سلام.من یه دوره کلونازپام و سیتالوپرام داشتم.تاثیر قابل قبولی داشت.اما بدون مشورت پزشک ناگهان قطع کردم که حالم بدتر شد. الان ماپروتیلین و زیپرو بایوکس دارم که تاثیرشون قابل قبوله. اما همه ی اینها عوارض خودشونو دارن. فقط با تجویز پزشک و فقط در صورت بروز وضع اضراری مصرف کن. من هم شرایط خیلی خیلی بدی داشتم و فقط گذر زمان و صرف انرژی و هزینه و استفاده از تمامی امکانهای ممکن می تونه به ات کمک کنه. هم ورزش، هم همنسینی با عزیزانت،دوستان خوب،غذاها و خوراکیها و میوه ها و نوشیدنی های مناسب،مطالعه ی درست،شیوه ی اثرگذار زندگی و خواب کافی و به موقع می تونه کمک کنه. درباره ی شیوه ی زندگی بگم که خیلی مهمه.ببین چه کارهایی بلدیوحتی اگه شده رایگان انجامشون بده.من دست به قلم بودم.نرم افزار بلد بودم،از جیبم خرج میکردم ولی اینکارها رو انجام میدادم،واسه روزنامه ها و سایتها رایگان می نوشتم.وقتی احساس مفید بودن کنی حالت واقعا بهتر میشه.درباره ی وضعم همینقدر بگم که با مرگ و زندگی می جنگیدم. زیر شکنجه ی بدی بودم،الآن هم تموم نشده اما همینکه خودمو نکشتم خودش یه معجزس.حتمت پیش دکتر اعصاب و روان برو،جلسه ی مشاوره هم خوبه.مطمئنم از پس مشکلاتت بر میآی.