فعال میشه؟
وقتی از طریق اینترنت ثبت می کنی یک اس ام اس میاد که عدد رو دوباره اس ام اس کن بهد دیگه جواب نداده فعال شده یا باید یک اس ام اس دیگه بده؟
سلام
برای من فعال شده ولی نمیتونم به اینترنت وصل شم
وقتی می خوام وصل شم می گه گزینه کنکت شدن رو انتخاب کن فقط وایرلس میاد ولی تو ایرانسل
یه کزینه دیگه هم بهش اضاف میشه ؟؟؟ عکس زیر رو نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا می تونم تنظیماتش رو درست کنم
گوشی رو روشن خاموش کردم درست نشد .
شما میتوند به آدرسنقل قول:بری و یک قبض میان دوره بگیری البته اگر تا دیروز فعال کرده باشید بهتون هزینه رو میگه من امروز فعال کردم و احتمالا فردا معلوم میشه چه خبرهکد:http://217.218.110.147/billing/
دوستانی که دارن استفاده میکنن مطمئن باشم که بعد از دریافت اس ام اس دیگه اینترنتم رایگانه ؟
بابا رایگان شد
من بعد از دریافت اس ام اس 1 گیگ دانلود کردم
الان که قبضو دیدم فقط همون 1000 تومن اضافه شدش(1گیگ رو زیاد گفتم خدایی چیزی حدود 500 مگ گرفتم)
اونایی که راجع به سرعت میپرسیدن اینم تست سرعت من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب چیزیه ...
من امتحانی 1 روزش رو امتحان کردم خوف کردم
اگه گوشیت قابلیت مودم تو کامپیوتر رو داشته باشه دیگه نور علی نور میشه
براي منم همين طوره ... اس ام اس موافقت براي فعالسازي رو زدم اما هنوز چيزي نيومده ... ديروز فرستادمنقل قول:
یعنی تظمینی کار میکنه ؟ آخه من سرعت ADSL ام 64 هست بعد این از اینترنت من قوی تره :دی
پس من ثبت نام میکنم ولی هنوزم میترسم چون یه بار از اینترنت همراه اول استفاده کردم چشتون روز بد نبینه ... !
اگه به غیر از اون هزینه بیاره من خودم ازش شکایت می کنم. جدی میگمنقل قول:
مدل گوشیتون چیه؟نقل قول: