والا من co-up بازی نکردم تک نفره رفتم، خیلی معماهاش سخت نبود کلاً فقط آخراش اون مرحله آتیشیاش یه چندین باری مُردم، بدیشیم اینه هر بار که میمیری از امتیازت کم میکنه بعد اسلحه و Achievement ها رو که بخوای بگیری باید امتیازت خیلی بالا باشه.نقل قول:
Printable View
والا من co-up بازی نکردم تک نفره رفتم، خیلی معماهاش سخت نبود کلاً فقط آخراش اون مرحله آتیشیاش یه چندین باری مُردم، بدیشیم اینه هر بار که میمیری از امتیازت کم میکنه بعد اسلحه و Achievement ها رو که بخوای بگیری باید امتیازت خیلی بالا باشه.نقل قول:
[QUOTE=djmd;5466923]دوستانی که نسخه استیم رو داشتن ! همون دمویی که تو بخش خبرهای کوتاه گفتم چطوری باید از طریق steam دانلود کنید ! یه کرک واسش اومده که بازی رو تبدیل به کامل می کنه (چون در واقع شما با دانلود کردن نسخه دمو کل بازی رو دریافت می کردید و فایل اجرایی شما رو محدود می کرده !) .. حالا کاری که شما لازم دارید این هست که از طریق استیم که دمو رو دانلود کردید , برید داخل شاخه steam و شاخه lara croft and .... رو پیدا کنید ! کل اون شاخه رو کپی بگیرید و بریزید تو قسمت دیگه ای از درایوتون (ترجیحا کلا یه درایو دیگه) ... بعد کرک زیر رو دانلود کنید و بریزید تو شاخه بازی ! حالا فایل اجرایی جدیدی که به شاخه اضافه شده رو اجرا کنید ! از انجام نسخه کامل لذت ببرید !
-----------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://rs291tl2.rapidshare.com/files/421012759/Lara.Croft.and.the.Guardian.of.Light.v1.00.multi6.cracked-THETA.crack.only.rar
دوست عزیز یکم میشه بیشتر توضیح بدی.من دمو رو از استیم دانلود کردم ولی وقتی جای بازی رو عوض میکنم و کرک میریزم این ارور و میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن لینکی که شما گذاشتی مثل اینکه لینک دانلود کل بازی هستش :31:
منتظرم:11:
[QUOTE=shaaheen;5469204]اون فایل بالا که یه فایل rar هست , وقتی باز میشه حاوی 2 تا فایل هست .. یکی فایل اجرایی بازی که دیگه انتهای نامش demo نداره و یه فایل smoke_api.dll هر دو فایل رو به شاخه بازی انتقال بدین .... از استیم به کلی خارج بشین و از این فایل اجرایی که جدید ریختین بازی رو اجرا کنید ! قاعدتا نباید مشکلی داشته باشین.نقل قول:
اگر اون لینک نشد ازین استفاده کنید :
رپیدشیر واسه چی ظاهرش رو تغییر داده .. اوبش فکر کردم یه سایت دیگس ...کد:http://rapidshare.com/files/421012759/Lara.Croft.and.the.Guardian.of.Light.v1.00.multi6.cracked-THETA.crack.only.rar
بچه ها میشه نسخه ی دانلودش رو بدید؟
می بخشید آخه پیدا نکردم.
ممنون.
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5467323&postcount=49
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
[QUOTE=djmd;5470306]من دموی بازی رو با حجم 2.5 گیگ دانلود کردم ولی مشکل اینجاس که فقط روز اول اجرا شد الآنم که میرم توی فولدرش میبینم حجمش 700 مگه!!!در ضمن کل فولدر رو کپی کردم توی درایو دیگه استیم رو هم به کل بستم و کرک رو ریختم ولی باز همون اروری رو میه که بالاتر عکسشو گذاشتم.نقل قول:
امین جان بازی مشکل داره.وسط install ارور میده.گفتم برش داری بقیه دانلود نکنن.:46:نقل قول:
امروز بازی رو نصب کردم تا اواخر مرحله ی 1 رفتم CLOSE داد شنیده بودم مه د آخر مرحله 1 مشکل داره رفتم کرک SKIDROW رو دانلود کردم ریختم اصلابازی دیگه اجرا نشد
دوستانی که راه حلی برای این نسخه هایی که اینجور میشه دارن لطف کنن بگن
بازی مشکل داره ؟
نزنیم واسه دانلود ؟؟؟؟؟؟
اون مرحله که باید 8 تا گوی رو بیاری وسط تا(forgotten....( رو چی جوری باید رد کرد
من 5 تا بیشتر نیافتم وقتی از سمت پله ها میام پایین همه جا بسته میشه و ارذل میریزن و تمام حتی گوی ها رو رو دریچه ها گذاشتم نشد(اول جمعشون نکردم) بازم بسته میشه
لینکی که اینجا هست مشکل داره.وسط اینستال ارور میده.:41:نقل قول: